Įkraunama...
Įkraunama...

Windows media player

QUOTE(Laumes-juosta @ 2008 03 28, 18:04)
Turiu virs 2 tukst painino natu, daugiausiai populiaru uzsienio dainu. Zinote, visu tai tikrai neisvardinciau, bet gal yra galimybe kaip nors "nufotografuoti" ta folderi, tai kas noretu ikelciau kokias natas. smile.gif

galima paspaudus Alt ir Print Screen (Prt Scrn) kartu, o tada pvz i painta paspausti paste mirksiukas.gif
Atsakyti
ALT nereikia spaust, uztenka atsidarius folderi paspaust PRNT SCRN - o tada jau PASTE i Painta ar Photoshopa. O tada uzsaugot kaip jpg paveiksliuka.
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 03 30, 13:26)
galima paspaudus Alt ir Print Screen (Prt Scrn) kartu, o tada pvz i painta paspausti paste  mirksiukas.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2008 03 30, 20:29)
ALT nereikia spaust, uztenka atsidarius folderi paspaust PRNT SCRN - o tada jau PASTE i Painta ar Photoshopa. O tada uzsaugot kaip jpg paveiksliuka.

Dekui, nezinojau anksciau sito dalykelio.

Na, stai dalis mano natu archyvo:

user posted image

user posted image

Kitus talpinsiu sumazintus - issididina spustelejus viena, po to kita karta.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jei kurios reikia, rasykite smile.gif
Atsakyti
Čia rasite tūkstančius natų...
P.S.reikės tik įsidiegti nemokamą plaginą (siunčiamas iš to paties puslapio).
Atsakyti
sveiki,

man tiesiog baisiai reikia F. Šurberto "serenada" natų... Gal kas galėtų pagelbėti? smile.gif
Atsakyti
Pasižiūrėk www.tarakanov.net >notnij archiv> Šubert. Gal ten bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 21, 22:43)
Parsisiųsk VLC player ir nebus jokių problemų.

Parsisiunčiau ir aš smile.gif Mat buvo panašios problemos: windaus media player nerodė TV, negalėdavau normaliai pasižiūrėt ir filmų: strigdavo, ekranas "susiliedavo", kompą perkraut reikdavo. VLC payer tikrai viską sutvarkė: TV rodo, filmus žiūriu be problemų smile.gif Tačiau atsirado kita problema: negaliu klausyti muzikos viso albumo iš karto. Leidžia klausyt tik vieną dainą ir paskui iš karto kitos nepaleidžia kaip media player. Manau, kad aš tos programos nesukonfigūravau teisingai. Bet vat kad ir nemoku kaip ax.gif Gal padėtumėt dar kartelį? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 03 balandžio 2008 - 02:26
Sveiki gal kas žinot kur rast, arba turit Sparnai tavo sielai (kur dainuoja Skirmantė) pianino natas? smile.gif
Atsakyti
Laumės juosta, peržiūrėjau tavo dainas, bet gal pramečiau, o gal nebuvo, bet labai norėčiau Criss Norman "Midnight lady" dainos natų (gal ne visai teisingai parašiau). ax.gif Gal kartais turi? Būčiau dėkinga 4u.gif
Jei ką, tai mano el. paštas zanbira@yahoo.com

Arba gal kas internete matėt? Aš visur iššniukštinėjau ir neradau doh.gif Turėjau tas natas, univere grojau, kai mokiausi, bet kažkur pamečiau doh.gif
Atsakyti
viena geriausiu programu video perziurai (turi net imontuotus savo kodekus+ aisku paildomus reikes intaliuoti)

GOM Player

kita nebloga BSplayer
dar viena KMP player (reikliems labiau)

Atsakyti
Sveiki,turiu kompe filmą windows media player formate,kaip man jį įrašyti į CD?
Atsakyti
Sveiki,

Labai prasyciau padeti susirasti N.Čereškevičienės dainos "mamos suknelė" natas pianinui.

Galite natas parasyti ir cia arba atsiųsti puslapį kuriame yra Neringos - Mamos suknele dainos natos - PIANINUI. Labai skubiai reikia.

Busiu labai dėkinga, iš anksto ačiū.
Atsakyti