Įkraunama...
Įkraunama...

Brangūs garsių dizainerių rūbai

QUOTE(Bluebell @ 2010 03 15, 19:21)
beje, grazuoli balenciagos rankinuka kainavusi virs 2000 eur sumaliau i absoliutu suda per 2 nepilnus metus

Jau pora metu varvinu seile ziuredama i ta ryskiai zydra "Balenciaga",nu labai aki ji traukia man,bet gailiu pinigu.Nes ir spalva tai pretenzinga,nors labai grazi rolleyes.gif

QUOTE(NORIKA @ 2010 03 30, 16:16)
dar gal Chloe neblogi

Chloe rankines sakyciau "einamiausios" kiekvienai dienai.Saikingai stilingos,per daug nekrentancios i akis,mano megstamiausios siai dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 14 lapkričio 2010 - 13:02
Jei turėčiau daug pinigų pirkčiau nebent suknelės garsių dizainerių biggrin.gif biggrin.gif o šiaip, man užtenka ir paprastų rūbų, tarkim Marc O'Polo, Monton, pta, Vero Moda ax.gif Paprasta aš : )))
Atsakyti
Kartais perku. Man patinka įdomūs "dizaineriški" sprendimai, medžiagos ir kt. Bet neperku aklai tik dėl vardo, kaip japonės ar kitos lydosi dėl Gucci ar LV. Tarkim galiu apeiti didžiausią prabangią rankinių parduotuvę ir nieko neišsirinkti. Ne dėl kainos, o dėl to, kad niekas nepatiko. Kartą grįžusi iš užsienio ir kur pravaikščiojusi tris dienas po parduotuves, tik Vilniuje atradau sau mielą pirkinį, kai sakant čia pat, savam "kaime". O tikslas buvo nusipirkti kitur. Taip kad viskas susiveda į kitus dalykus.
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

As vienareiksmiskai sakau, kad neperku ir nepirkciau garsiu dizaineriu rubu kainuojanciu tukstancius kai tuo tarpu pigios kopijos lb graziai ziuris smile.gif

va tarkim as geriau nusiperku vietoj vieno brangaus ir garsuas vardo rankinumo net 5 ir ner ten kazkokio lb didelio skirtumo man paciai... savaime suprantama kas kita, jei jau sukiesi tokio lygio sluoksny, kad tik iejus i kambari visi atpazintu, jog devi, avi ar neshioji kopija bigsmile.gif

bet siaip moterys juk toks jau kurinys, nevaiksciosi juk su viena sknele, viena pora bateliu ar vienu rankinuku, tad as gereu uz tai kad pirkt dideliais kiekiais, bet ne tokius brangius, gereusiai is vis uzsienyje - kopijas ir tiek... ir pacios laimingos ir netikiu kad neigudus akis labai jau pastebes (jei pacios nepasisakysit) kad pirkot pigesne kopija, ne original blush2.gif

tokia tatais mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Na sakykim jei turi galimybę pirkt ne kopiją (tarkim suknelę), tai vistiek bėgsi pirkdama analogus ar išvis bele kokius rūbus iš Bershkų, VeroModų ir t.t. jei gali ir originalių suknučių nusipirkt bent 5 ir kitam sezonui dar 5-6 g.gif

Tas pasakymas "nepirkčiau" galioja toms, kurios tiesiog neįperka (čia nepašiepimas, o fakto konstatavimas), ir aišku baisu, kai įstengia nusipirkt vos vieną daikteliuką iš paskutinių kapeikėlių ir stengiasi kad etiketės, užrašai, ženklai iš tolo "klyktų", tai jau žemas lygis.
Bet yra daugybė nuostabių rūbų, batų, aksesuarų ir t.t., kurie neturi nieko bendra su etikečių afišavimu ant produkto, jie tiesiog pasižymi kokybe, ilgaamžiškumu, patogumu ir kt privalumais, kurių retai bus pigiame daikte....

