Įkraunama...
Įkraunama...

Pūlinys

Mano dukrytę taip pat šitos bjaurybės apsėdo.Tik vieną išsigydom, kita atsiranda.Dabar aštunta auga.Daktarė išrašė tepaliuką Abszess-Salbe,bet kaško ne labai padeda.Liepė užtepus užklijuoti pleistru.Sakė,jai nepadės reiks atvesti,kad ji išspaustu.Tai dabar visai susivėliau,ar gydytis patiems,ar vesti pas daktarę?
Atsakyti
QUOTE(vikute321 @ 2008 09 29, 16:43)
Mano dukrytę taip pat šitos bjaurybės apsėdo.Tik vieną išsigydom, kita atsiranda.Dabar aštunta auga.Daktarė išrašė tepaliuką Abszess-Salbe,bet kaško ne labai padeda.Liepė užtepus užklijuoti pleistru.Sakė,jai nepadės reiks atvesti,kad ji išspaustu.Tai dabar visai susivėliau,ar gydytis patiems,ar vesti pas daktarę?

Na mums irgi pirmą kartą tą patį prirašė, bet jis išvis nieko nepadeda, kaip keista, kiek gydytojų tiek nuomonių vieni sako, kad spaust negalima, kiti matai spaudžia g.gif
Mes jai du kartus nėjom pas gydytoją, gydymės patys, tepėm Baneocin, Betadine, tik reik sekt temperatūrą, kad nepakiltų, tada jau pavojingiau, nes mums trečią kartą kai augo, tai buvo tempa ir leukocitų kiekis kraujyje 30 000, tai tada operavo verysad.gif
Atsakyti
Va ir mes turėjom votčių doh.gif Sau nei iš šio nei iš to vieną dieną viena užaugo virš lūpytės.Tada nieko nedariau ir ji pati pratrūko išpūliavo ir užgijo taip,kad neliko nei randelio rolleyes.gif Deje po vienos,sekė kita bjaurybė.Antroji išdygo po smakriuku doh.gif Galvojau,kad ir ši praeis,bet deja pratrūko,papūliavo ir dar didesnė patapo verysad.gif Va tada sunerimau ir nusprendusi,kad nėra daugiau ko laukt nuvežiau parodyt mūsų daktarei unsure.gif Ši apžiūrėjus nusprendė,kad be chirurgų neapsieisim schmoll.gif Išrašė siuntimą ir liepė kuo skubiau nuvažiuot į vaikų ligoninę pasikonsultuot su juo.Kai nuvežiau savo mažę chirurgui,jis apžiūrėjęs nusprendė,kad reikia pjauti blink.gif Kadangi buvom senokai valgiusios,nes per tuos lakstymus nebuvo kada,tai mum nieko nelaukus ir išpjovė verysad.gif Liūdniausia,kad mažei davė narkozę blink.gif ,nes anot chirurgo tai būtina,nes veido srytyje unsure.gif Viskas truko labai greitai,bet pakol atsipeikėjo po narkozės ištisai klykė doh.gif Galvojau,kad po šios procedūros paleis namo.Deja,paguldė 5 dienom į ligoninę leist antibiotikų doh.gif Ale kai paklausiau chirurgo nuo ko taip gali būti,jis man atsakė,kad nėra aišku,tiesiog taip būna.Gal sakė kas įkando ir nuo to,gal prasidrėskė ar šiaip sau atsirado blink.gif Kraują ištyrė visaip kaip ir nieko nerado,jis buvo visiškai geras,nerodė jokio uždegimo rolleyes.gif Klausiau gal kokių vitaminų trūksta,bet chirurgas pareiškė,kad viskas thumbup.gif Tai va ir nesuprasi nuo ko jos atsiranda blink.gif
Tiesa,kai aš laukiausi savo angelėlio,man taip pat išpjovė votį pažastyje.Bet daugiau nesikartojo.Tikiuos,kad ir mano pupai tai paskutinis kartas.Nesinorėtų dar kartą narkozės doh.gif
Va tokia mūsų patirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2008 10 09, 21:38)
Va ir mes turėjom votčių doh.gif Sau nei iš šio nei iš to vieną dieną viena užaugo virš lūpytės.Tada nieko nedariau ir ji pati pratrūko išpūliavo ir užgijo taip,kad neliko nei randelio rolleyes.gif Deje po vienos,sekė kita bjaurybė.Antroji išdygo po smakriuku doh.gif Galvojau,kad ir ši praeis,bet deja pratrūko,papūliavo ir dar didesnė patapo verysad.gif Va tada sunerimau ir nusprendusi,kad nėra daugiau ko laukt nuvežiau parodyt mūsų daktarei unsure.gif Ši apžiūrėjus nusprendė,kad be chirurgų neapsieisim schmoll.gif Išrašė siuntimą ir liepė kuo skubiau nuvažiuot į vaikų ligoninę pasikonsultuot su juo.Kai nuvežiau savo mažę chirurgui,jis apžiūrėjęs nusprendė,kad reikia pjauti  blink.gif Kadangi buvom senokai valgiusios,nes per tuos lakstymus nebuvo kada,tai mum nieko nelaukus ir išpjovė verysad.gif Liūdniausia,kad mažei davė narkozę blink.gif ,nes anot chirurgo tai būtina,nes veido srytyje unsure.gif Viskas truko labai greitai,bet pakol atsipeikėjo po narkozės ištisai klykė doh.gif Galvojau,kad po šios procedūros paleis namo.Deja,paguldė 5 dienom į ligoninę leist antibiotikų doh.gif Ale kai paklausiau chirurgo nuo ko taip gali būti,jis man atsakė,kad nėra aišku,tiesiog taip būna.Gal sakė kas įkando ir nuo to,gal prasidrėskė ar šiaip sau atsirado blink.gif Kraują ištyrė visaip kaip ir nieko nerado,jis buvo visiškai geras,nerodė jokio uždegimo rolleyes.gif Klausiau gal kokių vitaminų trūksta,bet chirurgas pareiškė,kad viskas  thumbup.gif Tai va ir nesuprasi nuo ko jos atsiranda blink.gif
Tiesa,kai aš laukiausi savo angelėlio,man taip pat išpjovė votį pažastyje.Bet daugiau nesikartojo.Tikiuos,kad ir mano pupai tai paskutinis kartas.Nesinorėtų dar kartą narkozės doh.gif
Va tokia mūsų patirtis rolleyes.gif

