Įkraunama...
Įkraunama...

Pipones zvirbliukas

Auguste tikra panele...su pedkelnytem baltom...pasipuosus tokia...dar kavalieriaus , matau,jums truko.. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, sauni, sauni, ta kamynka, o svarbiausia ramumas mergytes... clap_1.gif
Atsakyti
fainuole Augustyte.......... clap_1.gif
nieko kai susitiksim abi pasodinsim Augustes ir butinai nufotkinsim... biggrin.gif
Atsakyti
I tikruju Pipones zvirbliukas nebe zvirbliukas o visa panele! tokia issitempus i ilgi!!!
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Nuostabi tavo mergyte, ta Augustyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 29, 21:35)
Auguste tikra panele...su pedkelnytem baltom...pasipuosus tokia...dar kavalieriaus , matau,jums truko.. rolleyes.gif

Aha... jau dairomes i kavalierius wub.gif
Kai tik bus meetas.... spanginsim akeles i tavo vyrukus thumbup.gif (aisku jei jie dar neuzimti g.gif )....

Sauluke.... man labai patinka pavadinimas Piponyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazuole wub.gif dar su sijoneliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 02 29, 18:05)
Stai ir prisiruosem save parodyt vel....

Cia pas Paulyte sveciuose clap.gif

--Resize_Images_Alt_Text--

Panasu, kad buvo linksma clap_1.gif
Papildyta @ [mergetime]1078070941[[b]*Smilte rgetime] [/b]
Paulyte tai sauniai pozuoja.... o man vis tiek zaislai idomiausi thumbup.gif

Nu angeliskos kokios JUS!!!Matytos vietos laugh.gif Labai fainulka tavo dama ir jau sijona nesioja kaip tikra panelyte thumbup.gif Labai noretume ir mes susipazinti.. wub.gif
Atsakyti
Smilte..... butinai artimiausio meeto metu ir susipazinsim (jei tik kas nesutrukdys).. juk musu mergickos vos per 1 diena skiriasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 02 17, 19:45)
Stai ir mes wub.gif

Sveikutes mergytes, Piponyte ir Augustyte,
Nu jau kokios grazuolytes temstos esate wub.gif
Tiesa sakant,as pirma kart pas jus puslapiukyje.Mamyte taigi labai uzsiemus.Tai tik savaitgaliais priseda.
Ale jAu kokia didele Augustyte.Visai nebezvirbliuke.Ir mamyte grazuole.Itariu ir dukryte i mamyte.
O as tave Pipone, visai ne taip isivaizdavau.Ir posmai man tavo patinka.Galvoju fainas zmogiukas
Butukas Augustytei nuo Erikucio wub.gif
Tai kaip ar turit jau kavalieriu? smile.gif
Atsakyti
Ausrele.... neturim dar to kavalieriaus doh.gif Tik vis dairomes dairomes i bernuzelius wub.gif Bet kol nepazadetas ne vienas.... tai gali greit is panoses "nupust" wink.gif
Dairomes ir i Erikuti wub.gif

P.S. Man idomu kaip mane isivaizdavai? Tiesiog jau nebe pirma karta forume isgirstu (kai pamato mano foto).... kad jau mane visiskai kitaip isivaizdavo.... doh.gif
Tiesiog man smalsu.... kokias asociacijas sukelia mano postai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2004 03 05, 20:21)
Ausrele.... neturim dar to kavalieriaus doh.gif Tik vis dairomes dairomes i bernuzelius wub.gif Bet kol nepazadetas ne vienas.... tai gali greit is panoses "nupust" wink.gif
Dairomes ir i Erikuti wub.gif

P.S. Man idomu kaip mane isivaizdavai? Tiesiog jau nebe pirma karta forume isgirstu (kai pamato mano foto).... kad jau mane visiskai kitaip isivaizdavo.... doh.gif
Tiesiog man smalsu.... kokias asociacijas sukelia mano postai? rolleyes.gif

as tave isivaizdavau ilgais sviesiais plaukais rolleyes.gif
Atsakyti