Įkraunama...
Įkraunama...

Brangūs garsių dizainerių rūbai

QUOTE(moirae @ 2009 12 23, 04:17)

Pritariu kiekvienam žodžiui....

Kaip tik per vieną laidą kalbėjo apie lietuvišką pavydą, supratimo lygį į gerą mašiną, rūbą ir t.t. O sakė taip:

"pasaulis jau seniai užsidirbo ir susipirko geras mašinas, norimus rūbus (nesvarbu brangūs jie ar pigūs, kiekvienam pagal skonį ir poreikius), pasistatė namus, įsigijo butus, turi sodybas ir panašiai. Žodžiu gyvena daugmaž taip, kaip ir priklausytų šiame naująjame amžiuje....
Kadangi LT smarkiai nuo viso to buvo atsilikus ir atitrūkus, o dabar kai atsirado galimybė pamatyt visai kitokį pasaulį, mums juk reikia skubėt jį pasivyt.
Kiti tai pasiekė per dešimtmečius, o mes turim tai padaryt per keletą metų doh.gif
Todėl tas daiktų, mašinų, namų kultas taip užaštrintas pas mus doh.gif , nors visame pasaulyje - tai yra kaip savaime suprantamas dalykas... cool.gif
Užtat ir vertinam taip - jei brangi suknelė, tai nedysk važinėtis su kokiu Golf'iuku, arba jei mašina nauja - nebandyk išlipt iš jos su kokia OLDNAVY maikute doh.gif "

Užsienyje deja kiekvienas gyvena kaip jam norisi ir kaip jam patogu, būna kad iš naujausio merso išlipa koks bachūras su taip išdraskytais džinsais, arba tokia nutysusia maike, kad mes lietuviai tokią tik ant šluotos tevyniotume biggrin.gif O jis vilki ją, nes jam tokia nuotaika, jam taip šiandien patogu.... Nieks ten nežiūri į tai, kaip apsirengęs, kuo ir prie kokios mašinos vairo sėdi....
Na yra žmonių klasė, kuriems priklauso pasitempimas, bet didžioji dauguma gyvena pagal tai - kaip jie nori, o ne pagal tai, kaip čia geriau prieš draugus, kaimynus pasirodžius, ir etiketės kuo grasiau spiegiančios, jog aš vikliu D&G maikute ar Armani džinsais doh.gif
Nu nieko, praeis tas manija, išaugsim iš to bumo, kulto, juk tiek metu buvo užgožti, nieko nematėm, nieko negirdėjom, o kaip išlindom iš kiauto ir viskas yra pasiekiama, tai ir draskomės nebežinodami kaip.... lotuliukas.gif

Beje moirae - ar pasiteisina batų kokybė už 1500-2000Lt 4u.gif
Aš dabar akis narinu į Givenchy basutes, su didele nuokaina būtų 700Lt, bet kadangi jos vasarai, tai vis dar susilaikau, mažu dar ką gražesnio užmatysiu.... Lyg patinka, lyg vėl tokios eilinės g.gif Neapsisprendžiu, o ir galvoju ar kokybiškos bus, nes dar Givenchy avalynės neteko pirkt.....

Atsakyti
Sutinku sutinku sutinku. Bet laikai jau keičiasi smile.gif Drabužių etiketė, pirkimo vieta ir kaina nebėra tokia svarbi, populiarūs ir skudurynai ir komisai ir šiaip kokybiškų drabužių parduotuvės. Gal vertinu per siauriai, iš savo bendravimo rato, bet derink armani su humana į sveikatą , bile gražu ir pusės žodžio nieks nepasakys ir kreivai nežiūrės. Atsipalaiduojam. Bet etikečių vergų ir vergių yra visur ir bus, greičiausiai, visada biggrin.gif

Apie batus gi viską parašė, kad liuks daiktas. Pasiteirauk tik pardavėjo apie garantiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moirae @ 2009 12 23, 01:17)
ps: aisku labai svarbu gyventi visuomeneje(salyje), kur zmones taves nesutinka bei palydi pagal etikete...

Nera tokios visuomenes. Visur sutinka pagal isvaizda, palydi pagal prota, aisku, jei yra proga ji parodyt.

