Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(allegro @ 2007 05 04, 21:46)
Čia faina idėja ir kitoms gėlytėms galima panaudot bigsmile.gif

aha thumbup.gif

nu kaip man sirdi skaudejo, kai tuos susiformavusius ziedynus reikejo nuskinti doh.gif
Atsakyti
Guosk save, kad viskas tik į gerą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 05, 18:09)
Guosk save, kad viskas tik į gerą.  4u.gif

guodziu ax.gif
tik mastau g.gif o kada jau i lovelius persodinti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 07, 00:15)
guodziu ax.gif
tik mastau g.gif o kada jau i lovelius persodinti reikia g.gif

Jau galima sodinti ir po truputį nešti į lauką grūdinti. Tik nepastatyk saulėje ilgam, pradžiai kokiam 10 min. o vėliau į pavėsį, nakčiai į vidų. Ir taip palaipsniui didink "dozę".
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif as si pavasari prisipirkau svyranciu pelargoniju ir laukiu dabar tinkamo laiko jas nesti i lauka, kol kas visos sustatytos vazoneliuose, kambaryje. Kaip manot, kada mazdaug galima bus planuoti jas persodinti i lovelius ir kabinti ant balkono? Labai jau daug gelyciu gaunasi ant grindu, daugiau neturiu ju kur sudeti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2007 05 10, 15:00)
Sveikutes  4u.gif  as si pavasari prisipirkau svyranciu pelargoniju ir laukiu dabar tinkamo laiko jas nesti i lauka, kol kas visos sustatytos vazoneliuose, kambaryje. Kaip manot, kada mazdaug galima bus planuoti jas persodinti i lovelius ir kabinti ant balkono? Labai jau daug gelyciu gaunasi ant grindu, daugiau neturiu ju kur sudeti...  blush2.gif

Jau gali susodinti į lovelius ir kasdien išnešti į lauką grūdinimui, sustatyk pavėsy kokiom 2 valandom išnešk truputį ant saulės kokiom 15 min. ir taip kasdien didink dozę, nes jei jos visai nematė saulės ir vėjo, nugels iškart.
Atsakyti
Aš saviškių dar nenešiu schmoll.gif Šakelės gležnutės, tuoj vėjas nudraskys. Nors maniškės iš sėklyčių nerealiai didelės, didesnės už pirktines kelis kartus. thumbup.gif Ir jau žiedus krauna. Labai laukiu pražįstant, įdomu kokia spalva, nes pirkau mixus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Užėjau pasiguosti blush2.gif Dar rudenį vazonėlin pasisodinau mažą pelargonijos daigelį (mamai ji per žiemą neišgyveno). Pavasarį daigas taip subujojo, kad vieną viršūnėlę nuskobiau ir sudaiginau. Dar būčiau genėjusi, bet jis akyse du riebius žiedynus išleido, pagailėjau skinti ir blogai padariau. Neišlaikė liaunas daigelio kotas riebios pavasariškos viršūnės ir nulūžo prie pat žemės verysad.gif Nuolaužą padalinau gabaliukais, susodinau į vazoną ir drebančia širdim laukiu ar prigis - labai man graži ši pelargonija. O žiedai pražydo pamerkti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2007 05 15, 22:29)
Nuolaužą padalinau gabaliukais, susodinau į vazoną ir drebančia širdim laukiu ar prigis - labai man graži ši pelargonija. O žiedai pražydo pamerkti
user posted image

Manau, kad tikrai prigis, o žiedas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Sakykit,o pelargonijos labiau mėgsta saulę ar pavėsį blush2.gif g.gif ir kurioje namo pusėje joms geriausia ax.gif ,kažkaip nemoku aš jų auginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 07, 11:50)
Jau galima sodinti ir po truputį nešti į lauką grūdinti. Tik nepastatyk saulėje ilgam, pradžiai kokiam 10 min. o vėliau į pavėsį, nakčiai į vidų. Ir taip palaipsniui didink "dozę".

o galiu as jas nakciai siltnamyje palikti g.gif

QUOTE(laurindre @ 2007 05 10, 22:42)
Labai laukiu pražįstant, įdomu kokia spalva, nes pirkau mixus.

as irgi, prisipirkau, o net nezinau nei kokiu spalvu, nei kaip atrodo ax.gif

QUOTE(KRISTIDA @ 2007 05 15, 21:29)
labai man graži ši pelargonija.

tikrai kad grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 16, 23:27)
o galiu as jas nakciai siltnamyje palikti g.gif

Aš jau visą savaitę palikinėju šiltnamyje ir pelargonijas, ir petunijas, ir visas kitas gėles. O žydinčias spriges net ir lauke. Tik vakarais dėl visa ko orų prognozę paklausau, ar šalnų nežada. Tada bėgčiau agroplėvele pridengti.
Atsakyti