Kaip gaila, kad mūsų mažiukams tos votys auga, mes irgi galvojom, kad po operacijos bus viskas, bet va jau po jos ketvirtą naikinam verysad.gif , ir nežinau, kada visa tai baigsis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2008 10 10, 11:33)
Kaip gaila, kad mūsų mažiukams tos votys auga, mes irgi galvojom, kad po operacijos bus viskas, bet va jau po jos ketvirtą naikinam verysad.gif , ir nežinau, kada visa tai baigsis ax.gif

Vaje kaip gaila verysad.gif O po kiek laiko po operacijos vėl atsirado unsure.gif Irgi su narkoze darė.Mum dar tik nepilnas mėnuo praėjo unsure.gif O ką sakė daktarai g.gif Ką kraujas rodė g.gif Man taip nieko dorai ir nepaaiškino dėl ko jos atsiranda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2008 10 10, 14:47)
Vaje kaip gaila verysad.gif O po kiek laiko po operacijos vėl  atsirado unsure.gif Irgi su narkoze darė.Mum dar tik nepilnas mėnuo praėjo unsure.gif O ką sakė daktarai g.gif Ką kraujas rodė g.gif Man taip nieko dorai ir nepaaiškino dėl ko jos atsiranda schmoll.gif

Mums praėjo gal trys sav ir vėl atsirado, po to 2 savaitės, po to ištempėm jau mėnesį, verysad.gif , o kai operuoja tokius dalykus, nesvarbu ar ant veido ar ant kojos visad su narkoze. Mūsų kraujas geras, tik tą kartą prieš operacija buvo mažas trūkumas geležies, bet manau, kad dėl to jos neatsiranda smile.gif
Kaip rašiau ankstesnima psl, kiek gydytojų tiek nuomonių, mums irgi niekas nieko Klaipėdoje neaiškino, kas iš kur ir kaip, pati kiek išklausiau ir viskas ax.gif
Atsakyti
Sakaudi tema, verysad.gif mes su vyru labai gerai žinome vočių skausmą, o vaikučiams net baisu pagalvot kai jos atsiranda verysad.gif verysad.gif vyrui jos jau daug metų kartojasi, būna ir ilgas tarpas kai jų nėra ,bet būna kai jos atsiranda net po kelias iš kart. ką tik nesam darę, bet niekas taip ir nepasakė kodėl jos atsiranda ir kaip greičiau jas išgydyt. patys pastebėjom kad vyrui jos atsiranda po didesnės įtampos, streso . tiesa kiek padeda voties, kai ji dar tik formuojasi, skaidymas lazeriu, tada ji tada nebesivysto ir išnyksta. smile.gif pas mus tai daro odos ligoninėje, Klaipėdoje. o tepalai nelabai ir padėdavo, vis tiek votis išaugdavo.
Dar tik girdėjau kad bioptrono pagalba jas gydo.
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2008 10 16, 20:18)
Sakaudi tema, verysad.gif mes su vyru labai gerai žinome vočių skausmą, o vaikučiams net baisu pagalvot kai jos atsiranda verysad.gif  verysad.gif  vyrui jos jau daug metų kartojasi, būna ir ilgas tarpas kai jų nėra ,bet būna kai jos atsiranda net po kelias iš kart. ką tik nesam darę, bet niekas taip ir nepasakė kodėl jos atsiranda ir kaip greičiau jas išgydyt. patys pastebėjom kad vyrui jos atsiranda po didesnės įtampos, streso . tiesa  kiek padeda voties, kai ji dar tik formuojasi, skaidymas lazeriu, tada ji tada nebesivysto ir išnyksta.  smile.gif pas mus tai daro odos ligoninėje, Klaipėdoje. o tepalai nelabai ir padėdavo, vis tiek votis išaugdavo.
Dar tik girdėjau kad bioptrono pagalba jas gydo.

