QUOTE(Dendriukė @ 2007 07 02, 23:52)
Sveikutės,
prisijungiu ir aš prie jūsų. Skydliaukės problemas man aptiko prieš maždaug tris metus. Gydytojai mini net kelis dalykus, tai: hipotireozė, tiroiditas, mazgas. Mazgą kaip ir daugeliui čia rašiusių stebėjo iki šiol, dabar, kai jau atsirado jų daugiau ir jie paaugo, rudeniop siūlo operuotis. Punkcija daryta maždaug prieš pora metų, tada sakė piktybiško nieko nerado, tačiau dabar mini, kad tas tyrimas tarsi lyg ir "ant ribos" buvo, berods, dėl ląstelių struktūros ar panašiai.
Žodžiu, pridaviau kraują, po savaitės einu echoskopuotis ir lauksiu šviežiausių rezultatų. Lankausi Kaune, KMUK.
Džiaugiuosi, kad dalinatės patirtimi.
Iš jūsų sužinojau daug svarbių praktinių dalykų. Truputį neramu dėl operacijos ir ypač, kokie po jos bus tyrimų rezultatai. Na, bet kaip nors, su jūsų pagalba tikiuosi išgyventi. 
prisijungiu ir aš prie jūsų. Skydliaukės problemas man aptiko prieš maždaug tris metus. Gydytojai mini net kelis dalykus, tai: hipotireozė, tiroiditas, mazgas. Mazgą kaip ir daugeliui čia rašiusių stebėjo iki šiol, dabar, kai jau atsirado jų daugiau ir jie paaugo, rudeniop siūlo operuotis. Punkcija daryta maždaug prieš pora metų, tada sakė piktybiško nieko nerado, tačiau dabar mini, kad tas tyrimas tarsi lyg ir "ant ribos" buvo, berods, dėl ląstelių struktūros ar panašiai.
Žodžiu, pridaviau kraują, po savaitės einu echoskopuotis ir lauksiu šviežiausių rezultatų. Lankausi Kaune, KMUK.
Džiaugiuosi, kad dalinatės patirtimi.

sveikute!

Papildyta:
QUOTE(ingutia.r @ 2007 07 07, 16:33)
sveikute!
malonu, kad prisijungei. o klausyk, pas koki gydytoja lankaisi kmuk? gal ka gali rekomenduoti? nes rudeniop ir as ten vaziuosiu. ir kaip ten su eilemis, ar ilgai laukti reik kol ateina eile?

raimonda23, zinok ir man niezti kakla daznai, tik nesuprantu kodel