Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

QUOTE(Archideja @ 2007 05 04, 19:56)
Grazi suknele, as ja matavausi Edeneje, tik man ji buvo per ilga.. O gaila verysad.gif

Nezinau kaip ten su ilgiu, bet kai as ja maciau tai ji buvo ne balta , o pilka doh.gif net nesimatavau.
Atsakyti
sampanine ir ilga, nes su balta kaip ligonis atrodau doh.gif o ir siaip sampanine labiau patinka wub.gif
Atsakyti
as balsavau uz ilga balta, o spalvos pasirinkimas, manau, priklauso ir nuo odos atspalvio bei veido bruozu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 05 04, 22:42)
Nezinau kaip ten su ilgiu, bet kai as ja maciau tai ji buvo ne balta , o pilka  doh.gif net nesimatavau.

Gal tu kazka maisai, arba mes snekam apie skirtingus dalykus g.gif Ji buvo ne balta, o ivory, be to nauja, todel niekaip negalejo buti pilka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(bride @ 2007 05 04, 22:25)
Edenėje? Kaune ?  blink.gif  O kodėl aš jos nemačiau?ar balta ji? jei ne paslaptis, koks tavo ūgis, kad buvo per ilga?  smile.gif

Nezinau kodel nematei. As buvau praeita savaite, ji buvo ant manekeno, sake nauja, ka tik gauta. Ji ne balta, o ivory. o as esu labai maza, tiksliai nezinau savo ugio, nes paskutini karta matavau kai dar mokinausi mokykloje - tai buvo 153 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 05 05, 00:42)

Nezinau kodel nematei. As buvau praeita savaite, ji buvo ant manekeno, sake nauja, ka tik gauta. Ji ne balta, o ivory. o as esu labai maza, tiksliai nezinau savo ugio, nes paskutini karta matavau kai dar mokinausi mokykloje - tai buvo 153 cm ax.gif

Supratau, aš edenėj buvau prie gerą mėnesį, jei ne seniau, sakė, kad gaus žuvelę. na, bet ivory man vis tiek netinka smile.gif Nors šiaip graži suknelė.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 05 05, 00:06)
as balsavau uz ilga balta, o spalvos pasirinkimas, manau, priklauso ir nuo odos atspalvio bei veido bruozu ir pan. smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Tiktų man šampaninė labiau nei balta, į baltas net nežiūrėčiau. bet yra priešingai, todėl noriu būti balta nuotaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 05 04, 23:43)
Supratau, aš edenėj buvau prie gerą mėnesį, jei ne seniau, sakė, kad gaus žuvelę. na, bet ivory man vis tiek netinka  smile.gif  Nors šiaip graži suknelė.

Ir baltu buvo nauju nemazai, bet jau neziurejau, nes nusiminiau, kad visos man per dideles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 05 05, 00:48)
Ir baltu buvo nauju nemazai, bet jau neziurejau, nes nusiminiau, kad visos man per dideles verysad.gif

Suprantu tave, mano ūgis 1,64, ir dauguma žuvelių yra per ilgos, o jas trumpinti keblu, ypač vientisas - jeigu neina lenkti apačios, tai sugalvoja raukti, ar dar kažką, atitinkamai nelieka tų proporcijų, kurios turi būti normaliai ir pusė vaizdo dingsta. su pūstesnėmis gal lengviau prisitakyti, kai ūgis žemesnis.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 05 04, 23:56)
Suprantu tave, mano ūgis 1,64, ir dauguma žuvelių yra per ilgos, o jas trumpinti keblu, ypač vientisas - jeigu neina lenkti apačios, tai sugalvoja raukti, ar dar kažką, atitinkamai nelieka tų proporcijų, kurios turi būti normaliai ir pusė vaizdo dingsta. su pūstesnėmis gal lengviau prisitakyti, kai ūgis žemesnis.

Na, ka nors issirinksim smile.gif Padeties be iseities nebuna. Iki vasaros pailsesiu nuo matytu salonuose vaizdu, o paskui blaivia galva nuspresiu. gal imsiu ir kazka pustesnio - bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Shindila,2007 05 04, 16:24]
Lietuvoj mirksiukas.gif dar user posted image [img]

as tokia e-bay maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 05 04, 21:00)
Aš balsavau už pirmąjį variantą, todėl kad man taip gražu, nuotaką įsivaizduoju tik su balta ir ilga suknele ir pati tokią išsirinkau  ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai gali buti, kad nuomos salonuose tos pacios China sukneles. g.gif
Atsakyti