QUOTE(lexma @ 2010 12 05, 13:00)
Aš taip pat galiu rekomenduoti agentūra, kuri
tiesiogiai dirba su JAE ir gali padėti sutvarkyti vizas, todėl jau minėjau, kad su vizomis problemų tikrai nėra

Aišku, kaip jau ir sakiau, jeigu nesiruoši vykti į šalį kokiais nors "užslėptais" tikslais

Atitinkamai, agentūra pagal pageidavimą gali ir įdomesnį kelionės planą pasiūlyti, pradedant nuo visokiausios veiklos pačiame Dubajuje iki jungtinio turo poilsio metu aplankant visus Emyratus. Taigi kam bus įdomu - galiu parašyti AŽ, nes mano manymu kitu atveju forume tai bus traktuojama, kaip reklama
P.S. pamiršau paminėti kas yra svarbu, kalbant apie tą pačią kainą, tvarkant kelionę į JAE per agentūra. Yra nemažai agentūrų, besiskelbiančių, kad organizuoja keliones į JAE, tačiau tik maža dalis dirba su JAE tiesiogiai. Daugelis yra tarpininkai, t.y. perparduoda tai, ką siūlo kita lietuvos agentūra, dirbanti su Emyratais tiesiogiai. Natūralu, atsirandant trečiam asmeniui, t.y. tarpininkui, kaina paprastai būna didesnė...
Na, matau, kad reikia ir man pasisakyti, nes visa sia savaite "dirbau" siuo klausimu kaip vizos gavimas 4 zmonems (is kuriu 2 moterys ir jos neistekejusios) i Dubaju, JAE. Apskambinau keleta kelioniu agenturu, is kuriu naudos nebuvo - galiausiai buvau nukreiptas skambinti i Daigera, nes jie tiesiogiai tipo su JAE dirba ir isduoda vizas. PAskambinau, pasiteiravau kaip ir kas, tai tipo vizas tikrai padarys, BET... Vizos kaina 230 lt zmogui (viskas normaliai cia), bet mes privalome per juos uzsisakyti viesbucius. Nes kitaip, tipo, vizos nedaro. Ok, paprasiau atsiusti viesbuciu sarasa. Ir cia prasidejo idomiausia dalis. Atsiunte viesbuciu sarasa su kainomis, tai vos nuo kedes nenuvirtau. Kaip pvz: viesbutis ten 3 zvaigzduciu, para 350 AED (apie 260 lt). Nueini tiesiogiai i to viesbucio puslapi, tai tas pats kambarys kainuoja 170 AED (apie 125 lt). Kaip jums skirtumai?
Manau nereikia sakyti, kad vizos nepirkom ir keliones i Dubaju atsisakem. Tiesa, dar isbandziau kita triuka, kaip viesbuciu uzsisakymas Dubajuje ir kad jie vizas uzsakytu mums. Tipo galima taip. Bet is pries 3 dienas padarytas uzklausas (viso issiunciau 10 ivairiausiu viesbuciu uzklausimus), tai ne vieno atsakymo negavau

Panasu, kad nelemta aplankyt mums Dubajaus. Labai gaila
QUOTE(Setonas @ 2011 01 02, 08:37)
Na, matau, kad reikia ir man pasisakyti, nes visa sia savaite "dirbau" siuo klausimu kaip vizos gavimas 4 zmonems (is kuriu 2 moterys ir jos neistekejusios) i Dubaju, JAE. Apskambinau keleta kelioniu agenturu, is kuriu naudos nebuvo - galiausiai buvau nukreiptas skambinti i Daigera, nes jie tiesiogiai tipo su JAE dirba ir isduoda vizas. PAskambinau, pasiteiravau kaip ir kas, tai tipo vizas tikrai padarys, BET... Vizos kaina 230 lt zmogui (viskas normaliai cia), bet mes privalome per juos uzsisakyti viesbucius. Nes kitaip, tipo, vizos nedaro. Ok, paprasiau atsiusti viesbuciu sarasa. Ir cia prasidejo idomiausia dalis. Atsiunte viesbuciu sarasa su kainomis, tai vos nuo kedes nenuvirtau. Kaip pvz: viesbutis ten 3 zvaigzduciu, para 350 AED (apie 260 lt). Nueini tiesiogiai i to viesbucio puslapi, tai tas pats kambarys kainuoja 170 AED (apie 125 lt). Kaip jums skirtumai?
Manau nereikia sakyti, kad vizos nepirkom ir keliones i Dubaju atsisakem. Tiesa, dar isbandziau kita triuka, kaip viesbuciu uzsisakymas Dubajuje ir kad jie vizas uzsakytu mums. Tipo galima taip. Bet is pries 3 dienas padarytas uzklausas (viso issiunciau 10 ivairiausiu viesbuciu uzklausimus), tai ne vieno atsakymo negavau

Panasu, kad nelemta aplankyt mums Dubajaus. Labai gaila
Kaip idomu. Tarsi cia kas nors butu perskaites mano skunda

Siryt 4 atsakymus is ivairiausiu viesbuciu gavau del vizos. Tai va, galiu pacituot:
Highland City Hotel Dubai: Visa Charges: USD 143 + USD 1450 security deposit per person - pls find attached visa application form for further details
Citymax Hotel: Visa can be processed for the guest staying at the Hotel at the additional cost of AED 450 per person,the following documents re required... Sakyciau neblogas variantas, bet zymiai brangesnis, nei Lietuvoj, nes 450 AED yra 350 lt nepilnai... Kai ta pati Daigera siule uz 230 lt.
Park Regis Dubai: We are unable to arrange the visa. Sad
Eureka Hotel: A NON REFUNDABLE visa fee of AED 650 -/, per person, will be debited from your credit card. Smarku. Bet cia dar ne viskas. A refundable Guarantee Deposit Fee of AED 5000 -/, per person, is levied by the Immigration
Authority for each visa application from Eureka Hotel on behalf of its client. We will charge this fee along with the AED 650 -/, per person, visa charge from your credit card or deposit. Va, cia tai tikrai smarku... Vienintelis variantas lieka Citymax. Nors jis gal neparase iki galo, kad irgi reikes kokio depozito