Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt.

Sveikos gyvos per karscius 4u.gif Gryzom ir mes is Turkijos, Beldibi SUMELA GARDEN.

Atsiliepimai - tik geri ir patys geriausi thumbup.gif Kaip trys zvaigzdes, prie viesbucio nera kaip prikibt, viskas net zymiai geriau nei tikejomes. Jei vaziuot pilvus isvertus gules, tik ten ir trauksim kitakart thumbup.gif

Vaziavom su mazium 1m 3 men. Pampius ir hipus vezemes, bet valge ir nuo bendro stalo. Vaisius sveite, kiek norejo. Nei blogumu jokiu, nei ka (tfu tfu tfu). Emem vezimeli, be jo butu sunkiau.

Personalas be galo draugiskas, maisto daugiau nei pakankamai ir laaabai ivairus (buvau skaicius, kad vienodas. Na, jei visus 26 saltus patiekalus valgysit kasdien, tikrai bus vienodas lotuliukas.gif ). Saldumynai triskart dienoj, tai spekit, ka svarstykles parode blush2.gif Uzkandziams bare prie juros kepa pica. Alus, kaip uz dyka, labai skanus pasirode biggrin.gif vyna gert galima is bedos. Rakes ragavau, pasizadu, kad daugiau taip nedarysiu lotuliukas.gif

Buvom tik vienoj ekskursijoj - jeep safari. Pakliuvo vairuotojas-vadovas, tai parsivezem nerealiu ispudziu thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad patys nusprendem nevairuot unsure.gif Butume daugiau pakeliave, bet mazius is mociutes demesio nemazai reikalavo, tai nusprendem ir jai duot pailset 4u.gif

Jei ka domina daugiau apie si viesbuti, klauskit per AZ, nes kazin, ar uzmatysiu cia. O mums su MB susisuko smegenai ir ziurim, kur cia vel Turkijon palekt kita savaite, kad pilvus dar pakepint blush2.gif

Keletas nuotraukeliu is viesbucio:

viesbucio teritorija, aleja i jura
user posted image

baseino baras, brolis alu maukia tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(4lina @ 2007 06 07, 12:28)
Klausykit, klausimas su ilga įžanga, ir gal juokingas  blush2.gif
Važiuoju į Turkiją birželio pabaigoje. Aišku, jau dabar su šeimyna planuojam ką nuveiksim, kur vyksim. Visi abiem rankom už raftingą, nes kai buvom pirmą kartą, neišbandėm. Aš, aišku, irgi abiem rankom... Su viena draugę pasišnekam, su kita. Visos sako, labai smagu, tik ne visada būna linksma, kai plaustą su visais turistai apverčia tiesiai į šaltą vandenį. Bet tokia atrakcija, a-le, numatyta visiem. Prašyk, neprašęs, vis vien apvers, 100%. Aš juokiausi iš draugiu, aš gi jau tikrai to šalto vandens nebijau  lotuliukas.gif ! Bet paskui prisimenu, kad man ant nosies akiniai. Tai va ir klausimas: varyti į raftingą ar ne? Be akinių aš tiesiog negaliu, akla višta  lotuliukas.gif , kontaktinių lešių nešioti negaliu  verysad.gif . Prarasti akinius sraunioj upei  g.gif ... gaila, ne vienkartiniai gi. Dar ir draugės vyras patikino, kad savo akinius nuo saulės taip pametė. Ką daryt? Priristi gumyte prie ausų lotuliukas.gif ? Noriu aš į tą raftingą!

sveika,musu plauste buvo vien jaunimas todel maniau tikrai virsime... viso marsruto metu net nebuvo kur virsti,o pabaigoj tai jau reikia laikytis, tada instruktorius ir paklause: "norit virsti?" buvo dvi paneles kurios to nenorejo,kiti nepriestaravo ir sekmingai praplaukem. kai perziurinejom juosta maciau kad ne tik plaustai bet ir baidares nei viena neapsiverte.vat
Atsakyti
Esu tikra, kad daugma jusu viesbuciuose gavot tokiu saldumynu - mazytes labai traskios spurgytes, apipiltos sirupu. Tokios niam niam biggrin.gif Tai va, gal zinot kur ju galima nusipirkti? Vietiniai jas SIMIT vadina kiek zinau. Kad ju yra pirkti tai tikrai, nes dar siltu buvau gavusi dezute dovanu. Tai va, gal zinot kur ju gauti? blush2.gif
Atsakyti
Labas,

Mes irgi norėtume į Turkiją, tik bijom, ar nebus per karšta rugsėjo pradžioj su vaiku (tada dukrai bus 1 m. 9 mėn.). Gal kas žinot kaip ten orai? (atrodo rugpjūty ten labai karšta, ar ne?) ir ką rekonduotumėte? (t.y. viešbutį, vietovę ir pan.).... Būtume dėkingi už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita @ 2007 06 09, 13:32)
Labas  smile.gif
Gal ką girdėjot apie viešbutį "Abatolia beach". Būčiau dėkinga už informaciją.  smile.gif
Papildyta:
norėjau parašyti "Anatolia beach"     smile.gif

gird4jau, kad geras vie6butukas mirksiukas.gif
Smurka ,gal galėtum patart, kokias ekskursijas imt Kemere? smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(anastazas @ 2007 06 11, 11:49)
Labas,

