Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

QUOTE(*DEiZY* @ 2011 04 06, 07:52)
aciu Jums, uz visa suteikta info, jei ko reikia is LT, sakykit, vaziuoju su tusciu lagaminu i prieki wink.gif

Gal as tilpciau bigsmile.gif

Smagu paskaityti jusu pokalbius, vis svaicioju apie siluma, esu is tu, kuriems LT klimatas netinka.. Kol kas kenciu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2011 04 06, 06:52)
atvykstu 2dieni, tikiuosi, jog neperkaisiu smile.gif praita karta buvau lygiai tomis paciomis dienomis atvykus... bet per smeli jau pavaiksciot basai buvo issukis biggrin.gif kita karta ziema vaziuosiu smile.gif nors manau,kad man 2 kartu siai saliai uzteks...

aciu Jums, uz visa suteikta info, jei ko reikia is LT, sakykit, vaziuoju su tusciu lagaminu i prieki wink.gif

na tai smagu thumbup.gif gal mes jau pripratom, kad karscio nejauciam? ner mazoji ik iki geguzes basa po papludimi laksto, su dykuma jau sunkoka buna, nors dykumoj pries dvi savaites menuli stebint totaliai susalom.

sakai labaminas tuscias? lotuliukas.gif Elbi, uzsakom lasiniuuuuuuuuuu rolleyes.gif juokauju, pas mus dar lauktuviu pilnas saldytuvas, sokoladu irgi iki vasaros uzteks dar.
knygu vat noreciau kokiu, bet kad jau cia labai individualus uzsakymas, taip kad neapsunkinsiu smile.gif
Atsakyti
jei norit man gero oro, tai zinokit, tegu buna ne daugiau 30 biggrin.gif lagaminas bus su mazai daiktu, nes tikslas apsipirkt ten, vistiek pigiau nei pas mus, ypac vyram kostiumai...

Smelio Migla,jei zinai kokiu knygu nori, galiu prigriebt, jei ne su nuogaius vyrais jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elbi @ 2011 03 31, 11:20)
Oij, kokia miela tema bigsmile.gif Negaliu susilaikyti nepapildzius Smelio Miglos, nes ne toks baisus tas velnias, kaip kad jis piesiamas  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymus, Smėlio Migla ir Elbi. Nors juos perskaičiau tik jau grįžęs:)

Tiesą sakant, mačiau "The National" straipsnių šia tema, kur aukšti Dubajaus teisėsaugos atstovai (prokuroras, teisėjas, dar kažkas) patvirtino, kad įstatymas draudžia pirkti, vartoti, laikyti alkoholį be tam skirtos licencijos. O kadangi turistams licencija neišduodama, jie formaliai neturi teisės net nusipirkti šių gėrimų. Todėl "norėdami išvengti problemų, turistai neturėtų jo vartoti, arba tą daryti pasislėpę", anot minėto prokuroro.

Kad praktika nuo įstatymo raidės gerokai skiriasi, jau įsitikinau. Bet prisipažinsiu: labai nemėgstu žinoti, kad darau pažeidimą, o ar būsiu už jį nubaustas, priklauso tik nuo bet kurio policininko nuotaikos.

Papildyta:
QUOTE(Elbi @ 2011 03 31, 11:20)
4. Ajmane, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimoj ir Fujeiroj yra parduotuves, kur alkoholis parduodamas be licenziju.

Tai kad ir Duty-Free atvykus niekas neklausia licencijų, nei baruose, nei tikriausiai Carrefour'e (o jame berods parduoda alko). Tame ir gražumas, kad parduot visi greiti, o aiškinkis pats:) (mums, ačiūdie, neprireikė).
Papildyta:
QUOTE(*DEiZY* @ 2011 04 06, 15:51)
jei norit man gero oro, tai zinokit, tegu buna ne daugiau 30 biggrin.gif

Šiom dienom buvo 32-36, anot mano telefono. Bet nevargino.

QUOTE(*DEiZY* @ 2011 04 06, 15:51)
tikslas apsipirkt ten, vistiek pigiau nei pas mus, ypac vyram kostiumai...

Nežinau dėl tų kainų. Parduotuvėms itin daug laiko neskyrėm, bet mūsų keturių išvada tokia: kainos nestebuklingos. Bent jau kokybiškiems daiktams.

Tiesa, kostiumų nespėjau patikrinti.

O šiaip Dubajui kaip aplankytinai vietai 10 balų sistemoje turbūt duočiau ne daugiau 6. Yra trūkumų, yra privalumų, bet apskritai tai miestas, kuriam užtenka vieno karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 07 balandžio 2011 - 15:30
QUOTE(RoadWarrior @ 2011 04 07, 15:36)
Ačiū už atsakymus, Smėlio Migla ir Elbi. Nors juos perskaičiau tik jau grįžęs:)

Nežinau dėl tų kainų. Parduotuvėms itin daug laiko neskyrėm, bet mūsų keturių išvada tokia: kainos nestebuklingos. Bent jau kokybiškiems daiktams.

Tiesa, kostiumų nespėjau patikrinti.

