Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Pušaitė"

QUOTE(Meletė @ 2010 08 24, 13:38)
drinks_cheers.gif  visa diena sedziu neramia sirdimi. Jauciu 16 val. jau busiu prie darzelio verysad.gif  Idomu kaip Uogoms musu sekasi g.gif  Bet tikiuos kad viskas puiku bus, nes gi "sena chebra" jau ten biggrin.gif

tikiuosi ir as kad gerai, bet abejoju, nes toki stresa ryte apturejom, kokio mano vaikas per visus metus lopselyje nemate sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 24, 16:11)
tikiuosi ir as kad gerai, bet abejoju, nes toki stresa ryte apturejom, kokio mano vaikas per visus metus lopselyje nemate sad.gif

na tai prasom papasakoti jei ka naujo turesit- nes rupi labai ar tikrai ten tos sekanciu metu aukletojos tokios nekokios biggrin.gif gal jau reik kito darziuko ieskot pradet kitiems metams g.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletė @ 2010 08 24, 11:29)

mes jau isejom is Nykstuku vakar. Velniskai gaila. Nuostabios aukletojos Violeta ir Beata, Renata... Skirtumas tarp ju, ir kitos grupes aukletoju kaip diena ir naktis. Joms be jokio liudesioir baimes palikciau vaika iki pat mokyklos.Gaila kad aukletojos ne kartu buna iki mokyklinio amziaus. Vaikuciams stresas toks staigus pasikeitimas.
O del slenkancio grafiko... Is pradziu keista, paskui priprasi. Vistiek apie vaika suzinosi viska.  mirksiukas.gif

taip taip beata ir violeta labai mielos ir viena auklyte superine
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2010 08 25, 13:07)
na tai prasom papasakoti jei ka naujo turesit- nes rupi labai ar tikrai ten tos sekanciu metu aukletojos tokios nekokios  biggrin.gif  gal jau reik kito darziuko ieskot pradet kitiems metams  g.gif
Papildyta:

nesiryztu spresti situacijos is keliu dienu, palankysime truputeli ir matysiu kas kaip. Na faktas zinoma tas, kad niekas nepaglosto ir nepamylauja ir pliaukst neduoda kaip lospelyje sad.gif ir niekas nepasitinka nepklausia kaip gyveni ir t.t. kai metus laiko lospelyje visa tai budavo tai dabar labai to truksta ...pati jauciu dideli atstuma tarp aukletojos, nes tas griestumas mane pacia baugina biggrin.gif na o ziurint is vaiko pozicijos tai metus laiko ejo ilopseli be asaru, graziai atsisveikindavo, dabar tik su asarom,namie sako kad nenori ten eiti,nes bijo, nors siandien jau ramiai nuejo i grupe, ilgai kalbejome vakar kad ji jau didele smile.gif na ir puse metu mano 2.10 metu mergina jau nezinojo tokio zodzio pampersai, bet va antra diena pietu miegelio metu padaro i lovyte...vadinasi stresas yra sad.gif o man dar siulo pampersu pirkt ir nest doh.gif na ir imkime tai kad manes vienos vaikas dabar nepaleidzia net i tuoleta nueiti , tik kartu ir su isterija kad nepalikciau jos :(Vyras isisgandes buvo, kas vaikui atsitiko nes nei mociute, nei tetis negelbeja jei manes nera salia.

tikiuosi priprasim ir viskas bus gerai, bet jei atvirai pirma pazintis su aukletoja ir pirmas rytas atejus i grupe buvo kaip konclageris blush2.gif , na bet taciau visiems buna juodu dienu, dar menulio pilnatis biggrin.gif , gyvensim ir ziuresim toliau .....
na jei as metus laiko vedus vaika i lopseli buvau rami, tai po pirmo ryto palikus vaika darzelyje, darbe dar geras pora valndu zliumbiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 25, 16:24)
nesiryztu spresti situacijos is keliu dienu, palankysime truputeli ir matysiu kas kaip. Na faktas zinoma tas, kad niekas nepaglosto ir nepamylauja ir pliaukst neduoda kaip lospelyje sad.gif ir niekas nepasitinka nepklausia kaip gyveni ir t.t. kai metus laiko lospelyje visa tai budavo tai dabar labai to truksta ...pati jauciu dideli atstuma tarp aukletojos, nes tas griestumas mane pacia baugina  biggrin.gif na o ziurint is vaiko pozicijos tai metus laiko ejo ilopseli be asaru, graziai atsisveikindavo, dabar tik su asarom,namie sako kad nenori ten eiti,nes bijo, nors siandien jau ramiai nuejo i grupe, ilgai kalbejome vakar kad ji jau didele smile.gif na ir puse metu mano 2.10 metu mergina jau nezinojo tokio zodzio pampersai, bet va antra diena pietu miegelio metu padaro i lovyte...vadinasi stresas yra sad.gif o man dar siulo pampersu pirkt ir nest  doh.gif na ir imkime tai kad manes vienos vaikas dabar nepaleidzia net i tuoleta nueiti , tik kartu ir su isterija kad nepalikciau jos :(Vyras isisgandes buvo, kas vaikui atsitiko nes nei mociute, nei tetis negelbeja jei manes nera salia.

