Niekad nemaniau, kad susidursiu su šia problema..
Mes vedę 4 metai, kažkur prieš metus atsirado JI (draugo mergina, dabar jau buvusi), žinau, kad jie bendravo, vėliau ji kuriam laikui dingo, o dabar vėl atsirado. Mano vyras sako, kad niekada nebuvo man neišitkimas, aš tuo tikiu (kad kol kas to nebuvo). Bet neseniai jis man pasakė (ginčo metu), kad ji jam patinka, kad jam su ja gera, jinai jį išklauso, jis gali papasakoti visas savo problemas, kalbėtis apie viską, ir ko jis NEGALI daryti SU MANIMI !!!
Man žemė slysta iš po kojų, jis kirto taip skaudžiai..
Dar kelis kartus užsiminė, kad neprasidėtų su buvusia savo draugo mergina (tai reik suprasti, ad jei ji nebutų buvusioji - prasidėtų?), kad jis niekada nebevestų antrą kart, o pasirinktų susitikinėjimą..
Man plyšta širdis, negaliu pakelti to, kad jam nebesu draugė, kad jis turi kitą pašnekove (su kuria labai tikiosi neaptarinėja mūsų šeimos problemų). Dar, man atrodo, kad jei jie ir tuoliau bendraus, ji tikrai pasieks savo ir jų santykiai taps kitokie.. negaliu pakelti šios minties..
Dar žinau, kad ji yra gana laisvo elgesio..
Nežinau ką ir daryti, labai skaudu, dėl to norisi nutraukti šiuos santykius.. labai nusivilusi ir nusiminusi, nes mes 10 metų esame kartu ir viską prarasti dėl tos.. dar niekaip nesuprantu, kaip tai galėjo atsitikti, aš tikrai daug gražesnė už ją, be to ji ne juo skonio (jam niekada tokios nepatiko)...
Nžn ką daryti, kaip elgtis..
Kada taip atsitiko, kad tapau netinkama pokalbiams.. kaip ilgai tai tęsiasi?..koks mano vaidmuo šiuse "santykiuose".. pašnekovė esu netinkama.. beveik nesimylim.. nuolat pykstames..
Jis sako, kad mane myli... ir gal aš bučiau laimingesnė su kitu vyru..
Nžn kaip suprasti tokias kalbas..
Jis sako, kad mane myli... ir gal aš bučiau laimingesnė su kitu vyru..
Nžn kaip suprasti tokias kalbas..
QUOTE(Misfortune @ 2007 04 30, 13:22)
dar niekaip nesuprantu, kaip tai galėjo atsitikti, aš tikrai daug gražesnė už ją, be to ji ne juo skonio (jam niekada tokios nepatiko)...
Matote, jis tikrai nesiruošia jos valgyti, todėl skonis ne svarbu. O dėl grožio... Metams bėgant vyras supranta, kad moters išorinis grožis - labai laikinas dalykas ir neverta į jį investuoti, jei tai nėra būtina. Todėl daug svarbesnis tampa sielų artumas, būtent tas noras "būti draugais".
Jūs 10 metų kartu, iš kurių 4 metus vedę. Darau išvadą, kad susipažinote dar būdami pakankamai jauni, nepažinę žmonių, nepažinę jų įvairovės. Štai jūsų vyras dabar ir pažino šią įvairovę, pasirodo, kad pasaulyje yra moterų, kurios įdomesnės nei jūs, su kuriomis lengva bendrauti bet kuria tema, nes nereikia vaidinti laimingo vyro... Situacija sunki... Labai daug kas priklauso nuo jūsų asmeninių savybių... Bijau prognozuoti, kad viskas bus tik blogiau ir blogiau, kol pasieks kritinį tašką, kai turėsite pasirinkti. Pasirinkimo nedrįstu prognozuoti.
QUOTE(Medinis @ 2007 04 30, 13:01)
Štai jūsų vyras dabar ir pažino šią įvairovę, pasirodo, kad pasaulyje yra moterų, kurios įdomesnės nei jūs, su kuriomis lengva bendrauti bet kuria tema
Gal jus ir teisus... tik tai suvokti nėra taip lengva..
turbūt mano bėda ta, kad visada iš savęs ir iš kitų noriu labai daug... užknysau matyt..
QUOTE(Misfortune @ 2007 04 30, 14:06)
Gal jus ir teisus... tik tai suvokti nėra taip lengva..
turbūt mano bėda ta, kad visada iš savęs ir iš kitų noriu labai daug... užknysau matyt..
Matyt užknisote. Galima norėti daug iš savęs, galima norėti daug iš savo pavaldinių. Bet jei su vyru elgsitės kaip su pavaldiniu - arba turėsite mazgotę, arba jis susiras "draugę".
QUOTE(Medinis @ 2007 04 30, 13:08)
Matyt užknisote.
