Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 3

QUOTE(oksanita @ 2005 06 14, 00:08)
Jau kaip tinka Gretai suknele..... thumbup.gif
plaukuciai stipriai paauge,manoji iki metu irgi buvo plike,bet po metuku labai pradejo augti....dar truputis ir pamatysi koia bus garbane ilgakase...... mirksiukas.gif

Labai laukiu ilgu kasu, tik va beda, kad neduoda plauku risti. Uztai tenka kirpciukus kirpti kurie man visai nepatinka cry.gif

Atsakyti
Na Taurė tavo makalaika thumbup.gif šakės pana...Net negalvojau kad jau tokia didelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 06 15, 05:37)
Labai laukiu ilgu kasu, tik va beda, kad neduoda plauku risti. Uztai tenka kirpciukus kirpti kurie man visai nepatinka  cry.gif

Mūsų Gabija irgi nekenčia kasų schmoll.gif cry.gif Na kartais pakenčia jas kur nors svečiuose, o vos įžengus namo pro duris-pirmas dalykas ką padaro-meta į žemę išsirovus gumytes tongue.gif blush2.gif
Mesgi kaip jūs dažniausiai vaikštom su kepše su snapeliu-tipo ji sako-mano toks stylius jei kąąąą biggrin.gif biggrin.gif (čia brolio mokykla tongue.gif cool.gif )
Atsakyti
Labai stilinga ir fotogeniška mergaitė wub.gif
Atsakyti
Laukiam nauju nuotraukyciu ir ispudziu is keliones cool.gif
Atsakyti
Nu jau kaip uzaugus tavo panelyte blink.gif O madiste ir pozuoja thumbup.gif Na grazuole, net neturiu ka bepridurti ax.gif
Atsakyti
Nagi.. nagi, kur naujos photkes? rolleyes.gif
Atsakyti
Kokia panelyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Su suknelyte tokia fainute wub.gif wub.gif wub.gif Pozuoja tai klasiskai thumbup.gif
Atsakyti
Taure, makalaika thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žadėtos fotkės iš praitos savaitės kelionės pas drauges wub.gif
Atsakyti
Nu negaliu kokia ji man grazute, ta jos sypsena labai grazi thumbup.gif plaukuciai pasakishki wub.gif
Atsakyti
nu kaip fainai pasibuvot thumbup.gif Net uzpavydejau(aisq baltai) biggrin.gif
Ir ziuriu mamasha sukudus kak nada thumbup.gif
O Gretutes shypsena tai stulbinanti.Man ji visada labai nuostabi wub.gif
Atsakyti