Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: sanatorinis l/d "Pienė"

QUOTE(laukinukė @ 2008 06 09, 10:36)
Kaip supratau, kitų nuomonių jūs nepageidaujate. Tai aš tik klausimą turiu - jei visą laiką matėte, kad jūsų vaikas šiame darželyje nepakankamai ugdomas, kodėl jo paties labui nepakeitėte darželio  g.gif

Kodėl ne?Išsakykite savo nuomonę,tik manęs neitikinėkite.Aš parašiau,tą ką mačiau,galutinai papiktino tai išleistuvių programa.Nesakau,kad visose grupėse blogai dirba,ežiukam,nei voveriukam,nei gandriukam priekaištų neturiu.Viskas buvo puiku,kol neatėjom i stirniukus.O atsiimti nenorejom,nes vaikas pripratęs prie draugų.Viskas su ugdymu mums gerai,nes padirbam namie,tik noriu perspėti mamaytes kurios labai daug tikisi iš paruoįiamosios grupės.
Atsakyti
Laba diena,

Gal situacija toje stirniukų grupėje tikrai neypatinga, nuo rudens eisim - pamatysim. Tai galbut svarbu zinoti pries pradedant leisti vaika i si darzeli. Bet kai vaikas jau 3 metus pralankęs šį darželį ir prisirišęs prie draugų, nemanyčiau kad dėl 1 metų verta kažkur blaškytis ir bandyti kažką keisti. Nebent vaikas jau labai labai komunikabilus ir jam tas pats i kuri darzeli eiti. O siaip ka gi, jei teks pirmoje klaseje su vaiku daugiau pavargti tai teks. Manau dar daug kas priklauso ir nuo paties vaiko. Vieni imlus mokslams, kiti nelabai...
Atsakyti
Gal kuri mamyte zino nuo kada rugpjuti jau galima vesti vaikus?
Maniske neranda sau vietos namuose.
Atsakyti
Labas Era,

Darželis veiks nuo rugpjūčio 18 d. (pirmadienio). Mes jau Mantą nuo pirmadienio irgi vesime, nes neturi kur išsidūkti. Taip kad galės draugauti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2008 08 13, 14:49)
Labas Era,
Darželis veiks nuo rugpjūčio 18 d. (pirmadienio). Mes jau Mantą nuo pirmadienio irgi vesime, nes neturi kur išsidūkti. Taip kad galės draugauti  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Aciu dievui.Mano irgi visa vasara neturi ka veikti.
Nezinau bet mums taip nebudavo.O dabar eina ratais-mama ka veikti, mama nera ka veikti.Jei nera jokios drauges tai viskas.Kartais mociute gelbsti.
Kazin kiek ten musu susirinks?
Manau dvyniai tai tikrai bus.o daugiau nezinau. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.
Mes pradėjom lankyti Voveriukų grupę. Einam tik nuo pirmadienio, bet net man keista, kaip agnė su noru ten eina. Na palieku tik iki pietų.
Kaip jums auklėtojos, aš norėčiau, kad vaikai daugiau darbelių darytų.
Šiandien buvau šokių pamokoje, patiko, šauni mokytoja, ydomūs pratimukai, gaila, kad tik pusvalandis.

Pamačiau PROBLEMĄ darželyję. Kodėl atvedami sergantys vaikai, kosėdami ar ištįsusiom nosytėm užkrės sveikus. Ar taip nemanot....
Papildyta:
Na ir su klaidom parašiau ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylenyte @ 2008 09 23, 13:26)
Sveikos mamytės.
Mes pradėjom lankyti Voveriukų grupę. Einam tik nuo pirmadienio, bet net man keista, kaip agnė su noru ten eina. Na palieku tik iki pietų.
Kaip jums auklėtojos, aš norėčiau, kad vaikai daugiau darbelių darytų.
Šiandien buvau šokių pamokoje, patiko, šauni mokytoja, ydomūs pratimukai, gaila, kad tik pusvalandis.

