Na sakykim jei turi galimybę pirkt ne kopiją (tarkim suknelę), tai vistiek bėgsi pirkdama analogus ar išvis bele kokius rūbus iš Bershkų, VeroModų ir t.t. jei gali ir originalių suknučių nusipirkt bent 5 ir kitam sezonui dar 5-6
Tas pasakymas "nepirkčiau" galioja toms, kurios tiesiog neįperka (čia nepašiepimas, o fakto konstatavimas), ir aišku baisu, kai įstengia nusipirkt vos vieną daikteliuką iš paskutinių kapeikėlių ir stengiasi kad etiketės, užrašai, ženklai iš tolo "klyktų", tai jau žemas lygis.
Bet yra daugybė nuostabių rūbų, batų, aksesuarų ir t.t., kurie neturi nieko bendra su etikečių afišavimu ant produkto, jie tiesiog pasižymi kokybe, ilgaamžiškumu, patogumu ir kt privalumais, kurių retai bus pigiame daikte....
Nors aš neturiu galimybių save gausiai lepint diaineriška, brangia, vardine - ar kaip bepavadinsi - apranga, bet tikrai neteigiu, jog
niekada nepirkčiau, nes nematau skirtumo....

Kad ir kaip noriu Bottega Veneta rankinės, man ji kol kas neįperkama, nors analogų yra, bet man jie toli gražu iki originalios kokybės ir vaizdo... Deja...
Kol naudojies pigiais produktais, tol skirtumo nematai, bet jei įsigyji vieną kitą vertą savo kainos daiktą - skirtumas dažniausiai būna akivaizdus, o ir savijauta visai kita vilkint tarkim minkštutį kašmyro megztuką, nei kokį cotton+viskose megztinį, kuris traukte traukia pūkus, išsitampo, po skalbimo pablunka, alkūnės išdumba, prakaituoji nuo "geros sudėties" ir t.t.
Na čia aišku kiekvieno nuomonė skirtinga yra-buvo-bus tuo klausimu, bet aš visada lieku prie kokybės, estetiško vaizdo, išskirtinių modeliukų ir t.t. ...
Nesu fanatikė brangių rūbų, tiesiog jaučiu skirtumą tarp jų ir turginių rūbų (nors iš tolo išvaizda galbūt ir vienoda)....