Įkraunama...
Įkraunama...

Windows media player

kai įjungiu windows media player, iššoksta šis langas

user posted image

paspaudžiu validate, pasirodo šis

user posted image

spaudžiu finish, atsidaro internetinis langas

user posted image

ka daryti toliau, nežinau.

o jeigu atidarius windows media player ant to lango spaudžiu MICROSOFT GENUINE ADVANTAGE PRIVACY STATEMENT, atsidaro šis internetinis langas

čia

tikiuosi aiškiai viską paaiškinau ir pavaizdavau, prašau pagalbos help.gif

Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2007 04 08, 12:41)
kai įjungiu windows media player, iššoksta šis langas

Jūsų Windows yra nelegalūs.
Atsakyti
smile.gif+2007 04 08, 13:44-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 08, 13:44)
Jūsų Windows yra nelegalūs.

gali būt, man instaliavo iš kažkokio disko.
o tai ką su WMP daryt?
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2007 04 08, 14:26)
gali būt, man instaliavo iš kažkokio disko.
o tai ką su WMP daryt?

Ieškok cracko arba "atvyniok" WMP 11 atgal į WMP 10.
Atsakyti
kadangi perinstaliavom windowsus, tai susitvarkė visos problemos.

ačiū, temą galima trinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2007 04 10, 22:21)
ačiū, temą galima trinti smile.gif

Nereikėjo "užvesti", yra kompiuterio problemos.
Atsakyti
kokios problemos? nebmatau TV internetu per windows media player, uzrasai kaip iprasta conecting, buferin, redy nei garso nei vaizdo g.gif radija veikia be problemu, o vaizdo nematau. nelabai aiskai parasaiu, bet jei supratote ko klausiu prasau patarimo.
Atsakyti
QUOTE(agata @ 2007 04 25, 17:36)
kokios problemos? nebmatau TV internetu per windows media player, uzrasai kaip iprasta conecting, buferin, redy  nei garso nei vaizdo g.gif  radija veikia be problemu, o vaizdo nematau.  nelabai aiskai parasaiu, bet jei supratote ko klausiu prasau patarimo.

Paaiskinau taip kaip supratau ax.gif nesulaukiu jokio atsakymo blush2.gif
Atsakyti
pas mane media player veike kuo puikiausiai tik va vaikis prilindo prie kompo i jau ne viskas taip puiku schmoll.gif nebeisijungia jokiu filmu neatidaro gal kas padesit ka daryt?
Atsakyti
Sveikos, mano dukrai reikėtų ,,Laisvė'' dainos natu pianinui rolleyes.gif Gal galit? Labai reijkia
ačiū
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2006 11 03, 20:32)
Labas,
Man labai reiketu smuiko natu Mendelsono marso ir Ave Maria. Noreciau, kad viena pazistama per vestuves pagrieztu thumbup.gif , o natu neturim verysad.gif

Na, speju, kad jau nebeaktualu biggrin.gif Bet jau Mendelsono marsa ir Ave Maria tai bet kuri muzikos mokykla bibliotekoj turi irnesakyk.gif
Atsakyti
Uztikau forume sia tema ir sugalvojau pasidalinti...Neseniai parsisiunciau pianino natu rinkinuka "The All Time Best Collection"...Tai gal kas uzsinores parsisiusti SIUSTIS smile.gif
Atsakyti