Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkšuniai

QUOTE(tati @ 2007 05 04, 12:06)
lotuliukas.gif  girdejau apie sia istorija  doh.gif

Niu tai papasakokit visiems, kartu pasijuoksim ax.gif
Atsakyti

smile.gif+2007 05 04, 03:07-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 05 04, 03:07)
drinks_cheers.gif pirksiu kate  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau tu perki, perki... ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 05 04, 10:21)
Niu tai papasakokit visiems, kartu pasijuoksim ax.gif

as tiksliai nepamenu, tai nepasakosiu, kad ko nors neprimeluociau. paprasciausiai kazkieno suo buvo pradinges
Atsakyti
Mūsų broliukas tiesiog buvo pasivaikščiot išėjęs po oro uostą ir tiek mirksiukas.gif
Zay šuonuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidila: 04 gegužės 2007 - 12:32
Na istorija paprasta-atvažiuojam mes su kolega darban (muitinėje kinologai), jis man rodo-žiūrėk koks....šuo tąsosi, (na jis jį nelabai gražiai pavadino ax.gif ), aš pažiūrėjau ir po minutės įsijungė mygtukas-tu ką čia gi super veislinis šuo, Lietuvoje retas, lekiam gaudyt (pati aišku pamąsčiau-blin bus ne čekas, o tiesiog šuo-jis man galvą už tas gaudynes nuims). Jis buvo su uniforma, tad per tvoreles nešokinėjo, o aš šokinėjau biggrin.gif ir visais būdais bandžiau šunį prisikalbinti, na bet aš jam atrodžiau labai baisi biggrin.gif . Tuo metu oro uosto apsauga buvo nusprendus jį iš orinio pykštelt......., prieš mums atvažiuojant šuo buvo labai prilipęs prie vaikų, nes tik jų nebijojo, paskui juos ir į autobusą įlipo, bet buvo išlaipintas. Deja, kai pasirodžiau aš vaikų nebuvo, šuo neprisileido, mane dar per metrą, o vyrų nei iš tolo. Aš tada visiems papasakojau, kad jis vertingas ir jį reikia gaudyt, tad aikštelių prižiūrėtojai apsiginklavo batonais ir laukė biggrin.gif . Supratus, jog šuo neprisileis pasiskambinau kas galėtų rasti veisėją, o ši savo ruožtu rado savininką, sobakevičius nubėgo link taboro, tad ten nubildėjo iš paskos ir šeimininkas kur savo bėglį ir pasigavo smile.gif . Taigi happy end'as - aš likau teisi sukėlusi gaudymo komandą, o šuo grįžo namo smile.gif
Atsakyti
Tai čia Beno Girius, bjaurus bestija, sugebėjo iš voljero išsikast ax.gif Ačiū už rūpestėlį Živile 4u.gif
Jo, o vaikus jis myli - pats su dviem itin jauno amžiaus merginomis auga 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žostautė: 05 gegužės 2007 - 15:31
aha as irgi kaip mama, labai dekoju uz pagalba, i suns paieska buvo puse bataljono kareiviu idarbinta ir sukuojama teritorija, taciau kaip visada-be moteru darbai butu zluge.

labai, Zivile, dekojam smile.gif nes tik operatyvaus ir greito darbo deka suo parsirado namo.

p.s. kai jis jau sedejo masinoje Benas man skambino-zinotumet KOKIOS dainos ir arijos buvo atliekamos masinoje lotuliukas.gif is meiles smile.gif
Atsakyti
padukelis bernuzelis bigsmile.gif
wolfin, sveikinu vel patapus "mama" 4u.gif ir dar butu buves geras sutapimas, jei tai butu buve tokia grazia diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tati: 06 gegužės 2007 - 09:23
QUOTE(tati @ 2007 05 06, 10:15)
padukelis bernuzelis  bigsmile.gif
wolfin, sveikinu vel patapus "mama"  4u.gif  ir dar sutapimas - tokia grazia diena  mirksiukas.gif

Ania? bigsmile.gif Harka šuniukų padavė? tadu laaaabai laaaabai sveikinu ir mamai (Harkai) bei močiutei (Wolfin) sėkmės bei sveikatos ir kantrybės augant vilkiukams linkiu 4u.gif
Atsakyti
Tiek broliukų ir sesučių - bus su kuom žaist, juoba, kad Vilniaus vilkiūkščių kompanija pagausės mirksiukas.gif
Atsakyti
Žostautė labai akivaizdžiai bando mane erzinti bigsmile.gif Klaipėdoje irgi pagausės vilkiūkščių, pagausės.. kadanors.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2007 05 06, 13:50)
Žostautė labai akivaizdžiai bando mane erzinti  bigsmile.gif  Klaipėdoje irgi pagausės vilkiūkščių, pagausės.. kadanors..  biggrin.gif

tongue.gif
Atsakyti