Man irgi sis klausimas ramybes neduoda

QUOTE(Kitten @ 2007 05 15, 11:49)
as irgi isiblaskiusi. suknyte isnuomuota, o man vis dar kazkio norisi ir truksta...
O tai gal pamėgink dar į kitus salonus užsukti? gal rasi kažką toooookio

QUOTE(dauraa @ 2007 05 15, 20:21)
parasysiu dabar cia ne i tema,bet cia yra populiariausia tema skirta vestuvem.turiu toki klausimeli kur vaziuosit fotografuotis gamtoje vvilnius ir jo apylinkes?galvojam i belmonta,bet jeigu lis kur tada detis?padekit 

i trakus, jei spesim dar i uzutraki ir lentvari

QUOTE(dauraa @ 2007 05 15, 19:21)
parasysiu dabar cia ne i tema,bet cia yra populiariausia tema skirta vestuvem.turiu toki klausimeli kur vaziuosit fotografuotis gamtoje vvilnius ir jo apylinkes?galvojam i belmonta,bet jeigu lis kur tada detis?padekit 

labai aktualu man irgi, noriu kur nors, kur nera labai populiaru fotkintis, gal zinot kokiu idomiu vietu Vilniuje ir aplink
QUOTE(Joa @ 2007 05 15, 22:19)
labai aktualu man irgi, noriu kur nors, kur nera labai populiaru fotkintis, gal zinot kokiu idomiu vietu Vilniuje ir aplink
bet tai jeigu lis tai ka tuose trakuose daryt,gal kas zinot ar verkiu rumai suremontuoti?
suremontuoti, bet pvz. mano diena jie uzsakyti kazkokiam renginiui, tai neileis i vidu

QUOTE(dauraa @ 2007 05 15, 19:21)

Mes fotografuotis kilom ant Gedimino kalno prie pilies ir paskui vaziavom prie Verkiu rumu

P.S. merginos, nuostabias sukneles savo ypatingajai dienai renkates

QUOTE(bride @ 2007 05 15, 21:02)
tai as nuo pat pradziu daug kur buvau. bet dabar apsiraminau. man dar zadejo, kad gaus nauju sukneliu apie birzeli, tai gal kas is ju uzklius. Siaip tai man labai ir mano patinka, bet kai cia prisiziuri visokiu grozybiu, net stogas vaziuoja...

QUOTE(mancika @ 2007 05 16, 06:39)
Labai grazute.

idomiu suknyciu yra