Jei svarstyciau, ar pirkt Givenchy basutes uz 700 Lt pagalvociau apie tai, ar pirkciau, jei jos nebutu Givanchy o pvz. "Elnio" gamybos. Atsakymas i si klausima bus jusu teisingas pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 12 23, 20:32)
Jei svarstyciau, ar pirkt Givenchy basutes uz 700 Lt pagalvociau apie tai, ar pirkciau, jei jos nebutu Givanchy o pvz. "Elnio" gamybos. Atsakymas i si klausima bus jusu teisingas pasirinkimas  biggrin.gif

Aš taip pat galvočiau, nes jos man patinka, bet nelabai žinau prie ko apsiaučiau, va kur esmė.
Man visada gražu tai, kas netipiška, tik po to kai reikia rengtis - prasideda galvoskaudis prie ko užsivilk, kokioj aplinkoj ir kokiu metu..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 23, 18:12)
Aš taip pat galvočiau, nes jos man patinka, bet nelabai žinau prie ko apsiaučiau, va kur esmė.
Man visada gražu tai, kas netipiška, tik po to kai reikia rengtis - prasideda galvoskaudis prie ko užsivilk, kokioj aplinkoj ir kokiu metu..... biggrin.gif

Man irgi biggrin.gif Gerai tie netipiski dalykai atrodo kokiam nors super paprastam deriny - tokia viena razinka isskirtine pasigardziavimui, pvz paprasta suknele ir nepaprasti batai thumbup.gif

Ai, dar pagalvojau kad tas nepaprastumas turi buti nesenstantis, ne sio sezono praeinanti naujiena, o tokia, kad ir kitais metais galetum issitraukt. Man buna, kad issitraukiu pries metus pirkta ir nedeveta daikta, o jis taip buna laiku ir vietoj.... Kartais pamirstu, kad is viso toki dalyka turiu, nes kasdien nenesioju. Bet va kai prireikia, tai tampa didziausiu atradimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 23 gruodžio 2009 - 20:49
QUOTE(NORIKA @ 2009 11 17, 15:53)
.....žodžiu gaila man lietuvių, kurie neturi galimybių apsipirkt užsienyje, labai daug praranda ir dėvi šlamštą už nerealiai sukeltas kainas  verysad.gif  doh.gif

Liudna istikruju,nes as irgi kuo tuoliau tuo dazniau mastau uzsisakineti is uzsienio,nes pas mus su kainom ir pasirinkimu ziauru,jei neturi galimybes lesti rubams tukstancius bash.gif
Atsakyti
Lt norint nusipirkti grazesniu ir kokybiskesniu rubeliu vienam sezonui be keliu tukstanciu neissiversi doh.gif Nebent per ispardavimus arba kuistukuose,nors as ten nesilankau,bet gal greit pradesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 24 gruodžio 2009 - 16:05
QUOTE(white kitty @ 2009 12 24, 16:56)
Lt norint nusipirkti grazesniu ir kokybiskesniu rubeliu vienam sezonui be keliu tukstanciu neissiversi doh.gif Nebent per ispardavimus arba kuistukuose,nors as ten nesilankau,bet gal greit pradesiu ax.gif

Verta, tikrai nieko neprarasit 4u.gif
Galima rast kokybiškų ir net vardinių ir visai nenudėvėtų rūbų, o ir modelių originalių, įdomių ir gražių dažnai būna.... smile.gif
Man tikrai negėda ten lankytis ir prekintis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 24, 16:21)
Verta, tikrai nieko neprarasit  4u.gif
Galima rast kokybiškų ir net vardinių ir visai nenudėvėtų rūbų, o ir modelių originalių, įdomių ir gražių dažnai būna.... smile.gif
Man tikrai negėda ten lankytis ir prekintis.... ax.gif

Na man irgi nebutu geda ten lankytis,nes tikrai paskutiniu metu girdziu daug geru atsiliepimu apie kuistukus,tik vat nezinau dar kurie verti demesio,visgi nemazai ju yra Vilniuje,bet zadu issiaiskinti biggrin.gif

Tiesa,jei mano pajamos butu bent trigubai didesnes neatsisakyciau ir vardinio rubo jei jis butu geros kokybes ir puikiai man tiktu ax.gif Bet dabar atiduoti visa savo alga arba taupyt is paskutiniuju vardiniam megztukui ar rankinei butu visiskai kvaila doh.gif Perku tai kas ikandama,bet paskutiniu metu tapo gaila leist pinigus tam kas neatitinka savo kainos nors tai ir nera labai brangus daiktai bet vistiek geriau jau tada uz ta suma nusipirksiu verta demsio ruba is kuistuko negu pvz is Mango,paskutiniu metu nusivyliau sita parduotuve mad.gif
Atsakyti
Uzvedziau temele o pati dingau kaledot beveik menesiui laiko smile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2009 11 16, 23:21)
jeigu būtų pinigėlių - Chanel rankinės ar batų neatsisakyčiau.

