Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt.

QUOTE(Agnytė @ 2007 05 21, 21:47)
Gal žinote, ar nuomojamuose automobiliuose būna kėdutės vaikui?

Buna, bet daznai uz papildoma mokesti. Labai pasiderejus duoda ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Man tokie buitiški (kvailoki blush2.gif ) klausimai iškilo:
1. Ar reikia turėti galvos apdangalą? Nemėgstu kepurių anei skrybėlių, bet gal be jų nebus man kur dėtis? g.gif
2. Ar reikia imti rankšluostį einant į turkišką pirtį?
Atsakyti
Galvos apdangalas būtinas. Aš vaikščiojau su skara.
O dėl pirties, tai žiūrint į kurią eini. Aš ėjau į viešbučio, tai tenviską davė. Sako, gali nieko nesinešti.

Atsakyti
D4l galvos apdangalo. Būtinas. Bet aš nė karto neužsidėjau ax.gif
Dėl rankšluosčių. N kartų buvau įvairiose pirtyse, net ir ne kurorte. Visur davė rankšluosčius
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2007 05 21, 17:04)
Labas, veduokle 4u.gif

jei neklystu, atostogavot Beldibyje, ar ne? Tureciau pora klausimuku, gal ir kitus forumo dalyvius tas domintu:

1. ar ir jei taip, tai kaip daznai vaziuoja autobusiukai i Kemera ar Antalija? Kiek kainuoja?
2. ar yra nors mazas 'supermarketas' pvz pampersams ar pan. daiktams nusipirkt?

Aciu 4u.gif

1. Praėjusiais metais iš Beldibi į Kemerą mokėjome žmogui 1$ su autobusiuku ax.gif ir važiuoja jie gana dažnai - išeini į gatvę palauki kelias minutes ir stabdai...O į Antaliją važiavome mašina mirksiukas.gif
2. Yra ten parduotuvių nemažia ir prekių asortimentas gana platus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2007 05 21, 17:04)
Labas, veduokle 4u.gif

jei neklystu, atostogavot Beldibyje, ar ne? Tureciau pora klausimuku, gal ir kitus forumo dalyvius tas domintu:

1. ar ir jei taip, tai kaip daznai vaziuoja autobusiukai i Kemera ar Antalija? Kiek kainuoja?
2. ar yra nors mazas 'supermarketas' pvz pampersams ar pan. daiktams nusipirkt?

Aciu 4u.gif

Beldibi visos parduotuves vienoj gatvej(labai ilgoj), supermarketo nera,net Saulutes nera,bet vistiklu pridziautu nemaciau.Keleta pampersu isidekit, kad ieskant negaistumet laiko.Autobusu,kaip pas mus mikriuku.
Atsakyti
dar vienas klausimas - patarkit kur tas šliopkes nusipirkt maudymuisi? čia ar ten? beje aš gerai suprantu - čia turi būti paprastos sportinės basutės/šliopkės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 05 22, 19:13)
dar vienas klausimas - patarkit kur tas šliopkes nusipirkt maudymuisi? čia ar ten? beje aš gerai suprantu - čia turi būti paprastos sportinės basutės/šliopkės? ax.gif

šliopkių maudymuisi reikia? g.gif

ir dar klausimas: ką ten verta pirkti lauktuvių ir sau? ta prasme, ko pas mus nelabai yra, o geras daiktas rolleyes.gif tikiuosi supratot, ką norėjau pasakyti blush2.gif Pvz. Tunise labai pigus šafranas, geros kosmetinės priemonės su moliu ir pan. Tai va, suku galvą į ką atkreipti dėmesį Turkijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2007 05 22, 23:16)
[i]šliopkių maudymuisi reikia? g.gif

Aga, geras klausimas... Kaip ten su meduzom, ar juros dugnu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 05 22, 23:20)
Aga, geras klausimas...  Kaip ten su meduzom, ar juros dugnu...  g.gif

Čia dviprasmiškas klausimas - vieniems reikia, kitiems ne ax.gif Vienur labai akmenuotas paplūdimys , kitur smėliukas ax.gif Man pvz.nereikėjo tų basučių tongue.gif Manyčiau jeigu jau bus toks poreikis - nusipirksi vietoje - pilna ten jų ant kiekvieno kampo mirksiukas.gif
O medūzų neteko net matyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 05 22, 22:20)
Aga, geras klausimas...  Kaip ten su meduzom, ar juros dugnu...  g.gif

Man sliopkiu prireike,nes papludimy labai karstas smelis,neimanoma ant jo nuogom kojom isbut
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 05 22, 19:13)

mes pirkom basutes sportines,kurios nebijo vandens ir su jom galima maudytis, labai praverte jos vyrams raftinge, nes su paprastom tapkem yra galimybe pamesti, nors ir duoda sniuriuku prisiristi smile.gif
basutes tokios: http://www.sportasir...48/Default.aspx
Atsakyti