Kaip gerai žmonėms, kuriems vasarą nereikia leist vaikų į darželius.

QUOTE(aua @ 2007 05 23, 22:48)
Teigiami

o pas mus siandien susirinkimas darzelyje

sveikos mamytes
na tiesiog turiu jums klausima: ar kam buvo taip, kaip mums dabar,. mano mazylis, namie viska daro i puoduka ir pats prasosi,o darzelyje net negali auklyte jo pasodinti, "ne" ir viskas, varo i papmersus
nu sakau, tiek pastangu idejau, atpratinsiu jau galvoju nuo papmersu is vis, ir va kad nori, gryztam atgal reiskia.

nu sakau, tiek pastangu idejau, atpratinsiu jau galvoju nuo papmersu is vis, ir va kad nori, gryztam atgal reiskia.
gal jį sodina ant tualeto? Maniškė irgi jo nenorėjo pripažint, o ir dabar pirmas reikalas parėjus namo - ant puoduko..
Nunešk savo puoduką.. į namus naują nupirk..
Nunešk savo puoduką.. į namus naują nupirk..
QUOTE(aua @ 2007 05 23, 22:48)
Tau jau atsakė. Tikrai geras darželis, daug kas, kas lanko atsiliepia gerai, bet patekti beveik neįmanoma.

QUOTE(Slapux @ 2007 05 23, 23:09)

QUOTE(florida @ 2007 05 24, 14:25)
sveikos mamytes
na tiesiog turiu jums klausima: ar kam buvo taip, kaip mums dabar,. mano mazylis, namie viska daro i puoduka ir pats prasosi,o darzelyje net negali auklyte jo pasodinti, "ne" ir viskas, varo i papmersus

Tai dažnai taip būna, kad vaikas namie jau daro į puoduką, o daržely nenori. Juk ten kita aplinka. Bet tu neatsisakyk savo sumanymo ir negrįžk prie pampersų.
QUOTE(ezra @ 2007 05 24, 16:55)
Tai dažnai taip būna, kad vaikas namie jau daro į puoduką, o daržely nenori. Juk ten kita aplinka. Bet tu neatsisakyk savo sumanymo ir negrįžk prie pampersų.
aciu uz palaikyma

QUOTE(florida @ 2007 05 24, 14:25)
sveikos mamytes

Tai gal tulikas ar puodas nepatinka

Kai pradėjau daržan leist savo 2,4 metų Vytuką, irgi buvo tik neseniai pradėjęs ant puodo eit. O darže dėdavau pampersus

mano dukriukas daržely nenori eiti į wc, nori tik į puoduką..

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 25, 10:29)
Mano mazgiai namie ant tuliko rioglinas

QUOTE(jėga @ 2007 05 25, 08:21)
Tai gal tulikas ar puodas nepatinka
Kai pradėjau daržan leist savo 2,4 metų Vytuką, irgi buvo tik neseniai pradėjęs ant puodo eit. O darže dėdavau pampersus
nes bijojau, kad gali neišdrįst pasiprašyt, o pats nenueis, bla bla bla...
Bet auklėtoja su auklyte pradėjo protint, kad geriau daugiau kelnių įdėčiau, o pampersus namie palikčiau, nes jei jau vaikas buvo nuo jų atpratęs, reik ir toliau stengtis eit ta linkme
Geriau viena kita "avarija", kuri padės pačiam vaikui susivokt, kam puodas yra skirtas, negu "patogūs pampersai su sausumo pojūčiu" 

QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 05 25, 10:29)
O manoji tik ant tualeto, nes lopšy mazgiai ant puodų sėdi, o be to, tualetas mažiukas, ji pati pasiekia atsisėsti.

QUOTE(jėga @ 2007 05 25, 10:31)
O namie į puoduką, nes ant tualeto pati neatsisėda. Negi montuosiu kitą tualetą. Reiktų mažą suoliuką padėt, bet bijau, kad gali nubildėt belipinėdama. Dar gerai jei ant žemės.