Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų stygius varo į neviltį

QUOTE(Staiga @ 2008 04 15, 11:15)
Tiek težino-duokit, pasiūlykit, parodykit, bet ne PAMOKYKIT.
Sovietmetis seniai pasibaigęs, apie tėvų auklėjimą jau kalbėjau, nebuvo jo šioj srity. Jauni žmonės, imlūs, energingi, protingi... o ką gali? "Duokit" "pasiūlykit"
Pamąstykit, paieškokit galimybių ir rasit, tikrai. Nereikia iškart užblokuoti sau kelius "tai neįmanoma" kaip taupyt blink.gif nėr iš ko" Kai užtrenkiat sau panosėj duris, tai ir tampa neįmanoma.
Nė vienas nepaklausė KAIP

O jums taip svarbu pabambėti?... Zmonems sunku gala su galu sudurti, ir as visai neturiu omenyje savo šeimos... Kas turi konkretu pasiulyma geografijos ar istorijos mokytojui provincijos miestelyje g.gif Siūlymas emigruoti atkrenta... Tuo pačiu galima pasvarstyti apie bibliotekininke (kuri yra labai labai reikalinga) ir bandyma išgyventi iki kito atlyginimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2008 04 15, 12:22)
O jums taip svarbu pabambėti?... Zmonems sunku gala su galu sudurti, ir as visai neturiu omenyje savo šeimos... Kas turi konkretu pasiulyma geografijos ar istorijos mokytojui provincijos miestelyje  g.gif Siūlymas emigruoti atkrenta... Tuo pačiu galima pasvarstyti apie bibliotekininke (kuri yra labai labai reikalinga) ir bandyma išgyventi iki kito atlyginimo  g.gif

zmonems gala su galu sunku sudurti..bet juk galima ieskoti ir ieskoti iseities..tarkim kad ir persikraustyti i didesni miesta jau blogiausiu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
Žmogu girdintis tik bambėjimą niekad neieškos galimybių ir išeities. Pakankamai aiškiai parašiau, manau kam reikia tas tikrai supras.
Kas išgirdo tik bambėjimą-nuoširdžiai užjaučiu. O galima buvo paklausti "kaip"
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 15, 13:15)
Lengva kalbėti, jei vyras ir žmona uždirba po 2 tūkst, o jei per abu tiek teišeina  g.gif  doh.gif , iš ko taupyt, sumoki už darželį beveik 200,nuomą už butą, komunaliniai ir t.t. (o ką sakyt kas būstui pasiėmęs paskolas)
Nu nesuprantu iš ko taupyt, nes nė lito neišeina atsidėt kitam mėn  unsure.gif

bet reiketu tureti truputi atsidejus ekstra atvejui, ypac jeigu yra busto paskolos paimtos, nes jei kas nors atsitiks, liksit ant ledo verysad.gif ramiau jautiesi, kai saskaitoj yra bent poros menesio reikalingu islaidu suma. Nebutina kaupti pusei metu, bet bent porai menesiu sukaupkit 4u.gif ramiau jausites 4u.gif

QUOTE(amesteja @ 2008 04 15, 13:33)
Labai lengva skustis kad truksta pinigu, bet vietoj to galetumete jus ar jusu vyras pasiieskoti geriau apmokamo darbo, na jei vyras uzdirba tik 1000 lt tai manau kad labai mazai

jei zmones gyvena ne vilniuj, tai 1000lt yra jau dideli pinigai (bent mano gimtam miestely) ir tai mazai kur tiek zmones gauna doh.gif
Atsakyti
Na as gyvenu tikrai ne didmiestyje, bet pati uzdirbu 1500, anksciau gaudavau maziau, bet vietoj to kad skusciausi, as ieskojau iseities, nes buvo mazai. Planuoju stoti mokintis toliau nes esu baigusi tik kolegija, ir tai siaurina siulomu darbu rata
Atsakyti
Čia svarbu principas. Jei neužtenka 1000, tai neužteks ir 2000, deja, bet tai tiesa.
O kadangi nieks nemokė kaip elgtis su pinigais, tai tenka mokytis patiems. Kad ir iš amesteja ar Kris:)
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2008 04 15, 13:54)
Vat idomu, kur tie daugiau apmokami darbai sudėti  g.gif Pasiūlykite, žmogui ne Vilniuje gyvenančiam  g.gif

labai norint tikrai galima rast,tik reik ieskot.galima netgi artimiausiam mieste ieskot nebutinai ten kur gyvenat.mano vyras i darba 5 metus po 100 km. nuvaziuodavo,kad tik daugiau uzdirbti.
dar galima specialibe keist,pasitobulint.svarbiausia noras uzsidirbti butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irculia10: 15 balandžio 2008 - 16:09
Pasidalinkit, ką darot, kad pinigų netrūktų. Tarkim aš investuoju į akcijas.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 15, 21:29)
Pasidalinkit, ką darot, kad pinigų netrūktų. Tarkim aš investuoju į akcijas.

tai, kad dabar akcijos visur krenta. smile.gif
o jei rimtai, tai kaip tai susije su netrukumu? jei gerai suprantu, tai investicija i akcijas atsiperka ilgame laike. na nebent sugebi nepraziureti geru dylu. ir investuot gali, kai turi atliekamo pinigo.
Atsakyti
Tikrai ne visur:) Rytoj viena akcija kils minimum 10 proc čia, Lietuvos biržoj. O ar ne krizių metu apsukrūs susikraudavo kapitalą, iš kurio vėliau gyveno?
Ne, nesiruošiu ginčytis nei auklėti nieko. Smalsu kaip moterys rūpinasi, kad nejaustų trūkumo. Nes perskaičius temą radau daugumoj pasiplepėjimus apie tai, kad nuolat trūksta, tai ir smalsu, ar daro ką nors, kad netrūktų.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 15, 16:49)
Čia svarbu principas. Jei neužtenka 1000, tai neužteks ir 2000, deja, bet tai tiesa.
O kadangi nieks nemokė kaip elgtis su pinigais, tai tenka mokytis patiems. Kad ir iš amesteja ar Kris:)

nereikia is manes mokytis biggrin.gif kol kas as dar prasta mokytoja sioj srity doh.gif tiesiog dabar situacija tokia, kad pinigu gaunu daugiau nei man reikia tai namie kaime remonta darom, susidejom plastikinius langus, dabar galvojam apie lauko duris...
turiu nelieciamoj saskaitoj suma, kurios man pakaktu kuriam laikui jei kas nors atsitiktu, ramiau jauciuosi...
galeciau per menesi apie 1000lt skirti investavimui, bet su akcijom uzsiimti reikia daug laiko, o jo pas mane minimaliai, nes dirbu ir dar bakalaura baigineju, o pazaidimas su investiciniais fondais atnese daugiau nei 1000lt nuostoli siai dienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2008 04 15, 15:49)

Na is manes irgi nereiketu mokintis, nes dar visiskai neseniai paciai buvo striuka, bet sugalvojau kad reikia kazka keisti
Atsakyti