Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 09 24, 15:19)
na mano sūnui jau 13men manau kad reikia baigt maitinti bet taip nesiryžtu nes naktim prabudinėja kokius 8 kartus bijau kad visai teks nemiegot schmoll.gif

isivaizduojat dar maitinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 12 16, 10:06)
isivaizduojat dar maitinu  blush2.gif

ir ko cia raudonuot? g.gif biggrin.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Ir as dar biggrin.gif mazajai sausio 1d bus 1metai ir 8 men. wub.gif
Atsakyti
vyresneli iki 7men nes pienuko nebebuvo o maziu tai iki 1,1 m nutraukiau nebeturejau jegu daugiau sujuo jis kol maitinau daugiau nieko nepripazino nei gere nei valge nei i lauka ejo tik bandydavau atimti rekdavo schmoll.gif
Atsakyti
Pirmagimį maitinau trumpai, vos trys mėn. Nes buvau jauna, nieko neišmananti apie tai ir supermamos tinklalapio su naudingais patarimais dar nebuvo sad.gif Tad atsirado "geriau išmanančių", "daugiau žinančių", o aš - kvailė paskutinė - klausiausiu jų patarimų ir vykdžiau.....
Dukrą maitinau iki pusantrų, per vėlesnius du mėnesiukus vyko atsijunkymo procesas, nes tuo metu buvau jau gerokai nėščia, tad matyt dėl pakitusio pienuko skonio mažė vis mažino mažino, kol galiausiai atsisakė.
O jaunėlį tikiuosi maitint iki dvejų. Būčiau ir dukrą tiek maitinusi, bet nėštumas sukliudė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 02 sausio 2009 - 14:08
Pirmaja dukryte maitinau iki pusantru metuku,bet nezinau gal buciau ilgaiu,tiesiog turejau isvykti ilgesniam laikui ir atsisakem,bet streso nebuvo,gal tiesiog tinkamas laikas buvo smile.gif .O sunu dar maitinu,jam 8 menesiai ir noreciau maitinti iki kokiu metu tikrai ax.gif
Atsakyti
Labas, ruosiuosi maitinti iki vieneriu, jeigu bus pienuko, bet manau - bus. Tikrai ilgiau nemaitinsiu, vaikas turi ir pats imuniteta igyti.
Atsakyti
Maniškiui po kelių savaičių sueis 2 metai, aš jį dar maitinu. Ir ta mintis, kad geriausiai baigti maitinti, kai vaikiukas pats nenorės krūties imti - dabar jau virsta miražu, nes aišku, kad pats jis to nepadarys verysad.gif O aš vargstu, naktimis keliasi 5-7 kartus.... O visi draugai, pažįstami ir giminės ne tik baigia mane prie kryžiaus prikalti, bet vos ne pirštą prie smilkinio sukioja unsure.gif
Atsakyti
Dukrytę maitinau iki 1 metų ir 9 mėnesių. Tą pačią dieną kai jai tiek suėjo ji pati atsisakė MP ir daugiau nė karto nebepaėmė krūties nors ir siūliau (pati buvau nusiteikusi maitinti iki 2 metukų). Aišku, labai džiaugiuos, kad atsisakėm MP be jokio vargo: spalio 10 d dar valgėm 3 kartus MP, o spalio 11- nė karto nebepaėmė jau, bet man pačiai buvo sunku persiorientuoti, kad mano vaikas taip greitai suaugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 01 04, 19:00)
Dukrytę maitinau iki 1 metų ir 9 mėnesių. Tą pačią dieną kai jai tiek suėjo ji pati atsisakė MP ir daugiau nė karto nebepaėmė krūties nors ir siūliau (pati buvau nusiteikusi maitinti iki 2 metukų). Aišku, labai džiaugiuos, kad atsisakėm MP be jokio vargo: spalio 10 d dar valgėm 3 kartus MP, o spalio 11- nė karto nebepaėmė jau, bet man pačiai buvo sunku persiorientuoti, kad mano vaikas taip greitai suaugo  ax.gif

thumbup.gif
O mano vaikas - puikiai kalba, sako sakinius iš 4-5 žodžių, supranta viską, ale dėl MP - net nebandyk derėtis (nes kartais naktį bandau), nes tokias sirenas įjungs!
Atsakyti
As dar kai laukiausi, sakiau maitisiu saviske iki 6 men. Kai gime, pirma menesi praejau kryziaus kelius (nugrauzti, sasuoti speneliai, mastitai, guzai). Tada, jau kai budavo visai blogai, sakydavau, kad jei rytoj nepageres, nutrauksiu maitinima. Bet kazkaip vis pageredavo thumbup.gif Nuo Trecio menesio maitinimas tapo ne kancia, o malonumu. Suejus 6 menesiams ziuriu, kad pieno pakankamai, todel nutariau maitinti iki metu. Ir ka jus manot? Ogi 8 menesiu ji pati atsisake kruties! Nuo to laiko pries miega ir ryte geriame misinuko. Tarpkitko, kai atsisake kruties, pradejo ramiau miegoti nakti 4u.gif
Atsakyti
maitinsiu savo burbulius iki dvieju metuku tikrai, nebent patys nebenores.
Atsakyti