Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 3

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 01 08, 07:08)
tokia varksele ... mama galva isskalbe  blink.gif
user posted image

Dar neblogai atrodo - manishke butu visa raudona nuo bliovimo wink.gif
Atsakyti
Gretute su tais kibiriukais kur vonioj nepalaisto grindu? biggrin.gif nes Kajui tai pavojinga duot su kibiriukais zaist, tuoj turini ilaisto per vonios krasta blink.gif doh.gif

O miega kaip graziai ir saldziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2005 01 08, 04:38)
Gretute su tais kibiriukais kur vonioj nepalaisto grindu?  biggrin.gif nes Kajui tai pavojinga duot su kibiriukais zaist, tuoj turini ilaisto per vonios krasta blink.gif  doh.gif

O miega kaip graziai ir saldziai wub.gif

laisto ir dar kaip blink.gif tik paskutiniu metu mergina "menininke" tapo. piesia vonioje, tai kibireliai antram plane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 01 08, 07:08)
tokia varksele ... mama galva isskalbe  blink.gif
user posted image

Simpatulka wub.gif wub.gif wub.gif
Atrodo mama i ausyte vandens prileido doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
negaliu patiket, kad miega, rodos tuoj atsimerks smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 01 08, 23:05)
negaliu patiket, kad miega, rodos tuoj atsimerks smile.gif user posted image

Man atrodo, kad apsimeta...pozuoja..tipo "miegu" laugh.gif Grazute, zavute, kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Esu "tyli" jusu gerbeja biggrin.gif . Ildendu pasijuokiu is Gretutes isdaugu ir vis nelieka laiko parasyti.

Labai jau Greta sauni ir gudri - mazyte isdykele... thumbup.gif biggrin.gif

Mano Sarunas jaunesnis siek tiek, tai vis i jus beziuredama galvoju kad kazkada ir musu tai laukia biggrin.gif ohmy.gif
Atsakyti
Jure, bus ir dar kaip bus megalol.gif

mergino, aciu, kad lankotes ir stebit kaip mano Gretukas auga blush-anim-cl.gif

vakar vargse iskrito is lovos sad.gif musu lova labai auksta, o del buvusiu kaldru ant rasto matyt nesuprato kur baigiasi lova ir krito zemyn galva, ot reke sad.gif
po to ismaudzius valiau ausytes ir jai pasisukus iduriau i ausyte, tai klyke nerealiai, o as vos nenumiriau is baimes sad.gif negaliu sau atleisti kokia kerepla esu sad.gif
siandien lyg viskas gerai jau tongue.gif
Atsakyti
Aš ir vis pažiūriu kiap Gretutė auga yess.gif Ir tikrai labai labai žavi mergytė ir tokia didelė jau wink_3.gif Tik atrodo visai mažutės nuotraukytes žiūrėjau blush-anim-cl.gif
AUkit ir būkit tokios gražios ir žavios kaip visada sunglasses2.gif
Atsakyti
[quote=TauRe,2005 01 08, 06:50]
cia mergina megina nulupti plevele ir pasiimti diskelius blink.gif

user posted image

megalol.gif megalol.gif megalol.gif jau toki nekalta veideli nutaisius megalol.gif megalol.gif megalol.gif

Nu nereali fainuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, taure tik tu nepergyvenk, jau kiek mano Adomcius yra krites. O dabar tik spek ziuret, nes virtuvej trauko kedes ir eina maisto ieskot, ar velniai zino ko.

Ziuriu as i tavo Greta, nu man ji tokia dicke. Galvoju gal reikia man saviski daugiau pafotkint , gal irgi atrasiu, kad vyras paaugo. O dabar - plauku nulis, sako tik "ate" ir "mama". tik soka labai jau graziai - siandien mums su tevu sukosi ant pirstu galu - zodziu neaiskus tipelis....
Atsakyti