Gal kas galėtų man papasakoti apie bodyflex'o pratimus? Nes aš girdėjau, kad ten labai svarbus kvėpavimas, kaip ten iš tiesų?
Sveikos
noriu prie jūsų prisijungti
Gal kas galėtų man papasakoti apie bodyflex'o pratimus? Nes aš girdėjau, kad ten labai svarbus kvėpavimas, kaip ten iš tiesų?
QUOTE(Vika 12 @ 2009 07 08, 23:18)
Sveikos
noriu prie jūsų prisijungti
na ten is tiesu pagrinde kvepavimas ir raumenu tempimas (kiek as suprantu) tiesa sakant as tik elias savaites tuo uzsiimineju,bet razultatai super
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 08, 22:29)
na ten is tiesu pagrinde kvepavimas ir raumenu tempimas (kiek as suprantu) tiesa sakant as tik elias savaites tuo uzsiimineju,bet razultatai super 
O jus užsieminėjate namie, ar kokiame sporto klube?
Gal kas galetu atsiusti tuos Bodyflex pratimus? Aciu
gutyte@gmail.com
As taip pat noreciau pratimuku emailu..
buciau dekinga
lasva13@yahoo.com
QUOTE(Lasva @ 2009 07 21, 23:33)
katik tau issiunciau,sekmes
Aciu
Bandysim
noreciau ir as siu pratimuku jei kas galit atsiuskit i viliuxe21@gmail.com
Sveikos, BF pratimai yra antrame sios temos puslapyje, netingekit paieskot
Turiu problemike, vis bandau parsisiust vaizdelius BF, bet niekaip neleidzia, kazkokio kodo, ar slaptazodzio praso
. Gal kuriai panasiai buvo? Ka daret?
Turiu problemike, vis bandau parsisiust vaizdelius BF, bet niekaip neleidzia, kazkokio kodo, ar slaptazodzio praso
Jungiuosi prie sportuojanciu
Nors manes antsvoris nekankina,priesingai,svoris per mazas,bet nusprendziau imtis BF,kadangi gan nesudetingi pratimai,nereikalauja dideles fizines parengties,norisi sustangrinti raumenis.Turiu lankstinuka is laimos zurnalo,ten visi pratimai aprasyti,siandien pirma karta bandziau atlikti,bet atrodo,kad kazka netaip darau,nes nieko ypatingo nejauciu,tik kai kuriuos pratimus atliekant jauciasi,kad raumenys tempiasi,tai taip pameginau visus,ir paskui paprastu tempimo pratimu atlikau,ne pagal BF
nesuprantu,ka blogai darau..
Ypac kai raso,jog pacioj kvepavimo pratimo pabaigoj,po to,kai itraukiamas pilvas,ikvepimas turi buti garsus , ,,nes tarsi uzsipildo vakumas pilve",tai tikrai man jokio garsumo nebuna
Nors manes antsvoris nekankina,priesingai,svoris per mazas,bet nusprendziau imtis BF,kadangi gan nesudetingi pratimai,nereikalauja dideles fizines parengties,norisi sustangrinti raumenis.Turiu lankstinuka is laimos zurnalo,ten visi pratimai aprasyti,siandien pirma karta bandziau atlikti,bet atrodo,kad kazka netaip darau,nes nieko ypatingo nejauciu,tik kai kuriuos pratimus atliekant jauciasi,kad raumenys tempiasi,tai taip pameginau visus,ir paskui paprastu tempimo pratimu atlikau,ne pagal BF
sveikutes
ir as noreciau pratimuku
haina20@gmail.com
aciukas is anksto
ir as noreciau pratimuku
haina20@gmail.com
aciukas is anksto
liaba, gaal galima ir man pratimuku i pasta? rromute@yahoo.com
aciu liabai
aciu liabai