QUOTE(zay @ 2012 03 02, 14:23)
tie gražūs žodžiai ko tikimasi iš šuns tinka daugeliui veislių, žiūrint iš mano bokštelio tai galima ir apie vokečius pasakyt. Tad reiktų ne tuos gražius pliusus vertint, o minusus
ir haskiams didzioji dauguma tinka

straipsnis puikus, ypac vietos apie laisva siela ir begiojima po gamta su savo gamtiskai atrodanciu vilksuniu
o verkti yra teke ne tik vilksuniu augintojams
guli su temperatura, tikraja to zodzio prasme vos islipi is lovos, o cia salimais kuo akiplesiskiausiai, ne tai kad nesislepdamas, bet pakanmakai demonstratyviai, pasineses per metra tavo suo grauzia koki nors "sventa' daikta. nes jam 1. reikia islieti energija, nes jau trecia diena tu ji sugebi tik vos ne vos apie nama apvesti, nors ir 3 kart per diena, kas kitiems sunims siaip buna norma kasdien isskyrus savaitgalius; 2. nes tu jam tiesiog nieko nepadarysi, jis puikiai zino, kad vadas siuo metu silpnas
Turejau vizija, kad butent po miskus mano suo su manim palaidas vaikscios, as grybausiu (tiesiopgine ir perkeltine prasmemis), vaikstinesiu, grozesiuos, o jis bus salia.. I grybavimus, kada renkami tikri grybai, po kokiu 3 bandymu nebesivezam savo sunu, o jei jau sugalvojom isvaziuoti i miska ir duoti jiems palakstyti, tai visas demesys 100 proc turi buti suniui, kad nesugalvotu medzioti ar siaip kur dingti. Buna, kad paklausiu, ar mes tikrai pro cia atejom?
Maciau ne viena suaugusi vyra, kuri vidutinis haskis per pilva pratysia metra kita, jo nuosavas, beje. Juokiaus, netikejau, bet pavedusi supratau, kad nebutu atidirbta eisena, kociociaus ir as, nemokino eiti graziai, arba mokino nepakankamai. O cekas didesnis ir stipresnis.
reikia labai gerai pasvarstyti tas puses, kurios nera grazios, ne siaip sau tu vilksuniu nera tiek daug auginama. Nors butu melynakiai, manau, jau ir jie prieglaudose sedetu..
REKOMENDUOJU
paimti is prieglaudos vilkiskai atrodanti suni. Dekingumas ir susikoncentravimas i seimininka garantuotas, meile ir dekingumas, isvaizda fantastiska, istverme, sveikata, nebereikia augint dar vieno mazo vaiko.. kokie 5 egzemplioriai sedi, baltosios ilties prototipai

vakar va vedzioti juos teko garbe ir fotografuoti padeti. Norisi visus parsivesti namo ne tik, kad jie tokie vargsiukai nelaimeliai, bet dar ir del to, kad matai tame sunyje visas tas gerasias savybes, kurias ugdai ir ne visada izvelgi savo primityvuose. Bet niekas niekada tokiu rekomendaciju neklauso, o po kokio pusmecio paskambina ir aiskina, kad "mano haskis sika man i masina ir bega kuo toliau i miska, paskutini karta gaudziau 2 paras.. padekit, kas per nesamone toks suo"..