Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

[quote=Simmona,2007 05 01, 01:30]
As tai nuomuojuosi,norejau pirkti,bet atkalbejo nuo to pati salono savininke ax.gif Tikiuosi viskas bus ok smile.gif Tokia pasiuti,namu salygom neimanoma,reikia mazosios mechanizacijos priemoniu ir sp. siuvimo masinu(nu as esu siuvimo technologe,tai biski gaudausi apie siuvima biggrin.gif )

o kur tu nuomojiesi ir uz kokia kaina? beje, gal zinai, kiek kainuotu ja nusipirkt? mirksiukas.gif nes as labai noriu tokios sukneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 01, 10:05)
musu vestuves birzelio23 sestadieni vaziuosiu i kauna ir bandysiu susirasti kazka kito.tai nera mano svajoniu suknele,as jos nejauciu susigadinciau sau nuotaika ja devedama nors ji man visai tinka.man patinka puosnios zuvytes arba A formos suknytes.idomu ar dar imanoma ka grazaus issirinkt likus pusantro men iki vestuviu?  unsure.gif

as irgi tave noreciau nuraminti, kad tikrai rasi. jei domiesi zuvytem ar A formos, pabandyk uzsukti i Bohema (mano suknele is ten, A formos), dar forumiete Bride is ten zuvyte issirinko, as irgi zuvytes norejau, bet kaip pasimatavau, supratau, kad jos ne man skirtos, deja).
niu, jei nieko gero nerasi, neprakeik manes wink.gif tikrai padeti norejau. as ten ketvirtadieni busiu, jie man nuometa turi parvezt, kiek supratau, ir nauju sukneliu zada. Galiu uzklaust del tave dominanciu.
Atsakyti
QUOTE(NaujaDalyvė @ 2007 05 01, 09:45)
Nuomos kaina 1500 Lt. Nezinau, Vilniuje gal daugiau butu, bet as pabugau paiesku sostineje, nes pagalvojau, kad bus per didelis pasirinkimas (atitinkamai turbut ir kainos) ir visai negalesiu issirinkti, tad nuomavausi savo gimtajame mieste  smile.gif

O tavo gimtasis miestas kartais ne marijampolė? blush2.gif Nes mano suknelės nuoma tiek pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 01, 11:05)
musu vestuves birzelio23 sestadieni vaziuosiu i kauna ir bandysiu susirasti kazka kito.tai nera mano svajoniu suknele,as jos nejauciu susigadinciau sau nuotaika ja devedama nors ji man visai tinka.man patinka puosnios zuvytes arba A formos suknytes.idomu ar dar imanoma ka grazaus issirinkt likus pusantro men iki vestuviu?  unsure.gif

O kokiuose salonuose tu buvai? daug kur yra žuvelių. Tu A& R nuomavais savo suknelę? ir pinigėlius palikai? o iš tų žuvelių, kurias jie turi tau nepatinka? man buvo nieko tokia viena pronovias, su uždaru nėriniuotu kaklu, bet baltutė, tik gal puošnumo trūksta, be blizgučių. A&R kiek žinau, leidžia keisti vieną suknelę į kitą, neprarastum sumokėtų pinigų. Nors aš pati ten žuvelės neišsirinkau, bet ieškojau tik baltos, gelsvų jie turi įdomesnių.

O šiaip tai su tais nuomonių pasikeitimais, tai aš irgi daug kartų atrodė jau pasirinkau, bet po to keičiau nuomonę, vis kas nors man netinka. dabar jau stengiuosi nebegalvoti, nes jei galvočiau, rasčiau prie ko prisikabinti ir dėl tos, kurią išsirinkau.

