grazuolyte

Jau buvo tokia mazyte, labai grazi ten, kur pasisiaususi.
O dabar tikra mergina...

PAGALIAU SU AUGUSCIUKE SUSIPAZINOM GYVAI
LUX MERGYTUKE( I MAMA
-NORS GAL IR I TETE-GI NEPAZISTAM
)
GRAZUTE LABAI
IR MAN TOKIA PROTINGA PASIRODE,ZVELGIA SAU TAIP GILIAI
P.S.KIBA MAMKA KOKIA METODIKA KRUTA TAIKO VAIKIUKES AUKLEJIMUI

LUX MERGYTUKE( I MAMA

GRAZUTE LABAI

P.S.KIBA MAMKA KOKIA METODIKA KRUTA TAIKO VAIKIUKES AUKLEJIMUI

QUOTE (Agnytė @ 2004 04 24, 09:12) |
Jau buvo tokia mazyte, labai grazi ten, kur pasisiaususi. ![]() |
Aciu mamytes uz tiek nuostabiu zodziu

Mano panele nors ir didele, bet lygiai tokia pat pasisiausele kaip ir anksciau... tik su kepuriuku nesimato

Sauluke.... nu rodos jokios metodikos netaikau... bet ir man kartais ji tokia gudri atrodo

Va taip ir gyvenam.... Nauji pasiekimai- ropoja nezmonisku greiciu, priropojus prie knygu lentynos- klupo ant keliu o abiem rankom isvercia knygas

Ech.. pasigyriau

NA, va Pipone,kaip jums smagu su zvirbliu.Jau ir knygas skaitot....
Visa i mamyte-anksti skaityti pradejusi ir siaip labai jau gudri maza buvusi nuo pat pirmu dienu!!!....
Lopselio drauge sako,tai zino!

Lopselio drauge sako,tai zino!

QUOTE (Toshe @ 2004 04 26, 06:55) |
NA, va Pipone,kaip jums smagu su zvirbliu.Jau ir knygas skaitot.... ![]() Lopselio drauge sako,tai zino! ![]() |
Che

Kaip tik si savaitgali begiodama paskui savo razbaininke pagalvojau- o kaip su dviem reiktu?

Kokia jau Augustyte didele
Labai jau grazios merginos
. Kaip smagu, kad toks oras...as vis negaliu atsidziaugti, kad pavasaris atejo...ech...

Nuotraukose Augustele tokia pat grazute kokia ir vakar maciau. Ir jau gryna mamka...tokia riestanose
Vis vadini ja pasisiausele, bet kad tu jos pasisiaususiu plaukuciu beveik niekur nematyt, tik vienoj kur dar labai mazyte
Perziurejau visas foto, tai ji aisku labai labai uzaugo, bet nelabai pasikeite is veiduko. Sviesiaveide tokia ir labai daili panele. Man rodos bus isdisi ir zinos mergina savo verte