Įkraunama...
Įkraunama...

Brangūs garsių dizainerių rūbai

Noa, pas ja kainos nera labai dideles, o ir audiniai ne prasti, taip sakant "su vardu" smile.gif parasysiu jos kontaktus i AZ
Atsakyti
QUOTE(she @ 2005 03 07, 18:10)
Noa, pas ja kainos nera labai dideles, o ir audiniai ne prasti, taip sakant "su vardu"  smile.gif  parasysiu jos kontaktus i AZ

jei gali,parasyk ir man kontaktus blush2.gif labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulia @ 2005 02 27, 12:03)
As pas dizainere ...  siuvausi du kartus, pirma karta tai buvo kostiumelis, antra karta, skambes juokingai, bet tai buvo vestuvems veliumas, ar kaip ten jis vadinasi. Abiem daiktais likau ziauriai patenkinta. Bet va kainos nemazos. Gal buciau ir toliau pas ja lankiusis, bet ji man pries tris metus, naujiems metams neapsieme pasiuti sukneles, tipo nespes, tai as ieskojau kas tai galetu padaryti. Ir ka jus manote, radau superine siuveja, siuva nebrangiai, visada jei pazada pasiuva. Bet pasiuva taip, kad mano drauges ir bendradarbes klausineja pas ka siuvausi. O kai suzino uz kiek ir kad tai savamoksles siuvejos darbas, labai nustemba. Taip kad garsus vardas ir uz tai mokami dideli pinigai dar nieko nereiskia.

O šita siuvėja Kaune? Gal kokius kontaktus galima? Aš asmeniškai tai norėjau susirasti kokią studentę dizainerę ar va kokią tokią siuvėją su idėjom... smile.gif Tik vat niekaip nerandu cry.gif Gal kas pagelbėt gali? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tabonita @ 2004 12 31, 01:02)
na iki otqutiuruu tai man tolokas kelias smile.gif na nekalbu apie dzinsuuss,aisqu juos tai i valykla net nemastau neshioti,bet pvz kaip mochero ar kashmyro megztini,ar kostiumelius tik i valykla.

vyro 100% kasmyro megztinius visada skalbiu masina. Juk yra programa spec. tokiem rubam. Dar niekada nesugadinau mirksiukas.gif
Atsakyti
o as megstu emprio armani ,ir dolce ir garbanos rubus tikrai gera kokybe aisku nepigu
Atsakyti
QUOTE(she @ 2005 03 07, 18:10)
Noa, pas ja kainos nera labai dideles, o ir audiniai ne prasti, taip sakant "su vardu"  smile.gif  parasysiu jos kontaktus i AZ

She, gal galetum ir man kontaktus i AZ?
Dekoju is anksto! 4u.gif
Atsakyti
gal zinot, kur galima isigyt garsiu dizainieriu rubeliu uz mazesne kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 03 07, 21:23)
O šita siuvėja Kaune? Gal kokius kontaktus galima? Aš asmeniškai tai norėjau susirasti kokią studentę dizainerę ar va kokią tokią siuvėją su idėjom...  smile.gif Tik vat niekaip nerandu  cry.gif Gal kas pagelbėt gali?  4u.gif

Šita siuvėja Karmėlavoj. Ir dabar ką tik pas ją pasisiuvau suknelę su a la švarkeliu. Negaliu sulaukti kada galėsiu užsidėti draugų lialkos krikštynoms. Jei domina jos kontaktai parašyk į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai labai megstu Cavalli ir Dolce&Gabbana,kaip sakant geriau maziau rubu tureti,bet labai graziu ir vardiniu.Kokybe tai super...aisku cia lietuvoje brangu.As sakaus internetu arba perku Italijoje,o nesant i valykla tai nekyla kazkokiu papildomu problemu,aisku cia gal nuo valyklos priklauso...beja,labai jau mane nervuoja kai gariunuose ar kur atsiranda tokiu D&G,Dior ir pan. uzrasu ant rubu...nors matosi iskart kur orginalus,o kur ne...
Beja,fainas cia tas saitas,ir kompanija labai gera,siandien pirma karta netycia uzklydau smile.gif
Atsakyti
Aš, asmeniškai esu TOMMY HILFIGERIO gerbėja.. smile.gif Stilius, kokybė, spalvos, modeliai labai patinka. (visą kolekciją kura Lagerfildas) ir labai džiaugiuos, nes atsidarė parduotuvė- išparduotuvė VCUP 3 aukšte, parduotuvė „Valeri Boutique“. Ten visi drabužiai tikras originalas, visi modeliai šio sezono, asortimentas platus, žinau, kad jau pradėjo ir vyriškais prekiaut. Šiaip daug labai rūbų yra po vieną vnt. tai nebaisu, kad ką sutiksi... biggrin.gif Superiniai džinsiukai. Kainos ne tai, kad prieinamos, kainos stulbinančiai....mažos biggrin.gif Manau, kad nuo tai, kas būtų firminėj jų nuo naujausių kolekcijų, tai minus koks 150% nuolaida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smile.gif Yra daug visokių aksesuarų.
Aš anksčiau, pirkdavau Armani, Versace per pažįstamus, bet patikėkit kokybė tikrai nepasakyčiau, kad uh ir beje modeliai 3 metų. Ir dar čia visom: tikrai labai gerai žinau, kad šiai dienai, visi butuose, kurie pardavinėja atseit „vardinius“ rūbus, yra visiška padelka, kuri daroma Kinijoje, tik A kategorijos. O tai reiškia, kad padelka tikrai gera vaizdiniu požiūriu, bet medžiagos ir kaina prašoma už juos nereali.. biggrin.gif Taigi atsargiai!
Atsakyti
Tokiu rubu (vardiniu)atsivezu is uzsienio,o problemu, nesiojant juos,zinoma,kad kyla,juk tai tokie pat zemiski(ne stebuklingi) rubai.
Atsakyti
QUOTE(nastipana @ 2005 01 05, 23:01)
Zinote turiu Piekautaites keleta megstinuku.......ir skalbiu rankomis aisku stengiuos ir pasaugoti kad neistepti...taigi problemu neturiu thumbup.gif

as irgi turiu keleta r. piekautaites drabuzeliu - jokiu problemu! viskas puikiai ir nesiojasi, ir valosi!
Atsakyti