Įkraunama...
Įkraunama...

gyvenimo karjera - teisingai parsiduoti?

QUOTE(Germani @ 2007 04 29, 20:19)
kalbedama apie parsidavima turiu omeny tokią situaciją, kai moteris tik ieško vyro, kuris ją išlaikytų (jausmus galima ir pasimuliuoti). tokios moterys seksualiai rengiasi, pažinčių svetainėse užsideda pavadinimą "pupa uoga visa nuoga" thumbup.gif ir susiradusios vyrą, daro viską, kad ji išlaikytų (lovos prasme, nuolaidžiavimu, pataikavimu, darbo atsisakymu dėl jo)

asmenybės neparsiduoda, aš irgi taip manau . bet kuo toliau stebiu situaciją, tuo man aiškaiu, kad tikrai jei tarp jų buvo trauka, tai jis ir pasidavė.

o mes gyvensim ne trise  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kol kas tik aš ir jis (kol aš susirasiu butą), o jis tuo tarpu draugaus su kita. jėga, ar ne?  smile.gif

aš jo tik prašiau, kad kol aš gyvenu su juo, kad jis nesusitiktų su ta kita, nes tai iš dalies žemina ir mano orumą, nes visgi mes galėtume santykius ir normaliai užbaigt. tuo labiau, kad abu esame protingi žmonės. o aš jį dar ir myliu. man skaudžiausia, kad jis tai turi teisę pasakyti "žinai, sutikau su kita draugaut", o aš neturiu teisės gauti antro šanso" be to, ji labai labai jo prašė, kad jis sutiktų draugauti" ir jis sutiko  angel_sadangel.gif nors aš tikrai tikėjau, kad mes vienas kitam skirti.

O tu tokio gyvenimo norėtum - visą laiką simuliuoti savo jausmus ir visą laiką būti vyro išlaikomai, kol jis nesusiras kitos, o tu liksi "ant ledo" liaudiškai sakant arba ieškosi sekančio, kuris tave išlaikytų, o jausmus juk pasimuliuot galima. blink.gif

Puikiai suprantu, ką reiškia skirtis po tiek laiko. Bet gyvendamas su tavim, o susitikinėdamas su kita, jis elgiasi niekšiškai. Tu neturėtum to toleruoti, nors ir kaip skauda širdį. Būk išdidi, net jei vienai užsidarius ir kaukt norėtųsi iš skausmo. Tas žmogus tavęs nevertina, jei taip elgiasi. O tas pasakymas "žinai, sutikau su kita draugauti", kai esi su mergina septynerius metus, man kaip mazgote per veidą būtų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2007 04 29, 20:41)
todėl ir esu ant apsisprendimo ribos, ar prašyti jo dar vieno šanso ir naudojant moteriškas gudrybes jį susigrąžinti, ar užversti šį gyvenimo puslapį angel_sadangel.gif
Nemanau, kad prasysi dar vieno sanso ir naudosi moteriskas gudrybes schmoll.gif Jei taip padarysi, saves nebegerbsi. Nu man taip atrodo is to, kiek tave pazistu is tavo pasisakymu wub.gif
Ka daryti? Visu pirma paimti savo ambicijas ir trumpam atideti jas i sali unsure.gif Po to atsisveikinti su juo, padekoti uz viska, ka grazaus ir gero dave tau sitas zmogus. Neslepti savo jausmu - ir to, kad myli ji; ir to, kad tau skauda; ir to, kad paleidi ji, nes gerbi ir nori, kad jis butu laimingas. Be jokiu kaltinimu ar priekaistu atsisveikinti. Kas ivyko, tas ivyko. Jis nepasijaus kaltas labiau, nei jauciasi dabar... Taigi, reikia atsisveikinti, o po to toliau augti 4u.gif Dirbti, lavinti save kaip asmenybe, kaip Zmogu. Tai ne tik karjeros darymas, tai saves paieskos, saves realizavimas.
Skaudes labai. Galiu tik palinketi surasti konstruktyvu buda skausmui isreiksti (ne gerti ar po klubus lakstyti, o gal atsiduoti kokiam hobiui, ar bendravimui su idomiais zmonemis...). Is visos sirdies linkiu tau stirpybes! Kadangi esi man labai simpatiska, kvieciu kada kavos kartu isgerti ax.gif Jei tik noresi.
Ir kad ir koks atrodytu tau pasaulis paciom niurausiom akimirkom, tikek, kad viskas kas atsitinka, atsitinka i gera. Karta uzrasiau siuos zodzius nenuplaunamais dazais ant sienos prie lovos. Po to bandziau valyti juos visaip, perdazyti kitaip, bet kol tai padariau, isitikinau, kad taip ir yra. Viskas yra tik i gera. Aisku su salyga, kad ta patirti panaudojam savo augimui.
Tau reikalinga si patirtis. Ji jam irgi reikalinga...
Virtualiai, bet is visos sirdies tave apkabinu, Germani. Laikykis!
Atsakyti
As nesuprantu,ka cia spresti.Bicas turi kita moteri ir labai aiskiai tai pasake,ar cia i tema -kaip man ji atsikovoti?Kovok,tik kovoti teks visa lkikusi gyvenima ir po keliu metu bus nauja tema,kap issiskirti,nes tada jau mazu maziausiai noresisi regzti moteriskas intrigas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 04 29, 22:50)
Nemanau, kad prasysi dar vieno sanso ir naudosi moteriskas gudrybes schmoll.gif Jei taip padarysi, saves nebegerbsi. Nu man taip atrodo is to, kiek tave pazistu is tavo pasisakymu wub.gif
Ka daryti? Visu pirma paimti savo ambicijas ir trumpam atideti jas i sali unsure.gif Po to atsisveikinti su juo, padekoti uz viska, ka grazaus ir gero dave tau sitas zmogus. Neslepti savo jausmu - ir to, kad myli ji; ir to, kad tau skauda; ir to, kad paleidi ji, nes gerbi ir nori, kad jis butu laimingas. Be jokiu kaltinimu ar priekaistu atsisveikinti. Kas ivyko, tas ivyko. Jis nepasijaus kaltas labiau, nei jauciasi dabar... Taigi, reikia atsisveikinti, o po to toliau augti 4u.gif Dirbti, lavinti save kaip asmenybe, kaip Zmogu. Tai ne tik karjeros darymas, tai saves paieskos, saves realizavimas.
Skaudes labai. Galiu tik palinketi surasti konstruktyvu buda skausmui isreiksti (ne gerti ar po klubus lakstyti, o gal atsiduoti kokiam hobiui, ar bendravimui su idomiais zmonemis...).

Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
germani.. manau, kad tai naujo gyvenimo pradzia... zinoma sunku atsisakyti to kas buvo ir 7 metai tai jau ilgas laiko tarpas
zinoma jauti siuo metu didziule nuoskauda, bet del ko kovoti nori... del to kad ten buvo patogus gyvenimas...ar kad tikrai tikrai myli ji.... ?
O siaip manau,kad tiek jam tiek tau reikia sio issiskyrimo... po kazkurio laiko suprasit kas tikroji tiesa... ir jei meile yra pas abu... dar manau galit gauti antra sansa...pradeti vel...
o siuo metu isnaudok visas savo galimybes...tobulek,siek karjeros ar to ko sirdis geidzia... nes mesti del jo bet kada galesi.. tik ka is to turesi ..
Nedaryk is saves kankines,nemanyk kad jis is gailescio gris pas tave... imkis iniciatyvos pradeti is naujo... liniu stiprybes bigsmile.gif 4u.gif
pritariu Moonte mintim
Atsakyti
ačiū labai už protingas mintis. vakar buvom susitikę pasikalbėti ir man buvo svaru išsiaiškinti, ar jis tikrai pats supranta savo sprendimą. kaip supratau, nelabai unsure.gif
po to ilgai ilgai mąsčiau, ką jis man pasakė ir nusprendžiau pasakyti savo tikruosius jausmus - t.y. kad aš jį labai myliu, bet kad ir nekenčiu kad taip padarė, kad noriu, kad jis būtų su bet kuo laimingas, bet ir kad iš tikrųjų nenoriu skirtis. kad jis pagalvotų dėl savo sprendimo.... žinau, nebevaidinau išdidžią, nes taip nėra. žinau, kad tai buvo nusižeminimas iš mano pusės....negaliu būti išdidi, nes aš visiskškai sugniuždyta jaučiuosi. dabar aš jau jums iš viso nebepatiksiu ...
va aip būna, kai besąlygiškai myli. ką man daryti kad jo nekęsčiau? smile.gif 4u.gif

po tų visų įvykių pati daug ką permąsčiau ir supratau savo klaidas - per mažai dėmesio kitam žmogui, per didelis susikoncentravimas į save ir per mažai išgirsavau ( ne išklausydavau) ką nori pasakyti. jis man ir anksčiau minėjo, kad galime išsiskirti, bet aš nelabai rimtai tai priimdavau. unsure.gif

save galiu pateisinti tik dėl to, kad jis žmogus beveik idealus - tvarkingas, potingas, turintis nuostabų humoro jausmą, teisingas ir mylintis. nu tokių tikrai retai būna. neperdedu. ir aš nenoriu, kad jis pats padarytų klaidą mirksiukas.gif

Jūsų patarimai yra gyvenimiški ir vistiek aš kažkada atsikvošėsiu ir įvertinsiu viską realiai. vieną kartą nusižeminau, antrą - ne.
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2007 04 30, 13:00)
va aip būna, kai besąlygiškai myli. ką man daryti kad jo nekęsčiau?  smile.gif  4u.gif

Nekęst nereikia. Juk tas žmogus su tavim buvo ilgą laiką ir tu buvai laiminga su juo. Suprantu, kad širdies skausmas didelis. Kitaip ir būti negali po šitiek metų buvimo kartu. Kad ir kaip banaliai skamba, bet laikui bėgant viskas aprims ir nurims. Stiprybės tau.4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2007 04 30, 13:00)
dabar aš jau jums iš viso nebepatiksiu ...

