Oi aciu aciu mamkos,.... ech kaip gera girdeti

Grazi nuotraukyte ir kur per kaledas,,,bukit laimingi!
Mano pliksiuke demonstruoja savo leskutes
Kaip sakant nuotrauka nera labai kokybiska, bet mamiecas bando kabinti nuotraukas per Browse.... o ne is Bangos
Kaip sakant nuotrauka nera labai kokybiska, bet mamiecas bando kabinti nuotraukas per Browse.... o ne is Bangos

Faina leskiuke.....
Mes jusu daugiau nuotraukyciu galime atsiusti, jei tik pageidaujate....
Mes jusu daugiau nuotraukyciu galime atsiusti, jei tik pageidaujate....

QUOTE |
VaidaI Paskelbta Šiandien 8:21 pm Faina leskiuke..... Mes jusu daugiau nuotraukyciu galime atsiusti, jei tik pageidaujate.... |
Aisku pageidaujam.... kas per klausimas

Permeciau savo email adresa tau i asmenine

labai zavus zvirbliukas
bet mamiecas, kam ta kepsa zvirbliukui uzmaukslinus ?

QUOTE |
TauRe Paskelbta Vakar 9:06 pm labai zavus zvirbliukas bet mamiecas, kam ta kepsa zvirbliukui uzmaukslinus ? |
Siaip tai nededu tos kepshos.... ale ten kur per kaledas..tai mes jau ruosemes vaziuot namo...jau buvom pradeje rengt mergicka.....
O va cia kur namie su kepsha.... tai mano mamka liepe uzdet.... kad biski ausytes prispaust.....

Nors ka cia nusaugosi.... pamatai koks tevelis "ceburaska"... ir genai nulems dukriuko ausytes

Oi kokia jau didele Augustele
Zinok Pipone, tos kepures nieko nepades - paziurek i mano Povila - atlepausis kaip reikiant, ale vis tiek panos myli
o tavo mergina uzsiaugins kasas ir i tas ausis nieks neziures

Zinok Pipone, tos kepures nieko nepades - paziurek i mano Povila - atlepausis kaip reikiant, ale vis tiek panos myli