QUOTE(Germani @ 2007 04 29, 20:19)
kalbedama apie parsidavima turiu omeny tokią situaciją, kai moteris tik ieško vyro, kuris ją išlaikytų (jausmus galima ir pasimuliuoti). tokios moterys seksualiai rengiasi, pažinčių svetainėse užsideda pavadinimą "pupa uoga visa nuoga"
ir susiradusios vyrą, daro viską, kad ji išlaikytų (lovos prasme, nuolaidžiavimu, pataikavimu, darbo atsisakymu dėl jo)
asmenybės neparsiduoda, aš irgi taip manau . bet kuo toliau stebiu situaciją, tuo man aiškaiu, kad tikrai jei tarp jų buvo trauka, tai jis ir pasidavė.
o mes gyvensim ne trise
o kol kas tik aš ir jis (kol aš susirasiu butą), o jis tuo tarpu draugaus su kita. jėga, ar ne?
aš jo tik prašiau, kad kol aš gyvenu su juo, kad jis nesusitiktų su ta kita, nes tai iš dalies žemina ir mano orumą, nes visgi mes galėtume santykius ir normaliai užbaigt. tuo labiau, kad abu esame protingi žmonės. o aš jį dar ir myliu. man skaudžiausia, kad jis tai turi teisę pasakyti "žinai, sutikau su kita draugaut", o aš neturiu teisės gauti antro šanso" be to, ji labai labai jo prašė, kad jis sutiktų draugauti" ir jis sutiko
nors aš tikrai tikėjau, kad mes vienas kitam skirti.
asmenybės neparsiduoda, aš irgi taip manau . bet kuo toliau stebiu situaciją, tuo man aiškaiu, kad tikrai jei tarp jų buvo trauka, tai jis ir pasidavė.
o mes gyvensim ne trise
aš jo tik prašiau, kad kol aš gyvenu su juo, kad jis nesusitiktų su ta kita, nes tai iš dalies žemina ir mano orumą, nes visgi mes galėtume santykius ir normaliai užbaigt. tuo labiau, kad abu esame protingi žmonės. o aš jį dar ir myliu. man skaudžiausia, kad jis tai turi teisę pasakyti "žinai, sutikau su kita draugaut", o aš neturiu teisės gauti antro šanso" be to, ji labai labai jo prašė, kad jis sutiktų draugauti" ir jis sutiko
O tu tokio gyvenimo norėtum - visą laiką simuliuoti savo jausmus ir visą laiką būti vyro išlaikomai, kol jis nesusiras kitos, o tu liksi "ant ledo" liaudiškai sakant arba ieškosi sekančio, kuris tave išlaikytų, o jausmus juk pasimuliuot galima.
Puikiai suprantu, ką reiškia skirtis po tiek laiko. Bet gyvendamas su tavim, o susitikinėdamas su kita, jis elgiasi niekšiškai. Tu neturėtum to toleruoti, nors ir kaip skauda širdį. Būk išdidi, net jei vienai užsidarius ir kaukt norėtųsi iš skausmo. Tas žmogus tavęs nevertina, jei taip elgiasi. O tas pasakymas "žinai, sutikau su kita draugauti", kai esi su mergina septynerius metus, man kaip mazgote per veidą būtų.