Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko duoti kyšį?

As nesiau chemijos mokytojai gele, kad penketa isvestu. Ne, tai nebuvo penkiabales sistemos laikai blush2.gif Chemija nesiseke, ketvertas grese... Nebuvo ji patenkinta, ilgai spyriojosi, galiausiai pasake, kad isves penketa, bet geles neims. Ikalbejau imti, sakiau, kad butent jai pirkau.

O siaip duociau kysi nebent jei labai reiketu. -Maria- gerai pasake: kol bus maitinanciu, bus ir valganciu. O taip noretusi, kad tu valganciu maziau butu...
Atsakyti
Ir nekarta,pirmas kartas nekaip ,o paskui nieko biggrin.gif
Atsakyti
Oi, esu davus ir notarams, ir daktarams, ir dar ponams valdininkams. Ne, papirkt nesiruošiau, tiesiog darbą prašiau paspartint, kad nesiuntinėtų iš savivaldybės į apskritį ir t.t. Gydytojams, kad dukrai, kai ligoniėj gulėjo, geresnė priežiūra būtų (žinokit, po kyšio pagerėjo), o notrams dėl tos pačios greitinimo priežasties - kad nereiktų laukt 3 d., kai galėjo per 10 min. parašyt piopieriuką. ax.gif
Atsakyti
Gana daznai - gydytojui i kisene, dukros mokytojai i dienyna,darzelio vedejai tiesiog ant stalo , nes didelis kysis buvo, dar kokiam valdininkui tiesiog i stalciu imetu.Problemu jokiu-visi ima 4u.gif
Atsakyti
O man yra buvę, kad nepaėmė. rolleyes.gif
Atsakyti
teko, tik ne pinigais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Teko , bet man sunku tai padaryti unsure.gif Gėėėėėda , o jei nepaims doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Gal tai off topic'as, bet susimąsčiau, ar niekam į galvą nešovė mintis paskelbti temą "Ar teko imti kyšį?". Gal kas žino?
Ir šiaip, pvz., pinigai prieš operaciją - kyšis, o po operacijos, jei jie nebuvo žadėti, - kyšis, padėka ar investicija į ateitį (o jei vėl prireiks paslaugos?)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiza: 26 birželio 2009 - 00:10
niekada neteko ir nezinociau kaip ta daryti,ypac pareigunam biggrin.gif
Atsakyti
teko, ypac gydytojams...nesmagiausia tada, kai zinai kad ima is visu, o is taves nenori, pradeda "lauzytis"...
Atsakyti
daviau cool.gif
Atsakyti
Viena karta pasigailejau, kad nedaviau kysio - vos nenumarino ligoninej doh.gif
Atsakyti