Įkraunama...
Įkraunama...

Windows media player

Ieškau natų fortepijoniniams ansambliams va tokiais pavadinimais:

Ralph Federer."The Scarlet Cape" ir dar
G.Faure."Romance without words" op 17,No 3

Būčiau baisiai dėkinga,jei kas man pagelbėtų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barboryte: 04 sausio 2008 - 12:16
QUOTE(Muzika mano siela @ 2008 01 04, 10:26)
Kam idomu turiu parsisiuntusi natas PC formate (virs 6 GB) pianinui. Tame rinkinyje dalies kompozitoriu yra visi kuriniai, daug pratimu, yra dziazo ir kt. Kadangi apimtis didele, tad ikelti kur internete nelabai turiu galimybes. Jei ka domintu kreipkites Vilniuje, turekite DVD (geriau didesnes nei 4.7 GB apimties) ir perrasysiu si geri.
Vakare galesiu tiksliai projekto pavadinima parasyti ir duoti nuoroda apie ji.

http://www.pdinfo.com/cdsheetmusic.htm mazdau siame psl. kur yra piano
selection atrodo visi sie patenka i mano mineta DVD.
Papildyta:
QUOTE(barboryte @ 2008 01 04, 13:10)
Ieškau natų fortepijoniniams ansambliams va tokiais pavadinimais:

Ralph Federer."The Scarlet Cape"  ir dar
G.Faure."Romance without words" op 17,No 3

Būčiau baisiai dėkinga,jei kas man pagelbėtų. smile.gif

turiu faure romanca visus tris op. 17 dalis
Atsakyti
Ačiū Muzika mano siela už geranoriškumą,deja,noriu dar kartą patikslinti,jog ieškau minėtų kūrinių fortepijoniniam ansambliui,ty grojimui 4-ioms rankoms,tad kiti variantai netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barboryte: 04 sausio 2008 - 19:26
nu va yra keturiom ranko faure tik "dolly" op. 56 complete sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 04 sausio 2008 - 23:43
Sveiki,

Išinstaliavau kompiuteryje garsą, o suinstaliuoti nežinau iš kur.
Taip pat sugadinau Windows media programą, norėjau suinstaliuoti Windows Media player 10, o dabar išvis nieko neberodo.

Gal kas nors gali patarti, kaip viską atstatyti į savo vietas.
Atsakyti
Jeigu pirkai kompiuteri, turejo buti prie jo ir kompaktai, vienas is ju yra skirtas garsui, pabandyk instaliuoti, turetu pavykti
Atsakyti
QUOTE(vejas @ 2008 01 05, 17:42)
Jeigu pirkai kompiuteri, turejo buti prie jo ir kompaktai, vienas is ju yra skirtas garsui, pabandyk instaliuoti, turetu pavykti

nevisai tiksliai. Kompaktas bus, jeigu idėta garso korta. O jeigu integruota, tuomet garso tvarkyklės bus motininės plokštės tvarkykliu kompakte.
Atsakyti
QUOTE(vejas @ 2008 01 05, 17:42)

Pirkau kompiuterį prieš kelis metus. Diskų nuo jo turiu, bet skaitinėjau ir niekaip nesuprantu, kuris būtent skirtas garso atstatymui.
Atsakyti
visiskai pritariu drinks_cheers.gif istikruju man ziniu truksta apie PC, manau bus is ko pasimokyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasiopėja @ 2008 01 05, 18:08)
Pirkau kompiuterį prieš kelis metus. Diskų nuo jo turiu, bet skaitinėjau ir niekaip nesuprantu, kuris būtent skirtas garso atstatymui.

Pamegink paieskoti kur nors uzraso audio driver ar kaska panasaus
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2008 01 05, 18:08)

Garso atstatymui nėra cd. Gali buti tik draiveriai instaliacijiai. Dėk cd i kompą ir žiurėk iš kur galima instaliuoti. galimi variantai jau buvo aprašyti.
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2008 01 05, 01:42)
nu va yra keturiom ranko faure tik "dolly" op. 56 complete sad.gif

Čia tikriausiai turėjai omenyje Bercause from Dolly suite:op 56,No1 E-dur? Ar ne? Ieškojau ne tai,bet kaip bebūtų labai mėgstu papildyti savo archyvus naujomis natomis,tai nieko prieš,jei pasidalintumei savo natomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 01 05, 18:22)
Garso atstatymui nėra cd. Gali buti tik draiveriai instaliacijiai. Dėk cd i kompą ir žiurėk iš kur galima instaliuoti. galimi variantai jau buvo aprašyti.

radau instaliavau vėl viskas OK
ačiū
Atsakyti