tikiuosi priprasim ir viskas bus gerai, bet jei atvirai pirma pazintis su aukletoja ir pirmas rytas atejus i grupe buvo kaip konclageris  blush2.gif , na bet taciau visiems buna juodu dienu, dar menulio pilnatis  biggrin.gif , gyvensim ir ziuresim toliau .....
na jei as metus laiko vedus vaika i lopseli buvau rami, tai po pirmo ryto palikus vaika darzelyje,  darbe dar geras pora valndu zliumbiau  blush2.gif

unsure.gif laikykites, zinai kaip buna, gal aukletojai menulio faze ne ta -paskui gal susvelnes, bet labai labai prasau parasykit kaip jums seksis toliau, nes as tada labai smarkaii pradesiu dometis kitais darzeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 25, 15:24)
nesiryztu spresti situacijos is keliu dienu, palankysime truputeli ir matysiu kas kaip. Na faktas zinoma tas, kad niekas nepaglosto ir nepamylauja ir pliaukst neduoda kaip lospelyje sad.gif ir niekas nepasitinka nepklausia kaip gyveni ir t.t. kai metus laiko lospelyje visa tai budavo tai dabar labai to truksta ...pati jauciu dideli atstuma tarp aukletojos, nes tas griestumas mane pacia baugina  biggrin.gif na o ziurint is vaiko pozicijos tai metus laiko ejo ilopseli be asaru, graziai atsisveikindavo, dabar tik su asarom,namie sako kad nenori ten eiti,nes bijo, nors siandien jau ramiai nuejo i grupe, ilgai kalbejome vakar kad ji jau didele smile.gif na ir puse metu mano 2.10 metu mergina jau nezinojo tokio zodzio pampersai, bet va antra diena pietu miegelio metu padaro i lovyte...vadinasi stresas yra sad.gif o man dar siulo pampersu pirkt ir nest  doh.gif na ir imkime tai kad manes vienos vaikas dabar nepaleidzia net i tuoleta nueiti , tik kartu ir su isterija kad nepalikciau jos :(Vyras isisgandes buvo, kas vaikui atsitiko nes nei mociute, nei tetis negelbeja jei manes nera salia.

tikiuosi priprasim ir viskas bus gerai, bet jei atvirai pirma pazintis su aukletoja ir pirmas rytas atejus i grupe buvo kaip konclageris  blush2.gif , na bet taciau visiems buna juodu dienu, dar menulio pilnatis  biggrin.gif , gyvensim ir ziuresim toliau .....
na jei as metus laiko vedus vaika i lopseli buvau rami, tai po pirmo ryto palikus vaika darzelyje,  darbe dar geras pora valndu zliumbiau  blush2.gif

aš labai Jus uzjauciu,kad taip nutiko....aš tikrai buciau akis praverkus ir lankymas sio darzelio baigtusi.... gaila mergytes, labai labai!!! išsakykit aukletojai drasiai kas jums nepatinka,paskui pas direktore, kas daugiau mazyte uzstos jei ne mama wub.gif cia tik mano nuomone,as elgciausi taip!
Atsakyti
prie darzelio ir nauju aukletoju pripratom, mergina mano eina be problemu thumbup.gif Ir aukletojos jau visai nieko, na nurasykim ta nemalonia pirma diena i "blogu" dienu sarasa.
zinoma sokas vaikui pradzioje buvo padarytas, kad net sysioti i lovyte pradejo, bet dabar susitvarke viskas. Atejusi antra nauja aukletoja jau pirma diena vaikui parode demesi susipazindama ir vaikas nuejo su ja grupe ramiai. Na ir pirmoji aukletoja jei butu bendravusi pirmas dienas kaip dabar, galbut nebutu buvo tokios mano nuomones ir nervu blush2.gif cool.gif

O siaip dabar abi aukletojos bendrauja maloniai, lauke vaikas aprengtas kaip turi buti, na kolkas viskas gerai cool.gif tikiuosi kad ir toliau taip viskas bus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos gyvenam vilijampoleje ir jau susirupinau darzeliu,kiek maciau yra berods 5 darzeliai gal galit pasakyti kurie is siu yra verti demesio ?? as jau i viena uzregistravau liko dar vienas ir niekaip nenusprendziu i koki nes vis neigiamu atsiliepimu daug randu blush2.gif o kaip sis darzeliukas ??
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2010 08 25, 14:07)
na tai prasom papasakoti jei ka naujo turesit- nes rupi labai ar tikrai ten tos sekanciu metu aukletojos tokios nekokios  biggrin.gif  gal jau reik kito darziuko ieskot pradet kitiems metams  g.gif
Papildyta:

Musu vaikiukai toje grupeje bus iki pat priesmokyklines. Pirmas ispudis klaidingas- dabar sekasi tikrai puikiai. Tikrai geros moterys. Kaip suprantu pirmom dienom ir aukletojoms stresas smile.gif Atveda tokius maziukus vepliukus... Visi tik verkia, verkia doh.gif biggrin.gif
Jei tavo vaikutis kitamet eis jau i darzelio grupe, tai eis i Drugelius, kur yra Beata.
Atsakyti
Labas,mielosios.Gal kas veda vaikucius i "PAUKSTELIU"grupe.Turim bedu.Noreciau pabendrauti g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179
Atsakyti
QUOTE(prisijungusimama @ 2010 11 06, 15:52)
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179

nera tokio puslapio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ekada @ 2010 10 14, 17:34)
Labas,mielosios.Gal kas veda vaikucius i "PAUKSTELIU"grupe.Turim bedu.Noreciau pabendrauti  g.gif

O kokiu bedu turit? Mes einam i kita grupe, bet musu grupeje lyg virskas ir gerai. Maciau siuo metu lyg remontai vyksta darzelyje.
Atsakyti