Graudu... Ir net neįsivaizduoju kaip padėti žmogui, nes toks jausmas, kad nėra visiškai jokių savarankiško, nepriklausomo gyvenimo įgūdžių...
Bet juk viskas praeina....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 04 30, 12:19)
Graudu... Ir net neįsivaizduoju kaip padėti žmogui, nes toks jausmas, kad nėra visiškai jokių savarankiško, nepriklausomo gyvenimo įgūdžių...
Bet juk viskas praeina....

nu kad mano savarankiškumas ir taip per didelis, rašiau, kad viena po pasauly keliauju ir nieko 4u.gif 4u.gif bet iš kitos pusės, Tu teisus irgi,.. per daug prisirišau prie to žmogaus. be reikalo
Atsakyti
QUOTE(Germani @ 2007 04 30, 18:15)
nu kad mano savarankiškumas ir taip per didelis, rašiau, kad viena po pasauly keliauju ir nieko  4u.gif  4u.gif bet iš kitos pusės, Tu teisus irgi,.. per daug prisirišau prie to žmogaus. be reikalo

Kaip sakoma: ką myli, prie to ir prisiriši. Kitaip gi ir neįmanoma. 4u.gif
Atsakyti
Germani, laikykis!

Nemanau, kad blogai padarei pasakydama ką jauti iš tikrųjų, ir nemanau, kad taip padarydama nusižeminai, tu gi nesiklaupei ant kelių raudodama nemaldavai jo tavęs nepalikti.. o ką tu jauti jis privalo žinoti, jus gi bet kokių atveju vis dar esate artimi (7 metai kartu - tikrai daug).. jei jis po jūsų pokalbių savo sprendimo nepakeis.. paleisk jį.. suprantu, kad tai begalo sunku, bet nutraukiant santykius svarbu likti kuo mažiau įskaudintai..
Tu esi labai stipri mergina, nes apie tokius skaudžius savo išgyvenimus sugebi rašyti su ironija bei šypsenėlem, tikrai išgyvensi šį gyvenimo išbandymą.. nuoširžiai linkiu tau stiprybės!!
Galu gale pabuvęs be tavęs jis gal supras padaręs didžiulę klaidą.. ir norės grįžti pas tave (aišku klausimas ar norėsi jį priimti)

Atleisk, kad klausiu (ie jei nenori neatsakinėk į šį kalusimą), bet iš tavo postų visiškai neaišku, ar jie jau buvo kartu jums neišsiskyrus? ar tik dabar nusprendė "draugauti"
Atsakyti
QUOTE(Misfortune @ 2007 04 30, 20:41)

Atleisk, kad klausiu (ie jei nenori neatsakinėk į šį kalusimą), bet iš tavo postų visiškai neaišku, ar jie jau buvo kartu jums neišsiskyrus? ar tik dabar nusprendė "draugauti"

kaip man darosi lengviau, skaitant Jūsų žodžius. ačiū labai labai 4u.gif 4u.gif blush-anim-cl.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif jei tik kuo galėčiau Jums padėti, klauskite. pvz. kaip išsaugoti draugystę, kai dar matai, kad yra šansas smile.gif
mano patarimas - svarbiausia - kalbėkitės visada ir įsiklausykite, ką sako kitas žmogus ir reaguokite į tai ką jis sako. niekam nereikia "galutinių" sprendimų. geriau viską abipusiškai nuspręsti rolleyes.gif mylėkit savo artimus ir viskas 4u.gif 4u.gif

o tarp šios porelės "kažkas" regztis pradėjo prieš mėn, po vieno tėvų gimtadienio nes jų tėvai draugauja) po to gimtadienio mergina pasiūlė mano ex draugauti. tiksliau labai labai prašė blink.gif kažkaip nenormalu, bet toks jau šiuolaikinis jaunimas mirksiukas.gif mano ex kokią savaitę galvojo ką daryti ir penktadienį nusprendė. jie prieš tai tikrai nedraugavo, nes jis per daug sąžiningas kad nepasisakytų ir mane pakankamai gerbia, kad nemeluotų

jis man minėjo, kad gal reikia skirtis, bet aš kažkaip negalvojau kad čia ant tiek rimta. bet aišku, ėmiausi veiksmų, nusipirkau gražius juodus šilkinius naktinius, bilietą į teatrą, baletą.... kad paįvairintume aplinką. galvojau ir daugau linksmesnių dalyų nuveikti (nuvažiuot į vandens parką, užsakyti staliuką romantiškai vakarienei) bet jau mūsų nuėjimai turbūt nebeišdegs
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

kaip man elgtis su taip bilietais? ar kviesti jį kaip draugą? ir kaip man reaguoti į jo išejimus susitikti su ta kita. man juk rimtai širdis plyš, nes kol gyvenu su juo, tol bent jau nebenoriu kad mane beskaudintų ir taip prisiskaudinom
Atsakyti