Oi kokia smarkuolė. Pašėlusi mergytė neduoda tėveliams ramybės

QUOTE(TauRe @ 2005 02 22, 08:38)
Aciu merginos uz sveikinimus ir zinoma sirdi glostancius zodzius
truputis nauju fotkiu ...
po baliuko su tatuku nurinkinejome stala, kol netiketai tatukas iskrapste is po stalo va tokia pana
(nukniauke dezute triufeliu
)

po baliuko su tatuku nurinkinejome stala, kol netiketai tatukas iskrapste is po stalo va tokia pana

Fainulka Gretulka

Skanus triufeliai buvo

QUOTE(TauRe @ 2005 02 22, 08:38)
Aciu merginos uz sveikinimus ir zinoma sirdi glostancius zodzius
)

niu, vajej, kokia isdykele

Gretulka kaip visada su sypsena veide
Tikra isdykele

QUOTE(TauRe @ 2005 02 22, 01:38)
)

Fainuolyte

Pirmoj fotkej tokia rimta, bet pamate, kad nebaria - tai atsirado nepakartojama sypsena veide

Nu gryna banditka-grazuoliuke-ryzulka

tikrai banditka. nebegaliu per ja visai prie komp pabuti. ateina ir isjungia arba pati kompa, arba trisaki i kuri jis ijungtas
pavargau jau n sykiu per diena kompa junginet
paskutiniu metu megstamas uzsiemimas kolidoriaus kilima atvilkti ir patiesti salone. ot laiminga poto buna, gulineja ant to kilimelio

paskutiniu metu megstamas uzsiemimas kolidoriaus kilima atvilkti ir patiesti salone. ot laiminga poto buna, gulineja ant to kilimelio

Kaip gyvena mano numylėtine Gretutė mis šypsena?
Tokia pat žavinga mergaičiukė kaip visada.
ir matau, kad tokia pat razbainikė kaip mano vaikezas.
Bučkis Gretutei nuo Bernardo.

QUOTE(TauRe @ 2005 02 22, 09:38)

burbuliuku karaliene

oi kiek daug burbuliuku mama pripute
(nekreipkit demesio i mano nukarusi pumperi. puse dienos nuo mamos begioju, kad tik nereiktu gultis ant grindu ir kratytis kelniu)

oi kiek daug burbuliuku mama pripute