Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(Noa @ 2005 07 19, 19:10)
O kur gausi? biggrin.gif

TETA AUGINA. NA JIS IR DAUGINASI, KAS DVI SAVAITES DVIGUBĖJA
Atsakyti
Greičiau dvigubėja, kas savaitę... Turėjau gi smile.gif

Duokit kas nors šitą snarglį, reikalas yra, mielieji žmonės !!! Toks prispaudė reikalas, kad aš be šito smirdinčio snarglio - kaip be rankų laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 liepos 2005 - 07:32
Niekas manęs negerbia ir nemyli cry.gif Liksiu, musėt, be snarglio. Visi su snargliais, o aš viena be, kaip durnius su durelėm... Graudu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 liepos 2005 - 11:03
Nu jau kai turėsiu, tai duosiu žinot
Atsakyti
Bet tai gi negreitai cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 07 20, 11:02)
Niekas manęs negerbia ir nemyli cry.gif Liksiu, musėt, be snarglio. Visi su snargliais, o aš viena be, kaip durnius su durelėm... Graudu sad.gif

man tai isvis nieks nedave to snarglio, net nepastebejo mano apgailetino klausimuko. Tai as durnius su dvigubom durelem likau, dureles grazios, veidrodines...
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 07 21, 13:25)
man tai isvis nieks nedave to snarglio, net nepastebejo mano apgailetino klausimuko. Tai as durnius su dvigubom durelem likau, dureles grazios, veidrodines...

Pasiskaiciau cia jusu zinutes, prisijuokiau biggrin.gif
Bet kaip cia dabar jus ji vadinat - snargliu, cia jus gerybiskai ar kaip smile.gif ?
Sis grybukas tikrai gerietis ir tikras saunuolis, tikrai padeda..... smile.gif
Turiu laisu porciju pienisko Tibeto grybuko, jei nori, galiu tau duoti....
Ir tu galesi tureti, kaip jus vadinat - ta snargli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2005 07 21, 18:38)
Pasiskaiciau cia jusu zinutes, prisijuokiau biggrin.gif
Bet kaip cia dabar jus ji vadinat - snargliu, cia jus gerybiskai  ar kaip  smile.gif  ?
Sis grybukas tikrai gerietis ir tikras saunuolis, tikrai padeda..... smile.gif
Turiu laisu porciju pienisko Tibeto grybuko, jei nori, galiu tau duoti....
Ir tu galesi tureti, kaip jus vadinat - ta snargli  smile.gif

Aisku gerietiskai smile.gif
As labai norejau arbatos grybo (kur uzpila su arbata) ar cia tas pats? Tai jei taip, buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Brazile @ 2005 07 22, 12:37)
Aisku gerietiskai smile.gif
As labai norejau arbatos grybo (kur uzpila su arbata) ar cia tas pats? Tai jei taip, buciau labai dekinga.

Ne, as turiu Tibeto pieniska grybuka, kur reikia uzpilti ir rauginti pienu.
Cia kitas grybukas smile.gif
Atsakyti
turejau nesenai arbatini, grazu gryba, tik ... gavau ismesti, toooks nemalonus acto kvapelis. o dabar gailiuos jusu prisiskaiciusi.

Labai noreciau tibeto grybo, gal kuri turite ,, vaiku'' ; buciau labai dekinga.
as is vilniaus, atvykciau pasiimti, tik duokite zinute i asmenine.
Atsakyti
Ar kam dar reikia pieniško grybuko??? Turim 5 porcijas ax.gif
Atsakyti
nu klausykit mamankos, turiu as ta arbatini gryba, bet kad jam tiieeek cukraus reik, ar tai normalu, jis pas mani ogogo kooooks vimachal, man tai cukraus kaip ir negaila, bet tada ka as geriu: grybo raugus ar cukru?smile.gif), gal neteisingai kazka darau??smile.gif)))) nu didziulis jis pas mani, as jo greit bijoti pradesiu, vos jo diametras i trilitriaka telpa, mano drauge juokauja, kad jam gerai pas mus, o kur cia gerai nebus jei tiek cuikraus zriot:))) as ji uzpylu arbata, pvz, litras ant litro dedu 4 didelius saukstus cukraus:))), is virsaus tas grybas baltas, o ten apacioje jau vaukuciu turi siap:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marieana: 27 liepos 2005 - 10:16