Atrodo 'mietodom tyka' atradau kame reikalas kodel manieji batoniukai plysinejo. Nezinau ar tai tikra ta priezastis, bet sumazinau mieliu ir atrodo viskas atsistojo i savo vietas. Aisku cia tik pirma karta man taip pavyko, bet tikiuosi ir kiti batoniukai bus tokie
Vel as su savo pynutem-batonais
Atrodo 'mietodom tyka' atradau kame reikalas kodel manieji batoniukai plysinejo. Nezinau ar tai tikra ta priezastis, bet sumazinau mieliu ir atrodo viskas atsistojo i savo vietas. Aisku cia tik pirma karta man taip pavyko, bet tikiuosi ir kiti batoniukai bus tokie
Atrodo 'mietodom tyka' atradau kame reikalas kodel manieji batoniukai plysinejo. Nezinau ar tai tikra ta priezastis, bet sumazinau mieliu ir atrodo viskas atsistojo i savo vietas. Aisku cia tik pirma karta man taip pavyko, bet tikiuosi ir kiti batoniukai bus tokie
Mergaites, kas dare plikytą tortą su kriaušių kremu? Ar ji labai švelnaus skonio?
QUOTE(tavi @ 2007 06 25, 09:59)
Mergaites, kas dare plikytą tortą su kriaušių kremu? Ar ji labai švelnaus skonio?
Praeitam puslapyje kaip tik Portuke rašė apie tą tortą. Aš turbūt kitą savaitgalį irgi pabandysiu.
Na va išbandžiau aš tortą su kriaušėm: labai liuks ir greitai pasigamina.
Naudojau tiesa ne šaldytas vyšnias, bet šviežias, skoniui nepakenkė.
QUOTE(tavi @ 2007 06 15, 10:52)
Dabar vos ne kas savaitę darau citrusinį malonumą. Visiems labbai patinka.
O aš kepiau vyšnią girtuoklę.Super!
Nerealiai pasiilgau Glacee
Tikiuosi grizusi i LT rasiu dar sita temele. batonus ir toliau sekmingai kepu. Tik nagus grauziuosi kodel anksciau to daryti nepradejau
Visoms geru ir skaniu patiekalu, po keletos dienu jau keliu sparnus namu pusen
Labas visoms
Labai trumpam atbėgau, ir nerealiai džiaugiuosi, kad gaminate
Comma, Eni, Monikutė, tavi, buzhiukas, vilytte, Portukė
ir aš labai pasiilgau, bet tikrai labai trūksta laiko, tenka miegoti po 4 - 5 valandas
bet nuo liepos pabaigos atsisakau vieno darbo ir vėl būsiu laisvesnė
o receptukus vėl pradėsiu kelti anksčiau

Čia jums
Letunė
Tešlos ypatingas minkštumas ir lipnumas yra vienas charakteringų bobų bruožų. Dėl kepimo - tai visuomet reikia orientuotis pagal savo situaciją. Nes įvairiai būna
Labai džiaugiuosi, kad patiko boba 
Comma
Dėl tavo batonų, manau, kad tešla nepakankamai išrūgusi. Kita priežastis - perkaršta orkaitė. Bet įtariu, kad veikiau ta pirmoji priežastis.
Elemire
Labai džiaugiuosi, kad tortas patiko
sausine
taigi šaunu! Smagu, kad tortas buvo geras ir kad išradingai išėjai iš padėties
tai tiesiog puiku. Juk svarbu ne tik tvirtai laikytis recepto, bet ir būti lanksčiam ir greitai sugalvoti, kaip išsisukti 
Eni
ne tik skanūs, bet ir gražūs
smagu
Monikutė
Išduosiu paslaptį - apsigyvenau čia http://www.alfa.lt/straipsnis/142724, kaip matote, nuotraukos yra Vitos iš vitalinguafranka.com
Ji maloniai sutiko bendradarbiauti (jau beje, ne pirmą kartą
Kai kurie receptai yra mano išbandyti, kai kurie ne, bet esu tikra, kad jie yra pagaminami ir bus įdomūs. O čia dėsiu tai, kas tikrai išbandyta - turiu nemažai konservavimo receptų - po truputį įkelsiu, kitų įdomių patiekalų
Labai trumpam atbėgau, ir nerealiai džiaugiuosi, kad gaminate

