Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

o as norejau rinktis balta, bet issirinkau sampanine ilga, tai norejau prabalsuot -tik kazkodel neleido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 06, 21:57)
tesiant tema  smile.gif kas cia per apdaras...

as manau kad ten ji "uodega" i ranka paemus todel taip atrodo ax.gif
Atsakyti
jo, jo, truputi ne kaip atrodo... ax.gif . Isivaizduok, apie tave po vestuviu kalba kaip jus apie ta nuotrauka doh.gif . Sulysciau i zeme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2007 05 06, 22:10)
jo, jo, truputi ne kaip atrodo...  ax.gif . Isivaizduok, apie tave po vestuviu kalba kaip jus apie ta nuotrauka  doh.gif . Sulysciau i zeme  blush2.gif

na gal ir nelabai etiska istikruju aptarineti cia, bet galvoju, jei man mano suknele-sukuosena-makiazas-foto ir t.t.patiks, tai jokia kritika to nesuvarys, tai manau ir tai merginai, jeigu ji tik sau patiko, vienodai kitu nuomones
Atsakyti
Man tai visai graziai atrodo kaip ir kiekviena nuotaka, kazkuo ipatinga.... Jus cia per ziauriai, be to manau, kad ir jus nevisoms panelems patiksit, nes kiekvienos skoniai skirtingi, va! sekmes rodant savo nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 06, 16:55)
Man sitos labai  bigsmile.gif

Labai grazios suknutes wub.gif Kokia cia kolekcija ir kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(AgNyTTė @ 2007 05 05, 20:29)
O aš manau kad ebay gali rast ne tik versace,gucci drabuziu bet ir tų pačių Maggie Sotero suknelių ir nebūtų čia nieko nuostabaus mirksiukas.gif

As pirkdama per e-bay tikrai nesitikeciau gauti orginala. lotuliukas.gif Ten akiu dumimas ir tiek. Jokie rimti salonai ar firmos nepardavineja savo prekiu per interneta, o tuo labiau per e-bay. Daugumos firmu oficialiose intereto svetainese butent taip ir parasyta.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 05 07, 10:49)
Labai grazios suknutes  wub.gif  Kokia cia kolekcija ir kaip vadinasi?

Cia ir vel Pronovias... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2007 05 05, 15:19)
Balsavau už "kita", nes mano suknė bus ilga ir raudona mirksiukas.gif Visada norėjau raudonos suknelės, dar nuo mažens svajojau, kad tekėsiu su raudona suknele. Tiesiog man balta  schmoll.gif Jei MB nesutiktų, blogiausiu atveju rinkčiausi kreminę. Bet MB taip pat nori,kad mano suknė būtų raudona.
O dėl to nekaltumo - kiek šiais laikasi nekaltų teka lotuliukas.gif

tavo pasisakymas primine mane, as irgi kazkada sakiau, kad jei tekesiu, tai tik su raudona, myliu as raudona spalva, nemazai turiu raudonos spalvos drabuziu (aisku, ne ant tiek, kaip ta 'Raudona' is TV), ir automobili vairuoju raudonos spalvos..tik veliau atsisakiau visgi tos minties, nenoriu ta diena buti raudona ir tiek, todel pasirinkau sampanines spalvos ilga suknele, ji man prie veido labiau dera, nei tradicine balta...
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 06, 20:57)

Jei neklystu, tai Žeigos savininkės duktė su tokia suknele tekėjo..Ten ji nerealiai lengva berods, su gulbių plunksnom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 07 gegužės 2007 - 20:16
QUOTE(Joa @ 2007 05 06, 21:57)

iš didelio rašto išėjo iš krašto.. daugiau nieko nebepridursi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pairinkau kremine ilga, nes as pati esu labai baltaode, tad balta netiko... bigsmile.gif
Atsakyti