Hm..yra įdomių prieštaravimų tai dizaineriški rūbai mat kokybiški ir ilgiau nešiojami, bet tuo pačiu per sezoną atsibosta ir norisi naujų

O jei jau savo nuomonę išdėstyt aš manyčiau taip
1. Kokybė- dizaineriškų serijų yra kelios, vienos serijinės- eilinės, kitos prabangesnė, aukštesnės kokybės, o kartais net ir sunumeruota rūbų serija ir galų gale- vienetiniai drabužiai. T.y. tas pats Armani ar DG prieinami daugmaž visiems, tik vieniem šilko/kašmyro, o kitiem medvilnės sportiniai marškinėliai ar megztukai. T.y. ženklas vienas, o serijos ir kokybė skiriasi.
2. Kaina- Jei kalbėti čia, Lietuvoje, kainos yra pernelyg užlankstytos, kaip viena dalyvė minėjo, o patys
brendiniai skudurėliai dėl tos pat priežasties būna labai stipriai sureikšminami. Užsienyje gi, per išpardavimus, net vidutinis sluoksnis gali liuosiai įsigyt ne vieną dizainerio serijos drapaną.
3. Emocija- pas mus išvaizda, mašina, drabužiai vis dar stipriai sureikšminami kaip statuso simbolis. Kaip ir toje pat Rusijoje. Nors ir neakivaizdžiai, dažna vis dar demonstruoja "aš tai galiu". Kitos, nors išverstomis etiketėmis nevaikšto, bet jaučiasi labiau pasitikinčios savimi ir gal net aukščiau visų kitų

Netaikau niekam asmeniškai, bet turiu nemažą tokių pažįstamų ratą, tad čia toks pastebėjimas
4. Pasirinkimas- ar tikrai to reikia. 2 mano pažįstamos, labai pasiturinčios draugės, labai skirtingais prioritetais. Viena mėgsta vardinius drabužius, briliantus, kailius, prabangią kosmetiką, naują BMW ir kt atributus, priskiriamus prabangiam gyvenimui. Kitai- to visai nereikia, renkasi kokybiškus drabužius iš serijinių parduotuvių ir išparduotuvių, kaip kažkas išsireiškė "Akropolinius" ir visai dėl to nekompleksuoja. Užtat paderina kokybiškus prabangesnius batus ir rankinę. Beje, ir mašinos neturi, ne todėl, kad niekas nenupirko, o todėl, kad nepatinka jai vairuot, nenori. Geriau jau pėstute ir visuomeninio transporto nesigėdija. Ir tai nereiškia pinigų stygiaus.
Ir tikrai negalima lygint merginos 2 mėnesius mintančios makaronais, bet nešinos Prada rankine su mergina, kuri šaligatvius mina gal ir nutrintais džinsiokais ir David Jones krepšiu, užtat kartą per pusmetį išlekia į kokias egzotines ekspedicijas
Pažiūrėjau prirašiau krūvą visko. Matyt nelabai rišliai kaip visada, bet tikiuos supratot ką norėjau parašyt.