Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai- darželiai

nepatingėjau paieškoti temoje "pediatras Klaipėdoje" jūsų klausimo - ale neradau g.gif ten tikrai rasit šūsnį patarimų. o čia plepam apie darželius - tam juks temos atskiros ir yra sukurtos - ir nereikia čia vaizduoti įsižeidusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(symantes mama @ 2007 06 07, 16:24)
Nepatingėjau ir jau prieš tai buvau peržiūrėjusi, bet pamaniau gal kuri ką konkrečiau pasiūlytų. Kažkaip keistai jūs čia.  g.gif Ačiū, daugiau nebeklausiu. Matau, kad nelabai nusiteikę schmoll.gif

Tik nereikia čia mirksiukas.gif . Aš gi nepiktai. Imk balioną 4u.gif , musiet, karštis kaltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(symantes mama @ 2007 06 07, 16:24)
Nepatingėjau ir jau prieš tai buvau peržiūrėjusi, bet pamaniau gal kuri ką konkrečiau pasiūlytų. Kažkaip keistai jūs čia.  g.gif Ačiū, daugiau nebeklausiu. Matau, kad nelabai nusiteikę schmoll.gif

Viską, ką norėjau pasakyti, parašė Krika.
Pridursiu dar ir nuo savęs. Kiekvienas turim savo nuomonę ir vis tiek visada viską reikia pačiam spręsti.
Atsakyti
Nieko sau...nieko aš neįsižeidžiau, tik parašiau, kad nenusiteikusios. Ar aš tą žodį ne vietoj panaudojau, ar jums čia karštis pykti verčia. wub.gif Viską jau išsiaiškinau ir puikiai suprantu, kad tik susitikusi su nors viena iš gydytojų galėsiu apsispręst. Tiesiog kažkaip dar norėjau užklaust. Bet tikrai pyktis nenorėjau thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus vaikai daržely ryte mankštą lauke daro biggrin.gif:
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 06 08, 13:24)
Pas mus vaikai daržely ryte mankštą lauke daro  biggrin.gif:

kur pas mus? tu savo varlytę leidi į daržą blink.gif g.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif per langą matau hihihi.gif neleidžiu, tu ką umn.gif: einu nuo pirmadienio aš "ant biuletenio"... tsakant ir pasipležinsiu namie...
Papildyta:
Prijatnoje s polieznom...
Atsakyti
Pas mus grupėje auklėtojos vaikus guldo tik su kelnaitėm arba pamperiais. O manoji panelytė didvyriškai apsivelka maikutę su petnešėlėm ir neina jos įkalbėti, kad bus karšta. doh.gif
Atsakyti
Mankštą lauke darom "Dobiliuko" darželyje. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 23, 23:09)
Teigiami  mirksiukas.gif  Bet su vietom ten oij kaip striuka  doh.gif

dekui uz atsakima, bet gal neturesim bedu jei uzsirasem tik dukrai gymus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aua @ 2007 06 11, 22:42)
dekui uz atsakima, bet gal neturesim bedu jei uzsirasem tik dukrai gymus. blush2.gif

Reikia skambinti arba eiti ir domėtis, nes jie tikrai neskambins ir nesidomės, ar jūs eisit, ar ne, nes ten daug norinčių.
Atsakyti
QUOTE(enrikad @ 2007 06 13, 21:04)
sveikos mamytes, smile.gif  as zinau, kad labai geras darzelis yra ,,Boruzele,,,  thumbup.gif teko bendrauti su ivairaus amziaus grupiu aukletojomis, visos labai malonios, labai geras paruosimas ten, mokykloje maziau vargo vaikams, draugu vaikai leido vaika, tai labai patenkinti, nezinau, gal kam kitaip atrodo, bet kiek as girdejau, tai daugeliui patinka, tik va, su laisvom vietom gali kilti sunkumu  smile.gif

Mes lankom "Boružėlę" ir mes esam labai patenkinti tiek darželiu, tiek lopšelio grupės auklėtojomis. Visas kolektyvas ten labai fainas (pradedant kiemo valytoja, kurią susitinkame kas rytą) mirksiukas.gif . Tik vienas minusas tas, kas šis darželis neturi normalaus kiemo, praktiškai nėra jokios žalumos g.gif ... kad ir ką lauke normalesnio lauke padaro, naktimis vandalai (ypač per miesto šventes) išlaužo doh.gif
O su vietom tai ten tikrai problematiška, nes visoj "Boružėlėj" yra tik keturios grupės, o iš jų tik viena lopšelinukų.
Atsakyti