Čia jums
Letunė
Tešlos ypatingas minkštumas ir lipnumas yra vienas charakteringų bobų bruožų. Dėl kepimo - tai visuomet reikia orientuotis pagal savo situaciją. Nes įvairiai būna
Comma
Dėl tavo batonų, manau, kad tešla nepakankamai išrūgusi. Kita priežastis - perkaršta orkaitė. Bet įtariu, kad veikiau ta pirmoji priežastis.
Elemire
Labai džiaugiuosi, kad tortas patiko
sausine
taigi šaunu! Smagu, kad tortas buvo geras ir kad išradingai išėjai iš padėties
Eni
ne tik skanūs, bet ir gražūs
Monikutė
Išduosiu paslaptį - apsigyvenau čia http://www.alfa.lt/straipsnis/142724, kaip matote, nuotraukos yra Vitos iš vitalinguafranka.com
Taip kantriai ir ilgai laukę, palauksim tavęs dar
Žiūrėk nepersitempk ir saugok save:4u:
O tuos receptukus būtinai pasižiūrėsiu ir ką nors pabandysiu.
Taip taip tikrai palauksim
O tie keksiukai tai man baisiai patiko
kad kepu ir kepu juos ir rytoj vėl žadu kept
Negaliu atsivalgyt
O dar ir svečių bus
O tie keksiukai tai man baisiai patiko
Glacee, norejau Tau padėkoti už brownies Cappuccino
Nesigavo tokio grožio kaip Tavo tortukai, bet ne parodai dariau, tad kaip gavosi, taip
Nesigavo tokio grožio kaip Tavo tortukai, bet ne parodai dariau, tad kaip gavosi, taip
Sveikos, kaip ir žadėjau įkeliu konservavimo receptus. Tai yra mano išbandyti ir pamėgti receptai
Pagrindinė dalis yra konservuojama pagal šiuos receptus, o jeigu ne tingiu tai išbandau dar vieną - kitą
bet dažniausiai tingiu:))))) nors rūsys paprastai lūžta:))))
Bulgariški agurkėliai
Saldoki, kieti, traškantys - mniam
recepta radau kuking.net prieš daug metų
nuo to laiko visuomet juos darau - labai skanu

1 l stiklainiui:
1 mažas ropinis svogūnas
5 grūdeliai kvapiųjų pipirų
1 gvazdikėlis
2 maži lauro lapeliai
Marinatas:
0,5 l vandens
4 valg. šaukštai acto 9 proc. = 60 ml
4 arb. šaukšteliai cukraus
2 arb. šaukšteliai druskos (be kaupo, bet ir ne plokšti - normalūs)
Stiklainius pripildyti prieskoniais, agurkais ir užpilti verdančiu marinatu. Sterilizuoti 10 min
Bulgariški agurkėliai Nr. 2
irgi iš kukingo
mniam, visiškai kitokie, nei tie pirmieji, bet irgi labai skanūs. Mano svečiai labai mėgsta gauti dovanų stiklainuką tokių agurkų
deja, portreto neturiu
)))
7 1 l stiklainiai,
agurkus užmerkti šaltame vandenyje 6 - 8 valandoms. lapelius - serbentų, vyšnių lapus, krapus išplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu ir išdžiovinti.
Paruošti česnako skilteles. Stiklainius išplauti ir sterilizuoti, nes juos pripildysime karštus.
Į didelį puodą įpilti
10 stiklinių vandens,
1 st. cukraus
3 valg. šaukštus druskos su vidutiniu kaupu
Užvirinti, įpilti 300 ml 9 proc. acto. Į marinata įmesti agurkus ir laikyti iki užvirimo. Tuo metu sudedame prieskonius į stiklainius, ir dedame agurkus į stiklainius. Aga... karšta, bet rezultatas to vertas
Marinatą užvirinti ir verdančiu užpilti agurkus. Užsukti. Ir viskas 
Rauginti agurkai "maskviečiai"
Labai skanūs ir super paprastai gaminami. Vienintelė sąlyga - stiklainius su agurkais reikia laikyti vėsioje patalpoje ir būtinai pastovioje temperatūroje. Aš paprastai žiemai darau 8-10 trilitrių ir išvežu į vieną pažįstamą rūsį
Agurkai kieti, labai skanūs - tokio paprasto skonio. O kas gali būti geriau?