Nors aš neturiu galimybių save gausiai lepint diaineriška, brangia, vardine - ar kaip bepavadinsi - apranga, bet tikrai neteigiu, jog niekada nepirkčiau, nes nematau skirtumo.... schmoll.gif Kad ir kaip noriu Bottega Veneta rankinės, man ji kol kas neįperkama, nors analogų yra, bet man jie toli gražu iki originalios kokybės ir vaizdo... Deja... verysad.gif
Kol naudojies pigiais produktais, tol skirtumo nematai, bet jei įsigyji vieną kitą vertą savo kainos daiktą - skirtumas dažniausiai būna akivaizdus, o ir savijauta visai kita vilkint tarkim minkštutį kašmyro megztuką, nei kokį cotton+viskose megztinį, kuris traukte traukia pūkus, išsitampo, po skalbimo pablunka, alkūnės išdumba, prakaituoji nuo "geros sudėties" ir t.t.

Na čia aišku kiekvieno nuomonė skirtinga yra-buvo-bus tuo klausimu, bet aš visada lieku prie kokybės, estetiško vaizdo, išskirtinių modeliukų ir t.t. ...
Nesu fanatikė brangių rūbų, tiesiog jaučiu skirtumą tarp jų ir turginių rūbų (nors iš tolo išvaizda galbūt ir vienoda).... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE({Viktorija} @ 2010 11 22, 17:30)
kai tuo tarpu pigios kopijos lb graziai ziuris smile.gif

va tarkim as geriau nusiperku vietoj vieno brangaus ir garsuas vardo rankinumo net 5 ir ner ten kazkokio lb didelio skirtumo man paciai... savaime suprantama kas kita, jei jau sukiesi tokio lygio sluoksny, kad tik iejus i kambari visi atpazintu, jog devi, avi ar neshioji kopija  bigsmile.gif 

Tikrai nesutikciau ,kad kopijos labai graziai ziurisi. schmoll.gif

Ir kam isvis pirkti ta kopija,jei negali nusipirkti orginalo? kam apsimesti tuo,kuo nesi? yra paprastu,nieko nekopijuojanciu,ne tokiu garsiu kureju daiktu,juos ir pirkciau,o ne kazkokius "falsus". Ir tikrai neremciau padirbinetoju verslo.

O man ne.Geriau vienas,bet geras,orginalus,negu 5 bele kokie cool.gif
Bet zmones,kurie nejaucia skirtumo tarp orginalo ir kopijos,orginalu ir neperka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 23 lapkričio 2010 - 08:34
manau, kad visu nuomones teisingos ir kas kaip i tai paziures smile.gif

va visom 4u.gif
Atsakyti
Ne visi tie dizaineriu rubai ir grazus, kartais jau toookius sukuria, kad net veltui gavus nesideciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2010 11 24, 20:55)
Ne visi tie dizaineriu rubai ir grazus, kartais jau toookius sukuria, kad net veltui gavus nesideciau  blush2.gif

pvz.user posted image

Giuseppe Zanotti
Crystal-embellished suede boots
€1,215.14
Atsakyti
Na nevarykit ant tokių prabangių batų biggrin.gif
Šiaip nėra jie tokie baisūs, tik reikia žinot kur juos užsidėt ir kada bei prie ko...
Jei pamatyčiau Akropolyje kokią "mizeriją" su tokiais, tai jau biški juoką sukeltų, bet jei kokia Rihana pasirodytų tarkim draugų vakarėlyje prie atitinkamos aprangos - kodėl gi ne ir visai gražiai žiūrėtūs ax.gif
Atsakyti
Faktas - tavo tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2009 11 24, 15:51)
o kodėl TURĖTI yra blogesnis prioritetas už SKANIAI PAVALGYTI?

Mano mociute sako, ka suvalgysi niekas nezinos,o vat ka uzsidesi visi matys,galvoju kad kokybiskas rubas moteriai suteikia daugiau pasitikejimo,bet jei urzgs pilvas ....irgi ne kas.
Galvoju,kad dizaineriu drabuziai gerai sukirpti,gerai guli,iejusi i parduotuve man visi grazus vienaip ar kitaip,kokybe retai nusiviliu,nors Prada striuke man kazkaip susivele ties apykakle g.gif prijauciu dar Zarai is pigesniu,man bent viskas nesiojosi puikiai ir ismest negaila jei pabosta.
Atsakyti