Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 03, 23:44)

Butent,apie tai as ir kalbu(pagaliau nors vienas zmogus suprato),ar  niekada nekilo klausimas,kodel gimdo tiek daug asocialiu seimu??? Tik del tu pinigeliu blink.gif  Manau butu teisingiau,kad butu patikrintos tokios seimos,o ne metomi pinigai.




Gimdo dėl 1500???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gimdo nes jiems viskas pofik, pastojo - tai pastojo, ką bepadarysi, užaugs pats kaip nors. Tai tokių, asocialių, iš daugiavaikių šeimų yra 10 procentų. Garantuoju, jog likusios 90 procentų daugiavaikių šeimų, t.y. didžioji dauguma, gimdo tikrai ne dėl 1500litų. :DDDDDD Apie normalias šeimas juk buvo kalba... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 26, 01:07)
net ir pagimdant,gauna daugiau

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 27, 01:00)
kodel daugiau vk. turincios seimos,gali gauti (ir gauna) didesnes  gimdymo vienk. ismokamas(todel ir mano posakis toks "visuomenes atmata" )

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 28, 20:29)
Jus cia fantazijomis uzsiimate,nes deklaruojate,kad daugiavaikes seimos negauna didesniu ismoku uz vaikus,ir neremiamos niekuo(darzeliu mokestis,mokyklose maitinimas ir t.t.)...argumentuoti nesiteikiu,nes juokingai atrodo,kai nedraugaujate su istatymais.

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 28, 22:37)
bet kai vaikus gimdo del pinigu,tai labai jau neskaniai atrodo

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 28, 23:17)
gauna didesnius pinigelius uz kiekviena pagimdyta vk.,ir turi iv. lengvatu.O kokias lengvatas gauna viena ar du vaikus auginacios,ir nesancios soc. remtinos???

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 03, 00:16)
  As kalbu apie vienakartines ismokas,pagimdzius vaikus.
  As kalbu apie daugiavaikes,o jus vel apie soc. remtinas.

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 03, 22:44)
As asmeniskai nekalbejau apie menesines ismokas.
 
Butent,apie tai as ir kalbu(pagaliau nors vienas zmogus suprato),ar  niekada nekilo klausimas,kodel gimdo tiek daug asocialiu seimu??? Tik del tu pinigeliu blink.gif  Manau butu teisingiau,kad butu patikrintos tokios seimos,o ne metomi pinigai.

Išvada - išmokas gimus vaikui mokėti tik pagal Ilgaplaukės rekomendacijas, tuomet viskas bus gerai, nes paaiškėjus, kad jos vis dėlto vienodos daugiavaikėms ir vienavaikėms ir , kad remiamos tik socialiai remtinos daugiavaikės, kaip ir vienavaikės ar visai bevaikės šeimos, nebėra kaip išgiežti apmaudą. Nebent dar pasvaigti, kad kažkas gimdo ir ketina aprengti, išmaitinti ir užauginti iki darbingo amžiaus vaikus, nes gauna gimimo išmoką 1430 Lt. hi.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 03 03, 23:31)
Išvada - išmokas gimus vaikui mokėti tik pagal Ilgaplaukės rekomendacijas, tuomet viskas bus gerai, nes paaiškėjus, kad jos vis dėlto vienodos daugiavaikėms ir vienavaikėms ir , kad remiamos tik socialiai remtinos daugiavaikės, kaip ir vienavaikės ar visai bevaikės šeimos, nebėra kaip išgiežti apmaudą. Nebent dar pasvaigti, kad kažkas gimdo ir ketina aprengti, išmaitinti ir užauginti iki darbingo amžiaus vaikus, nes gauna gimimo išmoką 1430 Lt.  hi.gif



Ar jus sugebate perskaityti kas rasoma,va cia tai tikrai dilema,nes Saurama kazkaip sugebejo suprasti,o va jus,tai wink.gif na nebent jus is tu asocialiu,tai tada suprantu,kodel tokie komentarai.