O šiaip Dubajui kaip aplankytinai vietai 10 balų sistemoje turbūt duočiau ne daugiau 6. Yra trūkumų, yra privalumų, bet apskritai tai miestas, kuriam užtenka vieno karto.

prasom, tik kad jau po laiko perskaitei, na bet vistiek smagu, kad kazkas skaito smile.gif

na kainos kaip kainos, mes daznausiai sale laukiam, tada galima visai smagiai prasinest po parduotuves. bet ir jie jau ne stebuklai. dar zinau kelis outletus, du is ju tokiam pramoniniam uzkampy, kad turistai nezinau ar randa :lotuliukas

tai gerai, kad bent 6 gavo lotuliukas.gif as kadangi esu labai kritiska, tai ne daugiau ivertinau po pirmo ispudzio, paskui kazkiek paziuris pagerejo. bet siaip visiems esu sakius, kad neturedama jokiu pazistamu cia, pas kuriuos galima apsistoti, tikrai nevaziuociau cia.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2011 04 07, 16:36)

sutinku su tavimi, kad uztenka 1 karto... 1 karta buvau tada,kai nebuvo nei metro, salos dar tik pylesi ir statybos..statybos... bet yra seimoje vienas musu valdybos narys,kuris nori pamatyti,kaip Dubajus atrodo po tiek laiko ir dar nusipirkt firminiu kostiumu, kurie kokybe tiesiog mus nustebino.. niekaip neina sudevet.. sensta tik moraliskai...... jei ne gera akcija, nebuciau ir ziurejus i ta puse, nes pilna pasaulyje vietu, kurios laukia manes smile.gif bet, kaip sakant, kompromisas veda i prieki, todel neatsisakiau pamatyti Dubaju 2 karta, 3 karto nebus.
Atsakyti
DEiZY, liudnokos prognozes is papludimio rolleyes.gif jau basom vaiksciot beveik neimanoma, siandien patikrinta
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 04 07, 17:23)
tai gerai, kad bent 6 gavo  lotuliukas.gif

Tai čia maksimum:))

Papildyta:
QUOTE(*DEiZY* @ 2011 04 07, 17:56)
nusipirkt firminiu kostiumu, kurie kokybe tiesiog mus nustebino.. niekaip neina sudevet.. sensta tik moraliskai...... jei ne gera akcija, nebuciau ir ziurejus i ta puse, nes pilna pasaulyje vietu, kurios laukia manes smile.gif

Tik dėl akcijos ir aš ten užsukau:)

O dėl kostiumų, tuoj susinervinsiu, kad nepatikrinau kainų... Kaip suprantu, kalba apie garsius europietiškus vardus, o ne vietinius siuvėjus?
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2011 04 07, 21:59)
tai to ir tikejausi, vaiksciosim su tapkem smile.gif reikia laikytis taisykles, i siltus krastus vaziuot  tik ziema.

*DeiZY*, geros naujienos! Lyja sivakar! Aisku lietuviams lietuvoj musu dziaugsmo nesuprast. Bet tai reiskia, kad pasikeis vejo kryptis ir gal atves oras!
Atsakyti
Sveikos,
gal galėsite padėti susidūrus su nemenka problema... Nusipirkom bilietus povestuvinei kelionei į Šri lanką bei Maldyvus, tačiau persėdam Dubajuje ir ten dar pabūname dvi dienas. Dabar prisiskaičiau apie įvairius sunkumus su JAE vizomis, jei mergina netekėjusi ar jeunesnė nei 35. Aš kur kas jaunesnė.. Būsiu ištekėjusi, bet pasą ruošiuosi vežtis seną, nes su juo bilietai nupirkti. Gal koks santuokos liudijimas išverstas padėtų statusą įrodyti?
Gal galite patarti, kaip gauti tą vizą ir per kur, nemokant didžiulių užstatų iki grįžimo? Ar tai nelabai įmanoma?
Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suripopikas @ 2011 05 09, 16:28)
Sveikos,
gal galėsite padėti susidūrus su nemenka problema... Nusipirkom bilietus povestuvinei kelionei į Šri lanką bei Maldyvus, tačiau persėdam Dubajuje ir ten dar pabūname dvi dienas. Dabar prisiskaičiau apie įvairius sunkumus su JAE vizomis, jei mergina netekėjusi ar jeunesnė nei 35. Aš kur kas jaunesnė.. Būsiu ištekėjusi, bet pasą ruošiuosi vežtis seną, nes su juo bilietai nupirkti. Gal koks santuokos liudijimas išverstas padėtų statusą įrodyti?
Gal galite patarti, kaip gauti tą vizą ir per kur, nemokant didžiulių užstatų iki grįžimo? Ar tai nelabai įmanoma?
Ačiū iš anksto smile.gif

Su kokiom avialinijom skrendat i Sri Lanka ir Maldyvus? Daznai avialinijos padaro tranzitines vizas. Dar galite kreiptis del vizu i viesbuti, kuriame apsistosite Dubajuje. Taip pat i Dnata. Isverstas santuokos liudijimas nepamaisytu, bet nera cia ta tvarka del vizu iki 35 m tokia gelezine ir visiems be isimties galiojanti.
Atsakyti
Iki Dubajaus skrendam su AirBerlin, i Sri Lanka su kazkokiom kitom..
O butina uzsisakineti kazkokius specialius viesbucius ar vizu klausima tvarko visi? O Dnata? kaip dirbama ten? pervesime pinigus, nusiusime pasu duomenis ir gausime vizas? ar dar kazkokios papildomos salygos? Aciu, kad atsakinejate smile.gif tiek visko prisikaiciau, kad dabar norisi tam Dubajuje tik orouoste prasedeti kito lektuvo belaukiant smile.gif
Atsakyti