tęskit temą "vaikų darželiai"..
skaitant temą , truputi jau nusibosta..vien tik posmai kas ką blogai pasakė ir pan......tema ne apie tai.......Psio riškit....tuos nesutarimus, nebūkit kaip maži vaikai
Gal kas nors girdėjo, kada pačioje šiauriausioje miesto dalyje žada statyt naują darželį, o tai jau košmaras pas mus darosi.
QUOTE(florida @ 2007 07 27, 00:00)
sveikos mamytes,
paskaiciau diskusijas ir priekaistus tai mamytei ir pagalvojau nu nebutumem mes moterys, juk megstam paburbeti
o zinot mamytes noriu pasitarti, kaip manot: aukletoja rusakalbe, turedama akcenta, negali itakoti vaiko kalbejimui? na mano vyrutis visai neskuba sneketi ir galvoju ar nepadarysiu jam "meskos' paslaugos
gal kam buvo panasi situacija? aciu.
o zinot mamytes noriu pasitarti, kaip manot: aukletoja rusakalbe, turedama akcenta, negali itakoti vaiko kalbejimui? na mano vyrutis visai neskuba sneketi ir galvoju ar nepadarysiu jam "meskos' paslaugos
gal kam buvo panasi situacija? aciu.
Gali įtakoti, nes pati su ta pačia problema susidūriau. Buvusi mano sūnaus darželio auklėtoja kalba su žemaitišku akcentu, tai vaikas po kiek laiko pradėjo netaisyklingai kirčiuoti žodžius
QUOTE(Rene @ 2007 07 27, 15:03)
Gali įtakoti, nes pati su ta pačia problema susidūriau. Buvusi mano sūnaus darželio auklėtoja kalba su žemaitišku akcentu, tai vaikas po kiek laiko pradėjo netaisyklingai kirčiuoti žodžius
Buvau labai susikrimtusi, bet tikiuosi, kad viskas susitvarkys ir grįž i senas vėžias 
aciu uz atsakymus visoms, dabar ir pasimeciau nezinau ka daryti
QUOTE(florida @ 2007 07 27, 15:14)
visai neseniai pradejom lankyti ta darzeli, viskas patinka, o ir jei keisti tai nuo rugsejo buvom uzsirase seniai i kita,bet aisku nepranesem,kad ateisim rudeni. galvoju gal lai paeina i ta pati,o po to bus matyt. kaip manot, mamytes? 
Aš tavo vietoje pabandyčiau eiti, o po to jau nuspręsčiau.
Aš pati lankiau rusakalbių lopšelį (lietuviškų tuo metu aplink nebuvo)
QUOTE(jėga @ 2007 07 27, 15:24)
Aš pati lankiau rusakalbių lopšelį (lietuviškų tuo metu aplink nebuvo)
Auklėtojos rusės, draugai - pusė rusiukų... Grįžus namo dar kurį laiką kalbėdavau rusiškai... Ale nuo to gi ruse netapau
Mokykloj tiek iš lietuvių, tiek iš rusų klb turėjau tik teigiamus įvertinimus
Taigi, nežinosi...
visai neseniai pradejom lankyti ta darzeli, viskas patinka, o ir jei keisti tai nuo rugsejo buvom uzsirase seniai i kita,bet aisku nepranesem,kad ateisim rudeni. galvoju gal lai paeina i ta pati,o po to bus matyt. kaip manot, mamytes? 
bene buvot užsirašę ir į Aitvarėlį
QUOTE(Prula @ 2007 07 27, 15:29)
Užšoksi, užšoksi - lokys stambesnis žvėris, ant jo lengviau pataikyt
QUOTE(Prula @ 2007 07 27, 15:29)
bene buvot užsirašę ir į Aitvarėlį
mes ten nuo rugsėjo pereinam
iš rusų darželio bėgam... nu tikiuos ant lokio neužšoksim 
taip taip prula, va ten ir buvom uzsirase, tik va kad bijau kaip tu sakai,kad lokio uzsokti
Labas vakarelis mamytes,
man cia klausimas iskilo: ar as galiu pasirasyti sutarti su dviem darzeliais, o rugseji pasirinkti ...
nes man tokia durna situacia: rugpjucio pradzioj tipo rasau sutarti,kad priimtu i ta darza,i kurinelabai noriu leisti vaika, o menesio pabaigoj suzinau atsakyma is to geidziamojo darzelio
Aisku galit mane suvaryti, bet man Vyturelis atrodo tas geresnis variantas nei Ruta
(kaimynu bobeles ir tu bobeliu dukreles prisnekejo,kad tipo i Ruta eina daug narkomanu vaiku ir panasiai...) Tik nesukilkit pries mane
as isvis nieko nezinau apie darzus, todel siuo atveju pasitikiu tomis bobelemis. Ir dar jos net nurode grupes numeri, i kuria reiketu prasytis, o kurios bijoti ..
Nu bet gal cia nusipezejimas? nezinau
Ale visvien kazkaip susimasciau
man cia klausimas iskilo: ar as galiu pasirasyti sutarti su dviem darzeliais, o rugseji pasirinkti ...
nes man tokia durna situacia: rugpjucio pradzioj tipo rasau sutarti,kad priimtu i ta darza,i kurinelabai noriu leisti vaika, o menesio pabaigoj suzinau atsakyma is to geidziamojo darzelio
Aisku galit mane suvaryti, bet man Vyturelis atrodo tas geresnis variantas nei Ruta
Nu bet gal cia nusipezejimas? nezinau
QUOTE(nendre1982 @ 2007 07 27, 23:24)
Labas vakarelis mamytes,
Tai sutartis paprastai pasirašoma, kai vaikas jau pradeda eiti, jei tu leisi tik nuo rugsėjo, tai kodėl sutartį rašytis reikia dabar?