QUOTE(dauraa @ 2007 05 01, 11:05)
musu vestuves birzelio23 sestadieni vaziuosiu i kauna ir bandysiu susirasti kazka kito.tai nera mano svajoniu suknele,as jos nejauciu susigadinciau sau nuotaika ja devedama nors ji man visai tinka.man patinka puosnios zuvytes arba A formos suknytes.idomu ar dar imanoma ka grazaus issirinkt likus pusantro men iki vestuviu?
O kokiuose salonuose tu buvai? daug kur yra žuvelių. Tu A& R nuomavais savo suknelę? ir pinigėlius palikai? o iš tų žuvelių, kurias jie turi tau nepatinka? man buvo nieko tokia viena pronovias, su uždaru nėriniuotu kaklu, bet baltutė, tik gal puošnumo trūksta, be blizgučių. A&R kiek žinau, leidžia keisti vieną suknelę į kitą, neprarastum sumokėtų pinigų. Nors aš pati ten žuvelės neišsirinkau, bet ieškojau tik baltos, gelsvų jie turi įdomesnių.
O šiaip tai su tais nuomonių pasikeitimais, tai aš irgi daug kartų atrodė jau pasirinkau, bet po to keičiau nuomonę, vis kas nors man netinka. dabar jau stengiuosi nebegalvoti, nes jei galvočiau, rasčiau prie ko prisikabinti ir dėl tos, kurią išsirinkau.
beje, patarimas, jei jau turėsi tik šeštadienį išsirinkimui, o tai reiškia, max 4-5 valandas, geriausia pasiplanuok, kur eisi ir pasiskambink, užsiregistruok. tada nereikės laukti eilėje, greičiau apsisuksi.