Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: sanatorinis l/d "Pienė"

Manoji eina antri metai. Esu patenkinta darželiu. Vaikai kas met pereina iš vienos grupės į kitą, keičiasi ir auklėtojos, bet kadangi daržejyje tėra 5 grupės, tai visi visus pažysta ir perėjimas nėra skausmingas vaikams.
Nėra jokių privalomų rinkliavų, tik reikia atnešti priemones vaikams, na o būna tėvelių kurie gali popierium parūpinti ar dar kuom nors...

Vyksta šokiai ir dailė papildomai. Dailė kaip dailė, bet šokių mokytoja tai liuks....dar yra muzika, sportas, logopedė. Kiekvieną dieną eina į lauką, jei oras leidžia. Na viskas kaip ir gerai...

O vaikų sergamumas tai priklauso, nuo pačių tėvų, jei veda sergančius, tai užkrečia ir kitus. Mes pirmus metus tai jiodai sirgom, o šiemet jau atsparūs smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

rašau dėl to, kad jei kuriai mamytei kils abejonių, ar vesti savo vaiką į šį darželį, tai galiu pasakyti, kad visu šimtu proc. TAIP.
Liuks darželis thumbup.gif .
Pradėjome nuo ežiukų grupės ir rudenį jau keliausime į priešmokyklinę grupę.
Tad tikrai tvarknigas ir jaukus darželis.
Auklėtojos liuks, direktorė - šaunuolė.

Ačiū auklėtojoms Silvai, Rimai, Irenai, Erikai ir visoms kitoms 4u.gif .
Jūs thumbup.gif .
Atsakyti
Labas ,mamytės.
Už trijų savaitėlių bandysim su sūneliu eiti į lopšelio grupę. Dokumentus susitvarkėm jau pavasarį. Tik dabar klausimėlis toks: kada pasako ,ko reikia nupirkti daržiukui. Ir kaip jums auklėtojos jauniausioj grupėj ( net nežinau,kaip ji vadinasi blush2.gif ). Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Ką atsinešti pasakys pačios auklėtojos smile.gif nepergyvenkit smile.gif
Auklėtojos visos geros, aišku nusitekit , kad visko bus ir vaikučio ašarėlių ir dar daug ko... bet viskas bus OK.
Reikės tik laiko priprasti, o jei vaikutis mėgsta vaikus, tai bus dar geriau...
Atsakyti
dėkui už atsakymą smile.gif))) bandysim socializuotis 4u.gif
Atsakyti
Pats geriausias darzelis Kaune!!!Mano sunus baige pries trejus metus,bet esu dekinga visoms aukletojoms uz geruma,siluma,prieziura.didelis aciu!jei yra galimybe,visoms mamytems patariu si darzeli.
Atsakyti
sveikos,

gal žinot kokia yra tvarka registruojantis į šį darželį? Ar galima registruotis internetu, ar reikia skambinti?
ačiū
Atsakyti
Geriausia Jus informuotų pačiame darželyje. mirksiukas.gif Čia http://www.kaunas.lt....php?3890262440 yra visa informacija apie ikimokyklinį ugdymą Kaune. mirksiukas.gif
O čia http://darzeliai.kaunas.lt/index.php// elektroninė registravimo sistema.
Atsakyti
Visos grupės liuks, bet priešmokyklinukus paruošia prastai, gaila, bet tas tiesa, tėvai patylom apie tai kalba, bet garsiai neprabyla. Vyriausioje grupėje per mažai užduočių vaikams, jie taip užsiėmę šokiais ir renginiais, kad neturi laiko ruoštis mokyklai....
O taip tai viskas ok
Atsakyti
Kažkokia mirus tema tema biggrin.gif
Atsakyti
na va, jau į pabaigą pirmieji mano sūnaus metai Kiškučiuose . Pasikeitė mano vaikas. Ir į gerąją pusę thumbup.gif Aišku,gaila, kad nemažai laiko prasirgo, bet manau,kad tai normalu ir nuo rudens jau viskas bus gerai. Dukrytę irgi užrašiau čia. Labai smagu, jauku. Renginukų visokių daug.
Tik, puse ausies girdėjau,kad nuo kitų metų auklėtojos jau nesikeis grupėms. Tik dar nežinia,pas kurias papulsim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarška: 05 gegužės 2011 - 16:08
Laba,

mes ir bandysim i darzeli eiti nuo rugsejo 4u.gif o nuo keliu darzelis dirba ir iki keliu? Kada vasaros atostogos? Aciu uz atsakymus.
Atsakyti