Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

va jetus...gal tikrai sakes doh.gif .net nezinau, kiek jis ten galioja.na voliojas jis uzdarytas savo dezutej, kartu su kazkokiais tibetietiskais vitminais akim, nes niekaip neprisiruosiu vartot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 05 31, 22:01)
va jetus...gal tikrai sakes doh.gif .net nezinau, kiek jis ten galioja.na voliojas jis uzdarytas savo dezutej, kartu su kazkokiais tibetietiskais vitminais akim, nes niekaip neprisiruosiu vartot  blush2.gif

Jei jis guli sausas, tada tikrai sakes tongue.gif
Atsakyti
cry.gif Nu va , o aš ir apsidžiaugt spėjau. Bet vistiek aš dar jo noriu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2005 06 01, 10:04)
cry.gif Nu va , o aš ir apsidžiaugt spėjau. Bet vistiek aš dar jo noriu. thumbup.gif

Aš irgi vis dar noriu..smile.gif ale niekaip neprisiruošiu nuvažiuot pas Pakeleivę ir pasiimt... doh.gif Kai paimsiu, tu galėsi iš manęs pasiimt...smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif sUTARTA, TIK DUOK ŽINOT
Atsakyti
sveikutes, prisikaicius apie siu grybu gerasias savybes ir as uzsimaniau jo. Gal kuri turit grybo vaikeli ir galetumet padovanoti? Gyvenu kaune.
Atsakyti
ax.gif TAI GAL KAS JAU PRISIJAUKINOT GRYBUKĄ.? LABAI LABAI NORIU. GYVENU KAUNE.
Atsakyti
Skaidre as atvaziuosiu to grybelio pas tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamille @ 2005 06 07, 17:24)
Skaidre as atvaziuosiu to grybelio pas tave biggrin.gif

OK:) Parasiau tau i AZ
Atsakyti
Paskaičiau ir aš apie tą grybą. Piriminiau kad kažkada seniai mama ji augino. ten kažkaip jį užpildavo saldintu vandeniu. Kas kažkiek laiko grybas "apsivaikuodavo" ir reikėdavo jį atskirti ir kam nors padovanoti. Tai visi aplink turėjo po tokį grybą biggrin.gif
Aha ir dar kaip čia kažkas rašė- galima pyragus kepti. Dabar nebeprisimenu kada ir kaip, bet atrodo su tuo skystimu maisydavo tešlą. Pyragas thumbup.gif būdavo.
Beje to grybo negalima išmesti. Jei jau nusibodo reikia jį sudžiovinti ir laikyti namie- tada visi norai išsipildo. ax.gif O kai jis išdžiūsta, tai toks kaip mažas akmenukas pasidaro.

Dabar mastau kad gal ir vėl tą grybą užveisti? g.gif Bet kad jus su pienu užpilat g.gif Gal čia tikrai kitoks?
Atsakyti
biggrin.gif GAVAU ŠIAIP NE TAIP TĄ GRYBĄ. JO, JIS UŽPILAMAS SU PIENU. MAN KAŽKAIP SUNKIAI EINAS TAS IŠRŪGAS PRARYTI. NEŽINAU KAS SUPYKINA, AR VAIZDAS, AR SKONIS. RODOS KAIP ŽIŪRIU, TAI KAIP IR SIMPATIŠKAS. mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=blue] As ir jau turiu grybuka clap_1.gif Ir uz tai esu dekinga [COLOR=red]SKAIDREI [COLOR=blue] Didelis dekui tau!!!!!!

AGFA kaip tau sekasi su grybuku,ka jauti? bigsmile.gif
Atsakyti