Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 3

QUOTE(maya @ 2005 07 29, 23:04)
..o trecias zmogelis pas tavo po peniuaru sedi ir kojas makaluoja mirksiukas.gif ..tikiuois ten ne Zorinas  tongue.gif  g.gif

Gerai būtų, ale nea ax.gif
QUOTE(meduza @ 2005 07 29, 23:54)
Taure super atrodai thumbup.gif  thumbup.gif ,dar tokios grazios taves nemaciau tongue.gif  wub.gif
ka senelis sake kaj tokia krasavica gryzai
Zora spece thumbup.gif 

Negedyk blush2.gif Ale jei sąžiningai, tai seniai tokios gražios plaukuosenos neturėjau, Zora tikrai 100 procentine specė thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2005 07 30, 00:00)
Nu plaukuosena tai tikrai thumbup.gif  Graziai atrodai motin wub.gif  O zmogelio kojytes kyso lyg...is po peniuaro tongue.gif O tai brauket po NYC viena zalia krasavica, kita ruzava thumbup.gif  Abi kazkaip susiderinusios thumbup.gif

Aha, ale čia visai netyčia blush2.gif
Atsakyti
Kokia grazute wub.gif
Atsakyti
Wow!!!!!!!!!!! nu, bet graziai atrodai thumbup.gif tiesiog nuostabiai thumbup.gif wub.gif
Zora, liuks darbuka padarei thumbup.gif

Gerai jums praleisti laika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif labai graziai tau tinka Taure ,bet jau vietos aplink nuotraukas thumbup.gif grazu ten pas jus
Atsakyti
Wauuu kokios fotkes!!!! thumbup.gif thumbup.gif O kokios suokuosenos doh.gif thumbup.gif Ech kad man kas nors taip padarytu, mano tokie ilgi plaukai reikai su jais kazka daryt kirpt nezinau net...Nuejau atseit apsikirpti sumokejau 86$ uz pakirpima, o kaip isejau is kirpyklos vyras klausia : "ka tau cia zmonel kirpo?" doh.gif Ogi net nesimato kad kirpta doh.gif

Taure atrodai tiesiog super graziai!!!!

Koks fainas jusu baseiniukas!!Kur pirkto gal "buy buy baby"?Mna tokios irgi reikes, bet ne siemet tikriausiai maniskis dar pats nevaiksto tai kita met ir mes toki pirksim!

Nu labai smagiai leidot laika, nors ir karsta buvo bet matau kad karstis ne motais jums mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 07 30, 05:50)
Fotkė, kur Zora man plaukuoseną daro, mes tryse  rolleyes.gif  Raskite kur trečias žmogelis pasislėpęs  ax.gif

Nuotraukeles tai geeeros!!! thumbup.gif labai fainai visi atrodote thumbup.gif
O kur sukuosena Taurei daro, tai is vis thumbup.gif net nepastebejau pirma karta, kad ir kojytes dar kyso biggrin.gif
Niu labai labai grazu ziureti 4u.gif
Atsakyti
Tai bent nuotraukėlės thumbup.gif
Taure,šukuosena superliux thumbup.gif Zorai,medalį mirksiukas.gif 4u.gif

O jūs kartais negiminaitės??? blush2.gif Aš taip apžiurinėjau,kad labai judvi panašios ,net veido bruožų panašių radau mirksiukas.gif
O aprangas tai gerai susiderinote thumbup.gif
Žodžiu jaučiasi,kad puikiai pasibendravote mirksiukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Puiki mamyte, baseiniuką pirkau prie namų, kažkur 7 baksai, o gal ir mažiau. Tavo Matukui ir dabar jis būtų pats tas, nes jis juk ropoti moka thumbup.gif

Raseliote, ką gali žinoti, o gal ir giminės laugh.gif Būtų gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Naujos fotkės iš praėjusių dviejų savaičių smile.gif Kaip Gretutė myli tatuką ir kaip mergina atostogavo wub.gif Deja, tai paskutinėa dienos, kai mūsų gyvenimų netemdė jokie debesys. Jie buvo, tik mes dar nežinojom. Šiose fotkėse mes begalo laimingi wub.gif wub.gif 4u.gif

Paskutinė fotkė tik šiaip Atlanto vandenynas smile.gif
Atsakyti
Taure, labai graziai tave Zora padaze thumbup.gif gretos fotkes kaip visada thumbup.gif
Ti nelabai supratau apie debesis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 08 18, 04:38)
Taure, labai graziai tave Zora padaze thumbup.gif  gretos fotkes kaip visada thumbup.gif
Ti nelabai supratau apie debesis unsure.gif

Negaliu atsidžiaugti dėl naujos plaukuosenos thumbup.gif

O dėl debesų, tai mūsų tatukui ryt operuoja auglį cry.gif
Atsakyti
Nu tu Taure, išvis supanašėjom plaukuosenom smile.gif Nors aš šiandien laikinai violetine garbane patapau smile.gif

Laikau kumščius už tatuką mirksiukas.gif
Atsakyti