Pamačiau PROBLEMĄ darželyję. Kodėl atvedami sergantys vaikai, kosėdami ar ištįsusiom nosytėm užkrės sveikus. Ar taip nemanot....
Papildyta:
Na ir su klaidom parašiau  ohmy.gif

Manau nera tokio darzelio i kuri nebutu vedami sergantys vaikai.Sergantis ta prasme-kosejantys ir snargliuojantys. Taip jau yra, kad su tokiom ligom biletenio teveliai negauna, vaikuciu nera kam palikti ir veda.Uz tai ir pradeda tiemusu vaikeliai sirgti daug daugiau kai lanko darzelius.Tiesiog taip yra ir nieko cia nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2008 09 23, 12:33)
Manau nera tokio darzelio i kuri nebutu vedami sergantys vaikai.Sergantis ta prasme-kosejantys ir snargliuojantys. Taip jau yra, kad su tokiom ligom biletenio teveliai negauna, vaikuciu nera kam palikti ir veda.Uz tai ir pradeda tiemusu vaikeliai sirgti daug daugiau kai lanko darzelius.Tiesiog taip yra ir nieko cia nepadarysi.

Zingsniuojam ir mes i voveriukus.
Maniskei ten patinka.
Idomu, kaip ten bus stirniukuose........?

Bet siaip tai garzelis thumbup.gif , tvarkingas ir direktore thumbup.gif
Atsakyti
sakykit mamytes, gal kuri susiduret ir gali man pasakyti kiek mazdaug reikia duoti direktorei uz patekima i si darzeli? klausiu tu, kurios mokejo... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš tai nieko nepyragavau, nei direktorei nei dar kam. Mes užsirašėm prieš du metus. Bet su patekimu, bent jau į voveriukų grupę gali būti problema, nes dabar yra 24 vaikai, o grupė pritaikyta 20-čiai vaikų. Trūksta spintelių, net lovų.
Atsakyti
4u.gif Sveiki, planuoju savo mažę leisti į lopšiuką, gal kas galėtų papasakoti kelios lopšiuko grupės yra, kaip auklėtojos ir auklytės, ar mažiukai greit priprato, daug neašarojo ? Neramu kažkaip, mamyčiukė ji pas mus baisi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(impidimpi @ 2008 11 29, 17:35)
4u.gif Sveiki, planuoju savo mažę leisti į lopšiuką, gal kas galėtų papasakoti kelios lopšiuko grupės yra, kaip auklėtojos ir auklytės, ar mažiukai greit priprato, daug neašarojo ? Neramu kažkaip, mamyčiukė ji pas mus baisi... 4u.gif

Na maniske perejo visas sio darzelio grupes, dabar jau paskutinej vyriausiuju.
Man irgi buvo labai baisu leisti i lopsi, nes dar tokia kruopa atrode ir be galo naminuke.
Taigi darzelyje yra viena lopselio grupe , nes darzelis mazulytis bet labai jaukus.
Dabar kokios aukletojos nezinau(bet atrodo tos pacios), tai galiu pasakyti tai pati pati geriausia grupe.Nuostabios aukletojos ir auklyte Zinute nuostabi.Musiske dar su pampersu nuejo ir jokios problemos.Pakeisdavo jei reikia, ale kad kazkaip labai greit ismoko be pampersu apsieiti. Aisku verkimo ten uzteko, maniske ilgai bliaudavo ir net vyresnese grupese.Jau tokia ji pas mus.Bet aukletos sako, kai tik teveliu nematyti tai ir vaikai ramus.
Zodziu viskas ten tikrai gerai.
Tik va neaisku kaip su vietomis, sako visos grupes perpildytos, tai jei planuojat nuo kitu metu tai jau reiktu eiti "uzsimusti" vieta.
Sekmes.
Atsakyti