Mes irgi norėtume į Turkiją, tik bijom, ar nebus per karšta rugsėjo pradžioj su vaiku (tada dukrai bus 1 m. 9 mėn.). Gal kas žinot kaip ten orai? (atrodo rugpjūty ten labai karšta, ar ne?) ir ką rekonduotumėte? (t.y. viešbutį, vietovę ir pan.).... Būtume dėkingi už patarimus.

na idealus klimatas, tokiuose kraštuose kaip Turkija, Graikija rugsėjo vidurys - nei per karšta, nei per šalta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 11 birželio 2007 - 10:53
sveikos
Turkijoje buvau du kartus ir dar noriu blush2.gif
Antalijoje nelabai patiko schmoll.gif Buvom užsukę į mažą miestuka netoli Denizlio Pamukalę,nu super,didelį iįspūdį padarė kalkakmenio kalnas iš kurio trykšta karštosios versmės,o užlipus į tą kalną dar baseinas yra thumbup.gif thumbup.gif
keletas nuotraukyčių
kalakmenio kalnas
user posted image
karštųj9 versmių baseinas
user posted image

ir žinoma be galo patiko Stambulas,tos didžiulės mečetės wub.gif wub.gif
ir aišku turgus,prieskonių ,saldumynų thumbup.gif ir tas derėjimasis visada ir visur,labai stebėjausi kiek jie turi kantrybės su tavim,kad tik įsiūlyti prekę. O aš mokėjau turkiškai skaičius iki 20 ir pagrindines frazes rtokias kaip "kiek kainuoja",""oi brangu","ačiū ir t.t"
tai tik prabildavau turkiškai kainos kaip mat krisdavo lotuliukas.gif tai mokėdavau netgi mažiau ,nei buvau pasiruošus mokėti už tam tikrą daiktą
Atsakyti
Kažkas klausė, į kokias ekskursijas važiuot iš Kemero. Tai va, ekskursijos:
1. Demre-Mira-Kekova (paskendęs miestas, kelionė autobusu ir jachta)
2. Pamukalė
3. Kapadokija (veža tik dviem dienom, kelionė labai tolima, bet jei negaila laiko, tai įspūdžiai bus nepakartojami)

Pramogos:
1. Nardymas
2. Raftingas
3. Džip arba kvadro safaris.
4. Jachtturas (man asmeniškai pati nuobodžiausia pramoga)
5. Turkiška pirtis (privalomas dalykas pirmąją atostogų dieną)

Čia surašiau pagrindinius dalykus. Dar yra turkiška naktis, šis renginys tinka labiau tiems, kurie apsistoję žemesnės kategorijos viešbučiuose, nes kai kuriuose 5* viešbučiuose būna toks renginys. Bet aš ten nebevažiuočiau, labai jau saviveiklinio lygio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2007 06 11, 10:44)

isduok paslapti blush2.gif labai jau jos skanios ax.gif Maciau antalijoj isskrendant duty free, bet kaina buvo uz mazyte dezute 18 euru blink.gif

Kieeeeeek blink.gif blink.gif As ka tik uzsisakiau is gryztancio pazystamu lauktuviu tu spurgyciu doh.gif Vadinasi jos LOKMA, ir sake galima nusipirkti saldumynu parduotuvese. Tikiuosi ten jos tiek nekainuoja blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 06 11, 14:13)
Kieeeeeek  blink.gif  blink.gif  As ka tik uzsisakiau is gryztancio pazystamu lauktuviu tu spurgyciu  doh.gif  Vadinasi jos LOKMA, ir sake galima nusipirkti saldumynu parduotuvese. Tikiuosi ten jos tiek nekainuoja  blink.gif  doh.gif

Taigi pacios pasigaminkit, nieko sudetingo ax.gif
Lokma
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 06 11, 13:58)
Smurka aciu, o i kurias labiausiai verta vaziuot is tavo isvardintu? smile.gif

Visur verta. Tik aš džiaugiuosi, kad Pamukalėj ir Kapadokijoj buvau ne sezono metu. Vasarą, įsivaizduoju, ten nepakeliami karščiai, o to pavėsio labai nedaug. Ir dar. Jei renkiesi džipsafarį, tai gali nebevažiuot kvadrociklais ir atvirkščiai. Jei nardei Raudonojoj jūroj, tai Viduržemio jūroj nepamatysi net penktadalio to, ką matei Egipte, todėl nardyti gali nebent dėl paties jausmo ar dėl licencijos, jei nori prasitęst jos galiojimą.

Tai va, pirmą dieną varyk į pirtį, po to važiuok pati savarankiškai pasibastyt po Antaliją, po to Demre-Mira-Kekova, dar džip arba kvadro safaris ir raftingas. Na, ir dar ką nors pagal savo pageidavimus pasirink. Gal šiemet jau ir daugiau ką nors pasiūlys biggrin.gif
Atsakyti
gal tas klausimas jau buvo uzduotas, bet kazkaip konkretaus atsakymo neradau, kokia turkiska pirti rekomenduotumete Alanijoje?Mes varom i Gold viesbuti. tai noreciau pirma diena, kad mane nutarkuotu, tai neesi gi per visus viesbucius...
Atsakyti
*Lina*, kaip grazu wub.gif O kur tas kalnas yra? Toli labai nuo Alanijos? Gal nusibastyciau su vaiku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buenavista: 11 birželio 2007 - 18:02