Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

Rytoj keliausiu pas Navicką. Pažiūrėsim ką jis man pasakys, reiks operuoti ar ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2007 06 04, 19:12)
Sėkmės jode. Linkiu, kad tai būtų paskutinis kartas 4u.gif
g.gif Pasitaiko smile.gif  o tu thyroksiną nutraukei irgi per anksti? g.gif

Nea,tiroksiną nutraukiau laiku, bet jau kaip šiandien keikiau save rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
kaip sekasi, merginos, kur issislapstete?
Kaip su karsciu sekasi susidoroti?
Atsakyti
Su karščiais sunkiai sekasi susidoroti, bet visos kitos naujienos geros. Buvau pas Navicką tai sakė nematonieko blogo mano mazguose ir bent pokolkas operuoti nereiks. Šiandiena dar reikia pasiskambinti ir sužinoti tyrimų atsakymus. O šiaip tai sakė viskas lyg ir nėra blogai.
Atsakyti
Sveikos gyvos mirksiukas.gif
Man tai vasara=prakaitavimui doh.gif doh.gif Nu blyn, negaliu, dar kol einu kur nors , nieko, bet sustoju, na kad ir kokioj parduotuvėj, tai prakaitas žliaugia upeliais verysad.gif Darbe irgi karšta pastoviai, jau baisu, kad nesmirdėčiau prakaitu blush2.gif doh.gif Nusipirkau šiandien "Dove" rutulinį dezodorantą, turiu "Nivea" sausą tokį, bet nieko jis man nepadeda, tai bandysiu tą naująjį. Gal jūs galit patarti ką nors geresnio? g.gif g.gif
O šiaip dar su spaudimu problemos, ryte atsikėliau, jaučiu, kad stogas važiuoja smile.gif Pasimatuoju spaudimą- 160/100. Išgėriau vaistų. O po darbo jau 167/108 doh.gif Na čia mano amžina problema doh.gif
Tai va, taip aš ir gyvenu ax.gif Svajoju pakeisti darbą, bet nepaleidžia iš senojo, vėl papildomi nervai, nu žodžiu.... doh.gif O daugiau viskas gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2007 06 07, 19:05)
Darbe irgi karšta pastoviai, jau baisu, kad nesmirdėčiau prakaitu blush2.gif  doh.gif  Nusipirkau šiandien "Dove" rutulinį dezodorantą, turiu "Nivea" sausą tokį, bet nieko jis man nepadeda, tai bandysiu tą naująjį. Gal jūs galit patarti ką nors geresnio? g.gif  g.gif

As tai nusidepiliuoju pazastis, nors ramu del kvapo. O slapia bunu baisiai... pries kelis metus niekaip nesuprasdavau, kaip tetis net nosine nesiodavosi prakaitui, dabar ir as taip darau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 06 07, 20:33)
As tai nusidepiliuoju pazastis, nors ramu del kvapo. O slapia bunu baisiai... pries kelis metus niekaip nesuprasdavau, kaip tetis net nosine nesiodavosi prakaitui, dabar ir as taip darau  verysad.gif

Depiliuojuosi tai ir aš visada, bet vistiek į rūbus to prakaito prisigeria doh.gif mano darbo valandos nuo 7,30 iki 18 val, tai jau baisu kartais, kaip sušylu ax.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(violete @ 2007 06 04, 20:23)
O vartojant propycil pvz alkoholi galima gerti ar ne?vaistinej vyras pasieme tabletes ir isruko namo taip ir niekom apie jas nesuzinojo.Dar tik trecia kart geria ,bet sako ,kad jau smaugimas dingo.Kad tik jam padetu,nereiketu operacijos...ko galima ir ko negalima ji gerian plyz papasakokit,bent trumpai.o nuo jo kaip svoris kazi neauga/  g.gif

Svoris , tai auga, bent jau mano mamai augo (ji gere 6 per diena).
Del alkoholio tai tiksliai nezinau, bet mama kazkur turi lietuviska anotacija, tai rytoj uzklausiu ir jei ras, tai parasysiu daugiau...

O siaip tai mano mama jau 4 dienos po operacijos. Pasalino visa skydliauke. Operavo Kymantas. Man tai jis visai nieko, Nuotaika siaip pakelia. A tai kai pamaciau mama po narkozes, tai vos spejau validoli ir mineralini kimst i burna (vos nenudribau), o atrode, kad nelabai jaudinuosi ir stengaiusi mama palaikyti.. Pasirodo vistiek -- vista as... Na bet jau po visko... Tikesimes, kad viaskas bus tik i gera... Sekmes Jums... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.mik @ 2007 06 08, 00:35)
4u.gif
Svoris , tai auga, bent jau mano mamai augo (ji gere 6 per diena).
Del alkoholio tai tiksliai nezinau, bet mama kazkur turi lietuviska anotacija, tai rytoj uzklausiu ir jei ras, tai parasysiu daugiau...

O siaip tai mano mama jau 4 dienos po operacijos. Pasalino visa skydliauke. Operavo Kymantas. Man tai jis visai nieko, Nuotaika siaip pakelia. A tai kai pamaciau mama po narkozes, tai vos spejau validoli ir mineralini kimst i burna (vos nenudribau), o atrode, kad nelabai jaudinuosi ir stengaiusi mama palaikyti.. Pasirodo vistiek -- vista as... Na bet jau po visko... Tikesimes, kad viaskas bus tik i gera... Sekmes Jums...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aisku,aciu uz isasmu aprasyma bis.gif
Atsakyti
Sužinojau savo tyrimų rezultatus TTH 3,97, gyditojas sako, kad dar normos rybose, man kažkaip daugoka atrodo. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 06 08, 10:02)
Sužinojau savo tyrimų rezultatus TTH 3,97, gyditojas sako, kad dar normos rybose, man kažkaip daugoka atrodo. Kaip manot?

Man atrodo, kad normos ribose, lyg tai iki 4. Pas mane pastoviai 3,7-3,9 ir gerai. Jau kiek metu nesikeicia g.gif
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2007 06 07, 15:28)
kaip sekasi, merginos, kur issislapstete?
Kaip su karsciu sekasi susidoroti?

Jo, vasara cool.gif Rodos jos visi laukiam, bet man ji sunki. Darbe ventiliatorius, namie ventiliatorius, kitaip niekaip lotuliukas.gif Pasidariau Tg. Rodo 2,14 verysad.gif Bet nepasiduosiu, vistiek sulauksiu geresnių rezultatų wub.gif
Russne, aš naudoju Rexona ir man ji tinka, o dukra labai giria Herbina ( su našlaite). Nivea man netiko, vistiek kažkaip praleisdavo prakaitą. Dove nebandžiau.
Atsakyti