Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

Kaip supratau tai skanuotas tekstas, gal galetumet i el. pasta jurgytukas@hotmail.com imesti, pabandysiu atsispausdint 4u.gif
Is anksto dekoju, dekoju, dekoju... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į kvėpuotojų būrelį. Kvėpuot pradėjau tik prieš 5 dienas, kai tik turiu laiko lankau užsiėmimus, išsipirkau tuos 10 kartų. Tikiuosi pramoksiu ir toliau kvėpuosiu namuose. Kol kas rezultatų da nežianau, nes nesimatavau. dar per anksti truputį ax.gif

O kas dėl maitinimo, tai aš irgi maitinu, ir valgau žymiai mažiau, bet pienuko nesumažėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anyte: 18 birželio 2007 - 18:44
Sveikutes mamytes,skaitau apie jusu "dingusius"centimetrus ir negaliu patiketi,tuo paciu dziaugiuos kartu su jumis 4u.gif .Gal galit ir man isduoti ta paslapti ax.gif mano apresiukas:renidonis@googlemail.com.Iskart labai aciu,ir butinai pasidalinsiu su jumis savo pasiekimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 06 19, 10:40)
Sveikutes mamytes,skaitau apie jusu "dingusius"centimetrus ir negaliu patiketi,tuo paciu dziaugiuos kartu su jumis 4u.gif .Gal galit ir man isduoti ta paslapti ax.gif mano apresiukas:renidonis@googlemail.com.Iskart labai aciu,ir butinai pasidalinsiu su jumis savo pasiekimais blush2.gif

Pratimai yra temos antrame puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos,
na kaip jums einasi?
as tai pasiguosiu - kai atrode kad galiu jau pradeti kvepuoti, tai tada maziukui pilvuko vargai prasidejo doh.gif vargsiukas kankinosi verysad.gif , tai as jam vis kompanija palaikydavau, ramindavau wub.gif ir neturejau laiko kada kvepuoti, pakvepavau 3 dienas ir vsio, bet vistiek sumazejau 3 cm thumbup.gif

pradejau dar ir kova su celiulitu - maudausi perlinej vonioj su juru dumbliu ekstraktu ir 2 kartus per diena tepuosi kremuka, tai tikiuosi bus rezultatu tongue.gif

Ditule, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekti per skype blush2.gif tiesiog idomu poamatyti kaip rusiukes kvepuoja ax.gif kaip tavo reikaliukai su cm?

del pratimu- jie 2-ame temos puslapyje
Atsakyti
QUOTE(aastuliukas @ 2007 06 19, 15:52)
Sveikos mergickos,
na kaip jums einasi?
as tai pasiguosiu - kai atrode kad galiu jau pradeti kvepuoti, tai tada maziukui pilvuko vargai prasidejo doh.gif vargsiukas kankinosi verysad.gif , tai as jam vis kompanija palaikydavau, ramindavau wub.gif  ir neturejau laiko kada kvepuoti, pakvepavau 3 dienas ir vsio, bet vistiek sumazejau 3 cm thumbup.gif

pradejau dar ir kova su celiulitu - maudausi perlinej vonioj su juru dumbliu ekstraktu ir 2 kartus per diena tepuosi kremuka, tai tikiuosi bus rezultatu tongue.gif

Ditule, niekaip man nepavyksta su tavim susisiekti per skype blush2.gif tiesiog idomu poamatyti kaip rusiukes kvepuoja ax.gif  kaip tavo reikaliukai su cm?
del pratimu- jie 2-ame temos puslapyje

Labas rytas,jai reikia aš galiu atsiusti rusiška versija kvepavimo drinks_cheers.gif ,mano skype yra Vitalij 19741754,,rašyk jei ka pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivazek @ 2007 05 02, 11:50)
Sveikutes,
jau eina ketvirtas menuo po gimdymo,bet va labai dar daug kg "prisikabine" ir niekaip nukrist nenori unsure.gif Jau ir maista renkuosi ka valgau (dietos laikytis negaliu, nes pati maitinu) ir va pasportuot galvoju pradet po truputi, tik va kaiptik pratimeliu programos dar jokios neturiu. Jei nesunku, persiuskit ir man i maila daivazek@gmail.com tuos pratimelius. Busiu labai dekinga uz bendradarbiavima 4u.gif

na ir aš bandysiu padailinti savo linijas Bodyflex pratimais biggrin.gif O dėl svorio metimo po gimdymo maitinant patarčiau GI dietą blush2.gif Iš asmeninės patirties - labai padėjo thumbup.gif ir gan per trumpą laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 06 21, 07:50)
na ir aš bandysiu padailinti savo linijas Bodyflex pratimais biggrin.gif O dėl svorio metimo po gimdymo maitinant patarčiau GI dietą blush2.gif Iš asmeninės patirties - labai padėjo thumbup.gif ir gan per trumpą laiką biggrin.gif

O kas čia per dieta g.gif ,kad maitinančioms galima?
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2007 06 21, 09:00)
O kas čia per dieta g.gif ,kad maitinančioms galima?

prie dietų ji yra mirksiukas.gif Daug rašyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
prisijungiu ir as i kvepavimo kluba, pradejau kvepuoti jau nuo praejusios savaites, bet per tas laisvas dienas nedrisau vyrui matant kvepuot smile.gif sia savaite kvepuoju irgi kiekviena diena, tik nezinau ar tikrai taisyklaingai tai darau.
Gaila, kad negaliu i treniruotes pas profesionalus nueiti, nes taip pat maitinu maziuka smile.gif kuris dar nori valgyti kas 2 val. o pienelio tikrai nesumazejo per tas kvepavimo dienas
Paprasiau daiwulia, kad atsiustu filmuka, pasiziuresma ar gerai darau smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,
Junkitės prie mūsų į bodyflex klubą, temoje Sportas:
http://www.supermama...howtopic=191900

Čia mes kvėpuojam kartu ir duomenukus sąžiningai priduodam kas savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2007 07 04, 20:41)
Mielos mamytės,
Junkitės prie mūsų į bodyflex klubą, temoje Sportas:
http://www.supermama...howtopic=191900

Čia mes kvėpuojam kartu ir duomenukus sąžiningai priduodam kas savaitę  mirksiukas.gif

Na sveikos mielos mamytes drinks_cheers.gif ,jau senokai čia buvau užsukusi,vis darbai,vaikai ,namai g.gif ,kaip jums sekasi sportot g.gif ,aš tai truputi buvau praleidus užsemimus,nes bulves kasiau,dabra jau vel pradesiu sportot thumbup.gif
Atsakyti