Įkraunama...
Įkraunama...

Vilijampolė: l/d "Pušaitė"

Na , va pasigyriau, kad nesergam, jau turim beda verysad.gif
Su brinchitu sedesim maziausiai 2 sav namie doh.gif
Atsakyti
Pabandyk dėti garstyčių miltelių....ant krūtinės ar padukų....Grauzia,skauda ax.gif bet labai padeda.... thumbup.gif Kai jau uzeina kosulys,tai manoji jau zino kas jos laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 12 04, 11:42)
Na , va pasigyriau, kad nesergam, jau turim beda  verysad.gif
Su brinchitu sedesim maziausiai 2 sav namie  doh.gif

siaubas siaubas:(

laikykitės 4u.gif

kažkoks virusas grupėje- mano vaikinas irgi jau kosėti pradeda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2006 12 04, 16:51)
Pabandyk dėti garstyčių miltelių....ant krūtinės ar padukų....Grauzia,skauda  ax.gif  bet labai padeda....  thumbup.gif Kai jau uzeina kosulys,tai manoji jau zino kas jos laukia  lotuliukas.gif

Aciu uz patarimus, bet maniskio oda jautri, jau nuo vilnonio rubo sudirgsta, parausta doh.gif , tai nezinau kaip sureguos i garstycias g.gif
Darzelyje neisiduksta, tai namie vakare karo stovis. Istepiau nugara, krutine tepalu, lovoj apkamsiau, o tas pizama nusirengineja, plikineja doh.gif As ji gydau, gydau, o tas isidirbineja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 12 05, 09:57)
Aciu uz patarimus, bet maniskio oda jautri, jau nuo vilnonio rubo sudirgsta, parausta doh.gif , tai nezinau kaip sureguos i garstycias  g.gif
Darzelyje neisiduksta, tai namie vakare karo stovis. Istepiau nugara, krutine tepalu, lovoj apkamsiau, o tas pizama nusirengineja, plikineja  doh.gif As ji gydau, gydau, o tas isidirbineja  tongue.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------Sveikute zinai tu pamegink prospano lasu duoti jie yra homopatiniai tai po 20 lasu 3kartus dienoje tik reikia truputi atskiesti mano suneliui tai patis pirmieji vaistai nuo bronchito kurie padeda bet tu ziurek kaip jums geriau zinai vienam vienas tinka kitam kitas ziurekit sveikit kuo greiciau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, labai 4u.gif
Geriam rimtus vaistus ir antibiotikus verysad.gif Is karto duodu ir geruju bakteriju. Siaip savijauta gera, be temperaturos. Svarbiausia, kad pasveiktume ir neisisenetu g.gif
Atsakyti
labutis mamytės 4u.gif

gal aš čia per stipriai reaguoju, bet AR NORMALU, KAD KŪDIKIAI PALIEKAMI VIENI GRUPĖSE????? ir ne porai min... šiandien eilinį kartą ieškojom auklėtojos ir palikti teko kitoje grupėje... juk ne visi turi laiko rytais sėdėti ir laukti... blink.gif
Atsakyti
Sveikos nieko sau,kad jau ir tokius maziukus palieka tai jau virsune g.gif g.gif kad didesnieji buna kartais vieni tai jau ne naujiena man paciai kartais tekdavo rasti.O dabar lopselinokus palieka nieko nebus reiks pradeti kategoriskai sakyti ir tikekimes kad kas pasikeis g.gif Tai karnavalas nebe uz kalnu ar jau ruosiates?
Atsakyti
QUOTE(Saule25 @ 2006 12 08, 09:25)
labutis mamytės 4u.gif

gal aš čia per stipriai reaguoju, bet AR NORMALU, KAD KŪDIKIAI PALIEKAMI VIENI GRUPĖSE????? ir ne porai min... šiandien eilinį kartą ieškojom auklėtojos ir palikti teko kitoje grupėje... juk ne visi turi laiko rytais sėdėti ir laukti... blink.gif

Tai gal jūs atvedėte per anksti???? Darzelis dirba,tai nuo 7,30 ax.gif Ir jei atvedi anksčiau turi palikti vaiką budinčioje grupėje....

O karnavalui,mes per daug nesiruošiame.........Turime "sočiai" visokių karnavalinių rūbų,dalinamės su draugėmis,kai reikia.........Kadangi spektaklio nebus,tai pasipuošime bile kaip ir tiek.....Mano labai nori dėtis ant veido kaukę,tai turbūt teks kazką galvoti su kauke..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule25 @ 2006 12 08, 09:25)
labutis mamytės 4u.gif

Man rodos is pat ryto aukletojos eina nusirasyti valgiarascio g.gif Mum yra taip buve, kad atejom ir neradom aukletojos, nors vaiku grupeje buvo. Kol nusirengem- atejo. Savo vaiko nepalikciau, tektu sulaukti aukletojos unsure.gif

Beje, Saule25, ar jau dalino mokescio lapelius uz darzeli? Mes dar neisim visa sia savaite, tai galvoju uzeiti i darzeli, pasiimti. Paskui buna banke ilgos eiles, ner kada... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2006 12 08, 14:51)
Tai gal jūs atvedėte per anksti????  Darzelis dirba,tai nuo 7,30  ax.gif Ir jei atvedi anksčiau turi palikti vaiką budinčioje grupėje....

schmoll.gif atėjom labai po 7:30, o aš kaip visada vėluoju- tai ir neturiu kada sėdėti ir laukti... ir atėjom, ir persirengėm...ir t.t... man šiaip baisu- sėdi vaikas VIENAS... įeiti gali BET KAS...gal ir nieko nepadarys, bet gali išgąsdinti...maniškis nuėjo- nerado su kuo pasisveikinti...ir parbėgo lūpą patempęs... blush2.gif

o jei valgiaraštis taip ilgai rašosi, tai gal galima ir kitaip rolleyes.gif XXI a. juk ax.gif
beje- vieną kartą irgi kai taip paklaikus blaškiausi beieškodama auklėtojos, tai ji buvo batų persiauti...tai va... oficiali versija NEŽINOMA rolleyes.gif

QUOTE(ramyra @ 2006 12 11, 10:04)
Beje, Saule25, ar jau dalino mokescio lapelius uz darzeli? Mes dar neisim visa sia savaite, tai galvoju uzeiti i darzeli, pasiimti. Paskui buna banke ilgos eiles, ner kada... ax.gif

jau gavau .... bigsmile.gif penktadienį berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule25 @ 2006 12 11, 15:25)
:jau gavau .... bigsmile.gif penktadienį berods g.gif

oi, aciu labai 4u.gif
Atsakyti