Paruošti agurkus, prieskonius - krapus, serbentų, vyšnių lapus, po gabaliuką krienų šaknies, česnako pagal skonį ir stiklainius kaip visuomet. Viską sudėti į stiklainius, įpilti vandens (imu pirktinį, 5-litriuose) ir vienam trilitriui berti 1 valg. šaukštą druskos su kaupu. Uždengti plast. dangteliu ir iš karto į tą patalpą, kurioje laikysite per žiemą
Agurkų salotos
o šias salotas darau iš didesnių agurkų
2 kg agurkų, supjaustyti per puse, o po to įstrįžai maždaug 1,5 cm pločio gabaliukais
užpilas:
100 ml 9 proc. acto
100 ml aliejaus
100 g cukraus
2 valg. šaukštai druskos
1 valg. šaukštas maltų juodųjų pipirų
2 valg. šaukštai su kaupu smulkintų česnakų (tarkuoju
)
Viską sumaišyti, palaikyti 2 - 3 val. Tada arba į šaldytuvą greitam naudiojimui, arba į stiklainius ir sterilizuoti
Tęsinys seka
))))
Papildyta:
Monikutė, Eni
Asarele,
labai džiaugiuosi, kad brownies pavyko
ačiū ir tau
Bulgariški agurkėliai
Saldoki, kieti, traškantys - mniam

1 l stiklainiui:
1 mažas ropinis svogūnas
5 grūdeliai kvapiųjų pipirų
1 gvazdikėlis
2 maži lauro lapeliai
Marinatas:
0,5 l vandens
4 valg. šaukštai acto 9 proc. = 60 ml
4 arb. šaukšteliai cukraus
2 arb. šaukšteliai druskos (be kaupo, bet ir ne plokšti - normalūs)
Stiklainius pripildyti prieskoniais, agurkais ir užpilti verdančiu marinatu. Sterilizuoti 10 min
Bulgariški agurkėliai Nr. 2
irgi iš kukingo
7 1 l stiklainiai,
agurkus užmerkti šaltame vandenyje 6 - 8 valandoms. lapelius - serbentų, vyšnių lapus, krapus išplauti, nuplikyti verdančiu vandeniu ir išdžiovinti.
Paruošti česnako skilteles. Stiklainius išplauti ir sterilizuoti, nes juos pripildysime karštus.
Į didelį puodą įpilti
10 stiklinių vandens,
1 st. cukraus
3 valg. šaukštus druskos su vidutiniu kaupu
Užvirinti, įpilti 300 ml 9 proc. acto. Į marinata įmesti agurkus ir laikyti iki užvirimo. Tuo metu sudedame prieskonius į stiklainius, ir dedame agurkus į stiklainius. Aga... karšta, bet rezultatas to vertas
Rauginti agurkai "maskviečiai"
Labai skanūs ir super paprastai gaminami. Vienintelė sąlyga - stiklainius su agurkais reikia laikyti vėsioje patalpoje ir būtinai pastovioje temperatūroje. Aš paprastai žiemai darau 8-10 trilitrių ir išvežu į vieną pažįstamą rūsį

Paruošti agurkus, prieskonius - krapus, serbentų, vyšnių lapus, po gabaliuką krienų šaknies, česnako pagal skonį ir stiklainius kaip visuomet. Viską sudėti į stiklainius, įpilti vandens (imu pirktinį, 5-litriuose) ir vienam trilitriui berti 1 valg. šaukštą druskos su kaupu. Uždengti plast. dangteliu ir iš karto į tą patalpą, kurioje laikysite per žiemą
Agurkų salotos
o šias salotas darau iš didesnių agurkų
2 kg agurkų, supjaustyti per puse, o po to įstrįžai maždaug 1,5 cm pločio gabaliukais
užpilas:
100 ml 9 proc. acto
100 ml aliejaus
100 g cukraus
2 valg. šaukštai druskos
1 valg. šaukštas maltų juodųjų pipirų
2 valg. šaukštai su kaupu smulkintų česnakų (tarkuoju
Viską sumaišyti, palaikyti 2 - 3 val. Tada arba į šaldytuvą greitam naudiojimui, arba į stiklainius ir sterilizuoti
Tęsinys seka
Papildyta:
Monikutė, Eni
Asarele,
labai džiaugiuosi, kad brownies pavyko







