Auguste tikra panele...su pedkelnytem baltom...pasipuosus tokia...dar kavalieriaus , matau,jums truko..

Na, sauni, sauni, ta kamynka, o svarbiausia ramumas mergytes...

fainuole Augustyte..........
nieko kai susitiksim abi pasodinsim Augustes ir butinai nufotkinsim...

nieko kai susitiksim abi pasodinsim Augustes ir butinai nufotkinsim...

I tikruju Pipones zvirbliukas nebe zvirbliukas o visa panele! tokia issitempus i ilgi!!!

QUOTE (daurynka @ 2004 02 29, 21:35) |
Auguste tikra panele...su pedkelnytem baltom...pasipuosus tokia...dar kavalieriaus , matau,jums truko.. ![]() |
Aha... jau dairomes i kavalierius

Kai tik bus meetas.... spanginsim akeles i tavo vyrukus

Sauluke.... man labai patinka pavadinimas Piponyte

grazuole
dar su sijoneliu

Nu angeliskos kokios JUS!!!Matytos vietos

Smilte..... butinai artimiausio meeto metu ir susipazinsim (jei tik kas nesutrukdys).. juk musu mergickos vos per 1 diena skiriasi

QUOTE (Pipone @ 2004 02 17, 19:45) |
Stai ir mes ![]() ![]() |
Sveikutes mergytes, Piponyte ir Augustyte,
Nu jau kokios grazuolytes temstos esate

Tiesa sakant,as pirma kart pas jus puslapiukyje.Mamyte taigi labai uzsiemus.Tai tik savaitgaliais priseda.
Ale jAu kokia didele Augustyte.Visai nebezvirbliuke.Ir mamyte grazuole.Itariu ir dukryte i mamyte.
O as tave Pipone, visai ne taip isivaizdavau.Ir posmai man tavo patinka.Galvoju fainas zmogiukas
Butukas Augustytei nuo Erikucio

Tai kaip ar turit jau kavalieriu?

Ausrele.... neturim dar to kavalieriaus
Tik vis dairomes dairomes i bernuzelius
Bet kol nepazadetas ne vienas.... tai gali greit is panoses "nupust"
Dairomes ir i Erikuti
P.S. Man idomu kaip mane isivaizdavai? Tiesiog jau nebe pirma karta forume isgirstu (kai pamato mano foto).... kad jau mane visiskai kitaip isivaizdavo....
Tiesiog man smalsu.... kokias asociacijas sukelia mano postai?

Dairomes ir i Erikuti

P.S. Man idomu kaip mane isivaizdavai? Tiesiog jau nebe pirma karta forume isgirstu (kai pamato mano foto).... kad jau mane visiskai kitaip isivaizdavo....

Tiesiog man smalsu.... kokias asociacijas sukelia mano postai?

QUOTE (Pipone @ 2004 03 05, 20:21) |
Ausrele.... neturim dar to kavalieriaus ![]() ![]() ![]() Dairomes ir i Erikuti ![]() P.S. Man idomu kaip mane isivaizdavai? Tiesiog jau nebe pirma karta forume isgirstu (kai pamato mano foto).... kad jau mane visiskai kitaip isivaizdavo.... ![]() Tiesiog man smalsu.... kokias asociacijas sukelia mano postai? ![]() |
as tave isivaizdavau ilgais sviesiais plaukais