Aš jau praradau savo pozicijas matyt.. ir man per daug skaudu dabar bandyti būti jam labai maloniai, kad jis norėtų būti su manim.. kad norėtų kalbėtis su manim, kad vėl tapčiau drauge (nes taip tikrai buvo)..
Manau reiktų savęs pirmiausiai nuoširdžiai paklaust, kada mes nustojom kalbėtis, kodėl taip atsitiko, kodėl vyrui tapau nebeįdomi???? Tai ilgalaikis procesas ir tai neatsitinka per vieną dieną. Jei buvai puiki jam pašnekovė, tai tie įgūdžiai niekur nedingo, reik tik juos prisimint
O gal nebemoki JO GIRDĖT??? Negali jo tiesiog išklausyt? Čia daug klausimų galėčiau pabert, bet priežastį pati turi iškast
Pilnai suprantu, nereikia būt per jėga maloniai.

O gal nebemoki JO GIRDĖT??? Negali jo tiesiog išklausyt? Čia daug klausimų galėčiau pabert, bet priežastį pati turi iškast

Pilnai suprantu, nereikia būt per jėga maloniai.
QUOTE(Misfortune @ 2007 04 30, 14:12)
ir man per daug skaudu dabar bandyti būti jam labai maloniai, kad jis norėtų būti su manim.. kad norėtų kalbėtis su manim, kad vėl tapčiau drauge (nes taip tikrai buvo)..
O jūs ir nebūkite maloni, jei jums nesinori. Būkite savimi. Galbūt jum ir nėra skirta būti kartu, todėl apsimetinėti ir vaidinti kąžka - neverta. Būkite savimi, klauskite ne tai, kas jam jūsų nuomone įdomu, o tai, kas jums įdomu. Galbūt nesate dar tokie svetimi...
QUOTE(ville @ 2007 04 30, 14:20)
Manau reiktų savęs pirmiausiai nuoširdžiai paklaust, kada mes nustojom kalbėtis, kodėl taip atsitiko, kodėl vyrui tapau nebeįdomi????
O gal to niekada ir nebuvo? To tikro artimo bendravimo? Buvo - "kaip visi" ir tiek...
Mūsų santuoka turi labai rimtų problemų ir su alkoholiu ir su lakstymais iki paryčių ir su daiktų laužymais įsiūčio metu... mes dažnai nesišnekam visiškai, arba pykstames.. fatiškai viskas prasidėjo tada kai susituokėm, iki tol buvo viskas kitaip..
QUOTE(Misfortune @ 2007 04 30, 14:24)
Mūsų santuoka turi labai rimtų problemų ....
Leiskite spėti... Jūs vienmečiai, jums 26-28 metai. Susituokėte baigę mokslus, dabar kylate karjeros laipteliais... Gavę santuokos liudijimą perėjote nuo "draugavimo" prie savo šeimos modelio formavimo. Tuo metu "įsimylėjimo" stadija jau buvo pasibaigusi, todėl nuolankumo ir tolerancijos kito norams liko nedaug....
QUOTE(Medinis @ 2007 04 30, 13:29)
Leiskite spėti... Jūs vienmečiai, jums 26-28 metai. Susituokėte baigę mokslus, dabar kylate karjeros laipteliais... Gavę santuokos liudijimą perėjote nuo "draugavimo" prie savo šeimos modelio formavimo. Tuo metu "įsimylėjimo" stadija jau buvo pasibaigusi, todėl nuolankumo ir tolerancijos kito norams liko nedaug....
Amžius beveik atspėtas, visą kitą matyt irgi.. tik kai mes tuokėmes dėl savo jausmų nei kiek neabejojau (dėl jo irgi).. jie buvo kur kas gilesni nei įsimylėjimas..
o ką tokioms poroms nedaug šansų išgyventi?...geriau tuoktis po pusės metu pažinties, tada tolerancijos būna daugiau?..
QUOTE(Misfortune @ 2007 04 30, 14:33)
1.jie buvo kur kas gilesni nei įsimylėjimas..
2. o ką tokioms poroms nedaug šansų išgyventi?...
2. o ką tokioms poroms nedaug šansų išgyventi?...
1. O tai ir blogai, kad jie gilesni. Kai žmonės įsimylėję jie daug į ką žiūri paprasčiau, vien "iš meilės". O kai jausmai jau susigulėję, tuomet net ir mylimam žmogui norisi nustatyti savo įsivaizduojamas taisykles, tuo pačiu stengiantis "atsimušti" nuo jum primetamų...
2. Visoms poroms šansai išgyventi - mažiau nei 50 proc. Ne jūs pirmi ir ne jūs būsit paskutiniai. Baikit abu maivytis, žaisti įžeistus ir nuskriaustus. Tiesiog gyvenkit ir tiek. Arba pavyks (nes juk gyvenote, kol nepradėjot žaisti šeimos) arba ne. Tuomet liks pasidalinti turtą ir pasidaryti sau tam tikras išvadas.