Gal pasiskaitykite dar karta Sauramos posta,ir gal g.gif biggrin.gif Suprasite ka noreta pasakyti.
Pasitraukiu,nes matau beviltiska ir tiek console.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 03, 23:43)
Ar jus sugebate perskaityti kas rasoma,va cia tai tikrai dilema,nes Saurama kazkaip sugebejo suprasti,o va jus,tai wink.gif na nebent jus is tu asocialiu,tai tada suprantu,kodel tokie komentarai.

Gal pasiskaitykite dar karta Sauramos posta,ir gal g.gif  biggrin.gif Suprasite ka noreta pasakyti. 
Pasitraukiu,nes matau beviltiska ir tiek  console.gif

Tai gal sugebėtumėte prieš pasitraukdama be Sauramos pagalbos nemokantiems skaityti paaiškinti, ką reiškia ši jūsų frazė: Manau butu teisingiau,kad butu patikrintos tokios seimos,o ne metomi pinigai. ?
Atsakyti
Artima man tema smile.gif visad norėjau gausios šeimos.. Šiuo metu mano noras yra trys vaikiukai 4u.gif O atsakant į temą, gausia šeima laikyčiau turinčią tris ir daugiau vaikiukų wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Manau ta riba yra trys ir daugiau vaikų. O ir labai gaila, kad gausios šeimos pas mus labai dažnai yra laikomos "nenormaliomis". Niekada nepamiršiu, kai gimus trečiam vaikui teko tvarkytis popierinius reikalus ir kur benueisi, pasakius kad turi tris vaikus, esi "nuskenuojama" darbuotojos žvilgsniu biggrin.gif Vat Lietuvoje du vaikai yra norma, o kas virš dviejų, jau nenormalu - arba asocialai, arba nesveiki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niso @ 2013 03 20, 12:38)
\ Vat Lietuvoje du vaikai yra norma, o kas virš dviejų, jau nenormalu - arba asocialai, arba nesveiki  lotuliukas.gif

Ir geriausia jeigu tai mergytė ir berniukas doh.gif

Atsakyti
As turiu tris vaikucius ir nepasakyciau kad labai gausi seima,manau 4 ar 5 ir daugiau tai daug vaiku,labai smagu kai seimyna didele.visi galvoja kad jai daug vaiku tai namie haosas,bet kas ateina i svecius sako o kur jusu vaikai taip tylu namuose. As uz didele ir graze seimynele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaizaja @ 2013 04 01, 22:49)
As turiu tris vaikucius ir nepasakyciau kad labai gausi seima,manau 4 ar 5 ir daugiau tai daug vaiku,labai smagu kai seimyna didele.visi galvoja kad jai daug vaiku tai namie haosas,bet kas ateina i svecius sako o kur jusu vaikai taip tylu namuose. As uz didele ir grazia seimynele.  4u.gif

Atsakyti
Auginu dvi merginas. Svajoju apie 4 vaikus, esu subrendusi, todel priskirciau savo svajone prie nepaauglisku svaiciojimu apie grazia gausia seima.
Siandien man atrodo, kad 3 vaikeliai norma, 4 - jau gausi seima. Taciau tas (ne)gausumas dar priklauso nuo vaiku amziaus skirtumo. Nes kaip ten bebutu, bet su laiku namai tusteja, ko lnepasipila anukai.
Atsakyti
Na,manau,neverta ginčytis,kiekvienas turi savo nuomonę ir galimybes. Man 5 vaikai nėra daug ir labai džiaugiuosi juos visus turėdama smile.gif
O dėl kitų daugiavaikių- pašalpinių (ne tų, kurios tikrai myli vaikus,bet sunkiau gyvena),tai būna liūdna kartais,nes manau,nėra teisingas valstybės požiūris šiuo klausimu.
Atsakyti
Is tiesu gaila tu vaikuciu kurie auga asocialiose seimose ir yra gimdomi tik del pinigu. verysad.gif
Usienije visi ziuri kitaip i daugiavaikes seimas sveikina ir dziaugesi,o lietuvoje jau kai laukiausi antro visi ziurejo kaip i nenormalia kam tau reikia dar vienas po kito vaikai ar isprotejai visi sake . As uzaugau viena manau 3 vaiku tai tikrai reikia kas sugeba aisku juos islaikyti .
Atsakyti