Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

Man irgi sis klausimas ramybes neduoda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 05 15, 11:49)
as irgi isiblaskiusi. suknyte isnuomuota, o man vis dar kazkio norisi ir truksta...

O tai gal pamėgink dar į kitus salonus užsukti? gal rasi kažką toooookio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 15, 20:21)
parasysiu dabar cia ne i tema,bet cia yra populiariausia tema skirta vestuvem.turiu toki klausimeli kur vaziuosit  fotografuotis gamtoje vvilnius ir jo apylinkes?galvojam i belmonta,bet jeigu lis kur tada detis?padekit 4u.gif

i trakus, jei spesim dar i uzutraki ir lentvari mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 15, 19:21)
parasysiu dabar cia ne i tema,bet cia yra populiariausia tema skirta vestuvem.turiu toki klausimeli kur vaziuosit  fotografuotis gamtoje vvilnius ir jo apylinkes?galvojam i belmonta,bet jeigu lis kur tada detis?padekit 4u.gif

labai aktualu man irgi, noriu kur nors, kur nera labai populiaru fotkintis, gal zinot kokiu idomiu vietu Vilniuje ir aplink
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 15, 22:19)
labai aktualu man irgi, noriu kur nors, kur nera labai populiaru fotkintis, gal zinot kokiu idomiu vietu Vilniuje ir aplink

bet tai jeigu lis tai ka tuose trakuose daryt,gal kas zinot ar verkiu rumai suremontuoti?
Atsakyti
suremontuoti, bet pvz. mano diena jie uzsakyti kazkokiam renginiui, tai neileis i vidu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 15, 19:21)

Mes fotografuotis kilom ant Gedimino kalno prie pilies ir paskui vaziavom prie Verkiu rumu ax.gif
P.S. merginos, nuostabias sukneles savo ypatingajai dienai renkates drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 16 gegužės 2007 - 07:37
QUOTE(bride @ 2007 05 15, 21:02)
O tai gal pamėgink dar į kitus salonus užsukti? gal rasi kažką toooookio  4u.gif

tai as nuo pat pradziu daug kur buvau. bet dabar apsiraminau. man dar zadejo, kad gaus nauju sukneliu apie birzeli, tai gal kas is ju uzklius. Siaip tai man labai ir mano patinka, bet kai cia prisiziuri visokiu grozybiu, net stogas vaziuoja... lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip jums mergaites sita suknyte???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 16, 06:39)
o kaip jums mergaites sita  suknyte???

user posted image

Labai grazute. 4u.gif Tie apsiuvinejimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
http://www.amymichel...my_catalog.html

user posted image
user posted image