QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 14, 09:50)
Kosta, o kaip maistas viesbutyje, mes kaip tik i sita viesbuti ir vaziuosim, o kadangi megstantys skaniai pavalgyti...tai mums tai labai aktualu

gal galetum placiau apie tai parasyti?
Ar ilgai veze nuo aerouosto iki Kemero?Ka gero nuveikete paciam Kemere?kaip laika leisdavote be paciu ekskursiju? Kokioje pirtyje buvote?kiek zinau tame paciame viesbutyje yra Turkiska pirtis?-manai, i ja labiau verta nueiti?
Kazkur skaiciau, kad problematiska su gultais prie juros, jog reikia uzsiimti nuo pacio ryto...Ar gultai, ranksluosciai nemokami?
Labukas,
Nemoku daug cituoti, tai Tiesiog atsakau į klausimus
Kelionę pirkom Novaturo.
Pirtį užsisakėm agentūroje, jie vežė į ją. Ta pirtis lyg ir viešbučio teritorijoje.... Bet lyg ir atskira respublika. Rose residenc Beach viešbutyje sakė labai gerai masažus padaro, o ir relax zona labai miela.... Tik derėkitės iki sąmonės netekimo, tikrai su pirma pasiūlyta kaina nesutikite

Mus pirmą dieną ten užkalbino rusė mergina viską papasakojo, kas mokama, kas įeina į kelialapio kainą....
Dėl maisto: mano dukra buvo didžiai patenkintu - imi kiek nori ko nori ir jai viskas buvo skanu.... Man ne viskas buvo skanu, bet tikrai buvo iš ko rinktis... Dau visokių salotų, padažų, per vakarienę - virėjų šou - kepdavo žuvį, kepsnelius, daržoves tešloje.... Mano nuomone mažoka vaisių, tuo labiau, kad jų ten turėtų netrūkti.. Gėrimai - pliumpiau alų

Rakė man visai nepatiko

Trūkumas tas, kad vandens nevisur rasi.... kai kur tik visokie gėrimai, o vandens nėra
Patarimas į visas ekskursijas imti vandens, nes maisto duos, o gerti jei norėsite, turėsit brangiai mokėti
Su gultais jokių bėdų nebuvo...
Iš oro uosto vežė apie 1 valandą