Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 10 gegužės 2007 - 15:44
Kelios paprastesnes nuotaku suknytes... blush2.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 05 10, 10:08)
nepergyvenk! tavo suknyte tikrai grazute  thumbup.gif o jei vis linksti prie gipiurines, tai gal dar nevelu pasikeist?

Ai, nežinau, stogas važiuoja ir tiek doh.gif Ačiū už gerus žodžius 4u.gif

Gaila, nemačiau tavo suknutės...
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2007 05 09, 16:18)
As manau,kad dauguma lietuvaiciu daro klaida,tradiciskai isikasdamos baltos spalvos.Balta siaip jau skirta daugiau tamsesnio gymio,tamsiu plauku,ryskiu bruozu merginoms,o mes sviesiaakes,baltaodes isryskiname savo grozi sampanine spalva. Aisku yra musu lietuvaiciu ir tamsesnio gymio,tai tada tik uz balta. Kadangi daug domiuosi vestuviniu sukneliu mada,isitikinau,kad rytu Europos salys daugiau renkasi sampanine,o ypac siais metais.Italu, ispanu ir graiku rinkoje vyrauja balta.
Linkiu issirinkti ta savaja  smile.gif

Ai nežinau, aš asmeniškai esu šviesaus gymio (tik soliariumais pasitamsinus truputį blush2.gif ), bet kai rinkausi sau suknelę, tai kiek matavausi šampaninių, tai man visiškai netiko schmoll.gif Va kai baltą užsidėjau, tai net akys atrodo nušvito, visai kitas vaizdas buvo. Baltą ir išsirinkau.. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 05 10, 21:17)
Ai nežinau, aš asmeniškai esu šviesaus gymio (tik soliariumais pasitamsinus truputį  blush2.gif ), bet kai rinkausi sau suknelę, tai kiek matavausi šampaninių, tai man visiškai netiko  schmoll.gif  Va kai baltą užsidėjau, tai net akys atrodo nušvito, visai kitas vaizdas buvo. Baltą ir išsirinkau..  blush2.gif  smile.gif

Tai priklauso nuo odos atspalvio. juk vienoms tinka šilti atspalviai, kitoms šalti. balta labiau tinka toms, kurioms tinka šalti atspalviai. o pieno baltumo balta, ar gelsva toms, kurioms šilti. labai individualus dalykas, nesvarbu, ar ,,tamsi" ar ,,šviesi" mergina.
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 10, 16:02)
Jaunosios, o ką manot apie margą vestuvinę suknelę, pvz. baltą su kokiais nors žydrais siuvinėtais pamarginimais, pilkom gėlytėm ir pan.?  g.gif

Jeigu tau patinka tai pirmyn mirksiukas.gif As nemegstu daug visokiu puosybos elementu, tai ir nenoreciau jokiu primarginimu. Bet juk visu norai skirtingi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 05 10, 16:02)
Jaunosios, o ką manot apie margą vestuvinę suknelę, pvz. baltą su kokiais nors žydrais siuvinėtais pamarginimais, pilkom gėlytėm ir pan.?  g.gif

Būtų įdomu pamatyti, kokia jin maždaug. g.gif Šiaip, asmeniškai man gražiai atrodo margesnės suknytės
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 05 10, 16:42)

Nuostabaus grozio suneles. thumbup.gif Man gifiuras labai graziai atrodo,prabangiai. Kokios cia firmos sukneles?
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2007 05 10, 22:11)
Nuostabaus grozio suneles.  thumbup.gif Man gifiuras labai graziai atrodo,prabangiai. Kokios cia firmos sukneles?

Cia Pronovias.Jau pazystu is geltono nuotrauku fono.Man 4 fantastiska.2-oji yra Madonnoje,tik balta,o as noriu sampanines.Nes esu baltos odos.Man tas modelis labai patiko,bet pabijojau uzsakineti kremine,o jei netiks.Nes man atrodo,konkreciai suknelei ir konkreti spalva tinka,kitokios spalvos ji gali nesiziureti.Bet jau kita savaite reikia apsispresti,kitaip liksiu be sukneles.O be to jau ir stogas pradeda vaziuoti nuo tokios daugybes sukneliu.Kuo daugiau matuojuosi,tuo labiau negaliu issirinkti. doh.gif
Atsakyti
Man tai is 'Pronovias' sios labai grazios... bigsmile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 11 gegužės 2007 - 03:58
a jos visos grazios biggrin.gif
user posted image
sita yra madonoj, balta, atrodo ispudingai, tik plonoms, nes mazas dydis, bet jau grozis tai wub.gif
Atsakyti
o kaip jum sita? mirksiukas.gif
Atsakyti