Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

QUOTE(radviliux @ 2013 06 12, 10:59)
O kiek kainuoja viza per Emyrates?

Nusiunčiau užklausimą į agentūrą, tai jų atsakymas buvo toks, kad vizą daro tik tuo atveju, jei viešbučius užsakinėji per juos.
Viešbučių sąrašo dar neprašiau, bet įsivaizduoju, kad bus daaaaa...g  brangiau  smile.gif
Tai man toptelėjo tokia mintis, gal galiu užsakyti viešbutį iš LT agentūros ne visam kelionės laikui ir po poros naktų persikeltį į kitą viešbutį  g.gif

Ačiū Udriui už informaciją. Lauksim Wizzair kainų. Jau yra su kuo lyginti smile.gif
Bet klausimas, iš kur skrendat su Wizzair bus galima gauti vizą, vis dar lieka atviras smile.gif

su etihad parasyta cia 4u.gif

https://www.ttsuaevi...e/VisaFees.aspx
kai pirma kart vaziavome tai per Etihad daremes ,nes su ju avialinijom skridome.

O del viesbuciu tai nesupratau, cia agentura parase,kad reik per juos uzsakyt,tada viesbutis padarys viza ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2013 06 11, 12:44)
Supratau.
O vizą per juos galima pasidaryti nepriklausomai, kad skrisim su kita aviakompanija?
Dar klauisimukas, o iš kokio miesto tu gile363, skridai į JAE?

Is Zenevos. Per avialinijas galima aplikuoti vizai tik tada, kai ju bilietas. Nes jau nusipirkus bilieta galima savo profilyje tiesiai eiti i link'a ir uzpildyti visus savo duomenis vizai. Jei bilietas Emirates, tai aplikuojat per ju puslapi, jei Etihades - per juos (UAE Visa Application Centre is open only to Etihad Airways guest). Kitu avialiniju jie neaptarnauja.

As paskutini karta uz viza nemokejau, nes man pagal Emirates bilietu politika priklause Dubai Connect, tai ir viza ir viesbuti duoda nemokamai.
Atsakyti
[quote=gile363,2013 06 13, 10:38]
Jei bilietas Emirates, tai aplikuojat per ju puslapi, jei Etihades - per juos (UAE Visa Application Centre is open only to Etihad Airways guest). Kitu avialiniju jie neaptarnauja.

Niekaip nerandam, kaip pasidaryti vizą Etihad tinklapyje neužsisakant jų viešbučio... Gal kas susidūrė su panašia problema? Kokios vizų kainos per Etihad?
Lietuvių agentūra siūlo po 220 Lt žmogui, užsisakant viešbučius iš jų. Aišku, tada pabrangsta tie patys viešbučiai ir šiaip, siūlo ne tuos viešbučius, kurių norėtume. Kaip daro su vizom kiti, keliaujantys ne per agentūras?
Atsakyti
QUOTE(Ingute83 @ 2013 03 07, 14:47)
Estela, viska suorganizuoja nuo vizos iki bilietu viesbuciu ir kitu smulkiu detaliu kelioniu agentura www.daigera.lt.

rugseji patys vykom likom patenkinti ju paslaugomis

o kiek mokejot jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2013 06 12, 11:59)
O kiek kainuoja viza per Emyrates?

Nusiunčiau užklausimą į agentūrą, tai jų atsakymas buvo toks, kad vizą daro tik tuo atveju, jei viešbučius užsakinėji per juos.
Viešbučių sąrašo dar neprašiau, bet įsivaizduoju, kad bus daaaaa...g  brangiau  smile.gif
Tai man toptelėjo tokia mintis, gal galiu užsakyti viešbutį iš LT agentūros ne visam kelionės laikui ir po poros naktų persikeltį į kitą viešbutį  g.gif

Ačiū Udriui už informaciją. Lauksim Wizzair kainų. Jau yra su kuo lyginti smile.gif
Bet klausimas, iš kur skrendat su Wizzair bus galima gauti vizą, vis dar lieka atviras smile.gif

jei skrendat ne su emirates ar etihad avia linijomis, tai per ju vietines agenturas imant viesbuti galima gauti viza kur kas pigiau nei LT ir mazesne kaina nei LT, svarbu surasti agentura, kuri neimtu uzstatu. Paieskot uztrunka laiko, bet as radau vizas po 120 lt ir viesbuti uz labai gera kaina. perkant per LT yra konkretus permokejimas.
Atsakyti
Skrendam nuo rugsejo 1d, kokie orai, kokia valiuta veztis?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2013 07 25, 23:50)
jei skrendat ne su emirates ar etihad avia linijomis, tai per ju vietines agenturas imant viesbuti galima gauti viza kur kas pigiau nei LT ir mazesne kaina nei LT, svarbu surasti agentura, kuri neimtu uzstatu. Paieskot uztrunka laiko, bet as radau vizas po 120 lt ir viesbuti uz labai gera kaina. perkant per LT yra konkretus permokejimas.

Deizy, gal gali parašyti savo viešbučio pavadinimą ir jeigu gali - kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2013 07 25, )
Paieskot uztrunka laiko, bet as radau vizas po 120 lt ir viesbuti uz labai gera kaina. perkant per LT yra konkretus permokejimas.

Aha, ir man idomu, kur cia tos vizos popigiaiskos bigsmile.gif . Nes oficialiai ji kainuoja apie 160 Lt, t.y. valstybes rinkliava tokia. Reiskia agentura dirba i nuostoli bigsmile.gif
Atsakyti
O as niekaip neusprantu sistemos, mes nusipirkom bilieta per flud.de bet skrendam su emirates, flug.de rezervacijos nr parasyta kad del vizos reikia kreiptis i oro kompanija, bandau per emirates aplikuoti vizai, bet man ismeta, jog neatitinka rezervacijos nr. Kas nors pirkot bilieta per kita kompanija, bet su emirates ar ethad? ar cia del to kad as per kitur pirkau ar kame beda?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2013 08 13, 22:25)
Deizy, gal gali parašyti savo viešbučio pavadinimą ir jeigu gali - kontaktus  4u.gif

viesbutis al Barsha, dabar paziurejau vizu kainas, tai susimaisiau, mokejau 70 doleriu pries 2 metus, bet vistiek pigiau nei gauti LT. siaip. pats rajonas man labai patiko, nors pries tai gyvenau Deiroje, paciame centre, taciau susisiekimas ranka pasiekiamas metro visur. Man al barsha patiko todel, kad izymusis Bures viesbutis netoli, papludimys nemokamas, taciau toks gyvas, mielas, nors siaurutis, palyginus su mokamais, be jokiu patogumu smile.gif.... isbandziau viska... man negaila susimoket uz papludimi ir uz gulta, bet ten...labai jauku...

be to, labai geri viesbuciai, nes palyginus nauji su centru.

P.S. agentura, per kuria pirkau http://www.alphatoursdubai.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DEiZY*: 15 rugpjūčio 2013 - 00:39
Gal kas daugiau girdėti dėl Wizzair skrydžio į Dubajų ?
Atsakyti
Sakykit, kaip Dubajuje kainos-pvz. kiek maždaug gali kainuoti vakarienė, drabužiai?
Atsakyti