Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

Kaip gerai žmonėms, kuriems vasarą nereikia leist vaikų į darželius. cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,gal galetumet parasyti atsiliepimu apie ,,Atzalyna,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(aua @ 2007 05 23, 22:48)

Teigiami mirksiukas.gif Bet su vietom ten oij kaip striuka doh.gif
Atsakyti
o pas mus siandien susirinkimas darzelyje smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif na tiesiog turiu jums klausima: ar kam buvo taip, kaip mums dabar,. mano mazylis, namie viska daro i puoduka ir pats prasosi,o darzelyje net negali auklyte jo pasodinti, "ne" ir viskas, varo i papmersus verysad.gif
nu sakau, tiek pastangu idejau, atpratinsiu jau galvoju nuo papmersu is vis, ir va kad nori, gryztam atgal reiskia.
Atsakyti
gal jį sodina ant tualeto? Maniškė irgi jo nenorėjo pripažint, o ir dabar pirmas reikalas parėjus namo - ant puoduko..
Nunešk savo puoduką.. į namus naują nupirk..
Atsakyti
QUOTE(aua @ 2007 05 23, 22:48)

Tau jau atsakė. Tikrai geras darželis, daug kas, kas lanko atsiliepia gerai, bet patekti beveik neįmanoma. doh.gif

QUOTE(Slapux @ 2007 05 23, 23:09)
Teigiami  mirksiukas.gif  Bet su vietom ten oij kaip striuka  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(florida @ 2007 05 24, 14:25)
sveikos mamytes  4u.gif  na tiesiog turiu jums klausima: ar kam buvo taip, kaip mums dabar,. mano mazylis, namie viska daro i puoduka ir pats prasosi,o darzelyje net negali auklyte jo pasodinti, "ne" ir viskas, varo i papmersus  verysad.gif
nu sakau, tiek pastangu idejau, atpratinsiu jau galvoju nuo papmersu is vis, ir va kad nori, gryztam atgal reiskia.

Tai dažnai taip būna, kad vaikas namie jau daro į puoduką, o daržely nenori. Juk ten kita aplinka. Bet tu neatsisakyk savo sumanymo ir negrįžk prie pampersų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 05 24, 16:55)
Tai dažnai taip būna, kad vaikas namie jau daro į puoduką, o daržely nenori. Juk ten kita aplinka. Bet tu neatsisakyk savo sumanymo ir negrįžk prie pampersų.

aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2007 05 24, 14:25)
sveikos mamytes  4u.gif  na tiesiog turiu jums klausima: ar kam buvo taip, kaip mums dabar,. mano mazylis, namie viska daro i puoduka ir pats prasosi,o darzelyje net negali auklyte jo pasodinti, "ne" ir viskas, varo i papmersus  verysad.gif

Tai gal tulikas ar puodas nepatinka unsure.gif
Kai pradėjau daržan leist savo 2,4 metų Vytuką, irgi buvo tik neseniai pradėjęs ant puodo eit. O darže dėdavau pampersus cool.gif nes bijojau, kad gali neišdrįst pasiprašyt, o pats nenueis, bla bla bla... irnesakyk.gif Bet auklėtoja su auklyte pradėjo protint, kad geriau daugiau kelnių įdėčiau, o pampersus namie palikčiau, nes jei jau vaikas buvo nuo jų atpratęs, reik ir toliau stengtis eit ta linkme smile.gif Geriau viena kita "avarija", kuri padės pačiam vaikui susivokt, kam puodas yra skirtas, negu "patogūs pampersai su sausumo pojūčiu" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 25 gegužės 2007 - 07:22
mano dukriukas daržely nenori eiti į wc, nori tik į puoduką.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 25 gegužės 2007 - 09:30
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 25, 10:29)

Mano mazgiai namie ant tuliko rioglinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 05 25, 08:21)
Tai gal tulikas ar puodas nepatinka unsure.gif
Kai pradėjau daržan leist savo 2,4 metų Vytuką, irgi buvo tik neseniai pradėjęs ant puodo eit. O darže dėdavau pampersus cool.gif  nes bijojau, kad gali neišdrįst pasiprašyt, o pats nenueis, bla bla bla... irnesakyk.gif Bet auklėtoja su auklyte pradėjo protint, kad geriau daugiau kelnių įdėčiau, o pampersus namie palikčiau, nes jei jau vaikas buvo nuo jų atpratęs, reik ir toliau stengtis eit ta linkme smile.gif  Geriau viena kita "avarija", kuri padės pačiam vaikui susivokt, kam puodas yra skirtas, negu "patogūs pampersai su sausumo pojūčiu" 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 25, 10:29)

O manoji tik ant tualeto, nes lopšy mazgiai ant puodų sėdi, o be to, tualetas mažiukas, ji pati pasiekia atsisėsti. biggrin.gif

QUOTE(jėga @ 2007 05 25, 10:31)
Mano mazgiai namie ant tuliko rioglinas doh.gif

O namie į puoduką, nes ant tualeto pati neatsisėda. Negi montuosiu kitą tualetą. Reiktų mažą suoliuką padėt, bet bijau, kad gali nubildėt belipinėdama. Dar gerai jei ant žemės. biggrin.gif
Atsakyti