aga as butent ieskau Chanel rankinuko tokio nediduko, juodo su auksine metaline rankena, kaip cia nupasakot, labai daug padielku yra, noriu tikro, dabar ispardavimai gal reiktu nupedint iki kokio chanelio smile.gif

QUOTE(NORIKA @ 2009 11 17, 15:53)
Guess??? Amerikėj jaunimo parduotuvė, prekės nebrangios, priėinamom kainom, o pas mus kaip prabangos prekė  doh.gif
gaila man lietuvių, kurie neturi galimybių apsipirkt užsienyje, labai daug praranda ir dėvi šlamštą už nerealiai sukeltas kainas 

nu jo. Paryziuj irgi Guess kokia tais labai didele firma. atvaziavo drauge cia gyvent is amerikos. nuejom apsipirkt kartu, radom guess rubu, as ten tik ciupinejuos gal jau ka nugriebsiu o ta juokias, sako USA guess rubai toki kaip kokioj maximoj rubu skyrius yra doh.gif

QUOTE(NORIKA @ 2009 11 17, 22:50)
:  Aš viena iš tokių avelių  :  Nu bet ką man daryt, jei man patinka....

drinks_cheers.gif
QUOTE(migdolai @ 2009 11 18, 11:18)
OT: o šiems rūbams pačios užsidirbat?
galite ir neatsakyti, aišku.

vyras dirba thumbup.gif as vaikus auginu mirksiukas.gif
Atsakyti
vaje vaje vaje i kur si tema nuklydo, pripliurpet ir apie rusus su blizganciom versacem ir apie automobilius ir siaip... smile.gif
na smagu kad verda kazkokios diskusijos, labai but faina jei daugiau kas parasytumete apie konkrecius atvejus, konkreciu dizaneriu rubu kokybe, kazkas rase nespejau pakomentuot ''apie vardine rankine'' kurios rankenos nusidevedo.. idomu kokios firmos? ir po kiek laiko nusidevejo?
na o as per ta laika isigijau Cacharel suknyte pilka beveik klasikine bet gana platejancia , tai tilps ir pilvukas kai paaugs..
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2010 01 04, 13:15)
Paryziuj irgi Guess kokia tais labai didele firma. atvaziavo drauge cia gyvent is amerikos. nuejom apsipirkt kartu, radom guess rubu, as ten tik ciupinejuos gal jau ka nugriebsiu o ta juokias, sako USA guess rubai toki kaip kokioj maximoj rubu skyrius yra  doh.gif

Na gal ne visai kaip maximiniai, bet jau tikrai ne prabangos prekės schmoll.gif
O linksmiausia, kad pas mus viskas iš Guess'ų kainuoja šimtais ir arti tūkstančio doh.gif
Negaliu sakyt kad viskas labai prasta, rūbai kokybiškai pasiūti, dailiai, medžiagos geros, gražiai gula apsivilkus, batai irgi gražūs ir nešiojasi tikrai porą sezoniukų, tik kainos man kažkaip sergančios biški lotuliukas.gif

O gal galima pafotkint tą gražiąją suknutę blush2.gif Labai įdomu pažiūrėt ax.gif 4u.gif

Beje - patirtis su Marc Jacobs bliuskute, maikinio tipo...
Kainavo nebepamenu kiek, man rods virš 200$, per nukainavimus pagavau už 90$, bet jau koks š.... doh.gif Labai apačia išsitampė, paliko kaip mazginys, pati medžiaga tokia man pigumo atrodo (o gal aš nesuprantu ko), kai mama pasidomėjo kiek kainavo, net gėda buvo sakyt, nes pati čiupino ir sakė, kad daiktas gražus, bet kad taip po keleto apsivilkimų nupliuro, nutyso, nusitampė... doh.gif
Sakau gal reik išplaut ir susitrauks, nes būna tokių rūbų, kur apsivelki ir jie pasitampo, o išplovus vėl stoja į vietą g.gif Bet jei nepasitaisys po plovimo, tai grauduma, nes ji man tokia gražutė, lengvutė, net per karščius nešuntu su ja, tik apsivilkus nesijaučiu gerai, kai ji tokia papliurus verysad.gif
Atsakyti