Vaikučiams labai skauda, man irgi pradeda skaudėt, kai žiūriu į kenčiantį vaikutį verysad.gif , nu ir aš girdėjau apie tą bioptroną sako nuo visų odos ligų, bet jis labai brangus ir neaišku ar toms votims padės ax.gif
Atsakyti
Ir mes antra pradejom augintis,mergina mano labai kantri na jau ir nemaziuke,desimtus pradejo,kai turejom pirmaja vasaros pabaigoje galvojau gal kas ikando pasikase ir uzkrete,bet dabar jau taip negalvoiu.na zodziu mums vaistineje dave tokio tepaliuko"ilon abszess-salbe"patepi ir uzklijuoji,tai zinokite po nakties istrauke visus pulius labai geras.
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2008 10 19, 21:03)
Ir mes antra pradejom augintis,mergina mano labai kantri na jau ir nemaziuke,desimtus pradejo,kai turejom pirmaja vasaros pabaigoje galvojau gal kas ikando pasikase ir uzkrete,bet dabar jau taip negalvoiu.na zodziu mums vaistineje dave tokio tepaliuko"ilon abszess-salbe"patepi ir uzklijuoji,tai zinokite po nakties istrauke visus pulius labai geras.

Na mergina jau didelė smile.gif , gal taip ir neskauda, kaip mažiukams, ir gal greičiau tuos pūlius ištraukia, mes prieš paskutinį tik per dvi sav ištraukinom doh.gif , o va dabar ant kojytės auga, tai irgi per dvi dienas ištraukėm verysad.gif , bet dabar tik vyšnevskio tepalu, kol dar jo turim, nes su kitais ilgiau reik žaisti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, turejau ta beda tris metus , ne dienos nebudavau be triju , penkiu vociu is kart verysad.gif iskyrus ta laika kol gerdavau antibijotikus. ejau lietuvoi visur vaziavau visi sake kad org nusilpes, parasydavo vitaminu, antibijotiku. ir viskas , visas sis reikalas vis kartojosi ir kartojosi. kiek prasiau gydytoju kad paimtu to pulinio pavyzdi ir siustu istirti, nes buvau girdejusi kad tai daro, bet man pasake kad taip nedaro ir reikalo nera. siaip jau senai gyvenu anglijoi ir i lietuva grydavau tik atostogu, taigi gryzus i anglija nutariau nebesiklausyti kokie cia sudini daktarai ir nueiti pati juos ismeginti, nes votys niekaip nesiliove. taigi kaip daugelis rasete man dare kraujo tyrimus viskas gerai , cukrus gerai, kai viskas buvo gerai tuomet man liepe gydytoja ateiti bet kada kai tik bus suaugusi ta votis ir ji paims meginuka . thumbup.gif tuomet man jau akys nusvito smile.gif taigi paauginus kiek vel nuzingsniavau pas gydytoja, viskas buvo atlikta ir po keletos dienu atejo atsakymas kad pas mane gyvena stafilokokas, (beje pas MB buvo ta pati padetis kaip pas mane. vaikuciui musu nebuvo visai nieko). gydytoja patare is kart duoti ziauru smugi tam stafilokokui, remdamasi tuo kad jau daug kartu buvau gerus antibijotiku po savaite, ir ta bakterija gali buti dabar jau labai stipri. taigi as sutikau. na prasidejo maratonas trieju men spec antibijotikai stafilokokam musineti( na visokiem skauduliam). be to gydytoja buvo visai seimynai musu prirasiusi tokio kremuko kurio reikedavo tris kart per diena tepti nosi, nes ta stafilokoko forma kokia ten pas mane buvo tipo yra ykvepiama oru ir ten gyvena blink.gif nu valio viska suvartojus viskas isnyko metam laiko, bet va siandien jau ziuriu antras kalasi pazastyje verysad.gif verysad.gif verysad.gif , pries tai turejau ant sono, oi oi MB mane kankino, kai tas pratruko verysad.gif verysad.gif verysad.gif o dabar kas bus , jau zinau ta malonuma tada ir budavo ir pazastyje ir ant alkunes ir ant pilvo ir ant uzpakalio, teks vel eiti pas ta pacia daktare. as galvoju gal jis koks neuzmusamas, ta prasme as dirbu iki 1 nakties o 7 jau reikia keltis kad vaika i mokykla suruosti, ir mazai miegu gal sakau esu pervargus ir todel jie mane vel uzpuole verysad.gif
Atsakyti
Mums gydyt votis dar padeda alijošius, jis turi but kelias dienas nelaistytas, kad nedingtų gydomosios savybės.Nusipjaunu lapą ir po gabaliuką dedu ant besiformuojančios voties, 2 kartus dienoje.Votis arba išnyksta, arba buna nedidukė ir ne tokia skausminga. ax.gif
Atsakyti