beje, patarimas, jei jau turėsi tik šeštadienį išsirinkimui, o tai reiškia, max 4-5 valandas, geriausia pasiplanuok, kur eisi ir pasiskambink, užsiregistruok. tada nereikės laukti eilėje, greičiau apsisuksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bride: 01 gegužės 2007 - 10:44
QUOTE(NaujaDalyvė @ 2007 05 01, 09:45)
Nuomos kaina 1500 Lt. Nezinau, Vilniuje gal daugiau butu, bet as pabugau paiesku sostineje, nes pagalvojau, kad bus per didelis pasirinkimas (atitinkamai turbut ir kainos) ir visai negalesiu issirinkti, tad nuomavausi savo gimtajame mieste  smile.gif

o is kurio tu miesto? blush2.gif
Atsakyti
[quote=pantera83,2007 05 01, 08:12]
[quote=Simmona,2007 05 01, 01:30]
As tai nuomuojuosi,norejau pirkti,bet atkalbejo nuo to pati salono savininke ax.gif Tikiuosi viskas bus ok smile.gif Tokia pasiuti,namu salygom neimanoma,reikia mazosios mechanizacijos priemoniu ir sp. siuvimo masinu(nu as esu siuvimo technologe,tai biski gaudausi apie siuvima biggrin.gif )

o kur tu nuomojiesi ir uz kokia kaina? beje, gal zinai, kiek kainuotu ja nusipirkt? mirksiukas.gif nes as labai noriu tokios sukneles wub.gif
[/quote]
As ja nuomuojuosi A&R salone kaune.Ja pirkti kainuotu nuo 7000 iki 8000 lt,ir uzsakyt reikia pries tris kokius menesius,nes tipo jos ten siuva.O nuomos kaina per pus mazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 05 01, 01:30)
Papildyta:

O gal gali isduoti paslapti kokiam salone matavaisi?

Matavausi Kaunr Birutės salone, Baršausko gatvėj priešais Lukoil degalinę

P.S. kaip viena panelė rašė kad šitai suknelei ūgio reikia, tai nesu aš jau labai maža wink.gif tiesiog jos baltumas toks net į mėlynumą, na nžn kodėl aš joje nublankau, nes išsinuomojau irgi baltą, bet gal tas baltos atspalvis netiko man ar pan. wink.gif
Atsakyti
o as kiek ziurejau man cymbelline sukneles patiko,viena issirinkau ir butu super jei ja pavyktu gauti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos Esu siame forume naujoke. Mano vestuves bus tik rugsejo 22 d., noriu pateikti jusu teismui ir savo issirinkta suknele.
user posted image
Papildyta:
http://www.brudekjol...s/pages/73.html
Papildyta:
tik manoji bus sviesesne, sampanine
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 05 01, 13:51)
Matavausi Kaunr Birutės salone, Baršausko gatvėj priešais Lukoil degalinę

P.S. kaip viena panelė rašė kad šitai suknelei ūgio reikia, tai nesu aš jau labai maža wink.gif tiesiog jos baltumas toks net į mėlynumą, na nžn kodėl aš joje nublankau, nes išsinuomojau irgi baltą, bet gal tas baltos atspalvis netiko man ar pan. wink.gif

Aisku,o kokia juos nuoma ten nezinai?Na mano ugis tai 180cm,tai manau uztenka man to ugio biggrin.gif Ir as labai kuda,tai visos tos zuveles,mane dar labiau kudindavo,nu atrodydavau tragiskai.O sitos suknutes tie volanai man biski prideda cm tai gerai atrodo man bent jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 05 01, 18:25)
Aisku,o kokia juos nuoma ten nezinai?Na mano ugis tai 180cm,tai manau uztenka man to ugio biggrin.gif Ir as labai kuda,tai visos tos zuveles,mane dar labiau kudindavo,nu atrodydavau tragiskai.O sitos suknutes tie volanai man biski prideda cm tai gerai atrodo man bent jau 4u.gif

Turėtum tikrai įspūdingai atrodyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 05 01, 17:44)
o as kiek ziurejau man cymbelline sukneles patiko,viena issirinkau ir butu super jei ja pavyktu gauti rolleyes.gif
user posted image

Labai faina suknelė netradicinei nuotakai thumbup.gif ir ypač, jeigu figūra itin liekna, kaip modelio nuotraukoje. priešingu atveju vaizdelis ne koks būtų.

ir dar basutės nuotraukoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erner @ 2007 05 01, 17:22)
Sveikos  Esu siame forume naujoke. Mano vestuves bus tik rugsejo 22 d., noriu pateikti jusu teismui ir savo issirinkta suknele.
user posted image
Papildyta:
http://www.brudekjol...s/pages/73.html
Papildyta:
tik manoji bus sviesesne, sampanine

sveika. jei butu balta, tai man butu graziau smile.gif
Atsakyti