Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika

QUOTE(lineba @ 2005 03 09, 10:15)
As irgi buvau karta pas Lapeniene smile.gif Pati gydytoja faina,bet sesute man nelabai patiko sad.gif
O Lapenienes apylinke irgi yra virsuliskes,man atrodo,tai gal ir kaimynkos,tik nezinom smile.gif

eik jau?? Man tai sesute superine 4u.gif Auginant pirmaji buvo ir patareja visais klausimais ir siaip ji labai faina, bet matyt kiek zmoniu tiek nuomoniu, gal ne nuotaikoj buvo smile.gif Man kaip tik Juodkienes sesute nu tai tooookia ne kokia jei atvirai blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ka nors apie gydytoja Skuratovic? g.gif Cia ta kur vietoj Budrienes dirba ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2005 03 10, 20:21)
eik jau?? Man tai sesute superine  4u.gif  Auginant pirmaji buvo ir patareja visais klausimais ir siaip ji labai faina, bet matyt kiek zmoniu tiek nuomoniu, gal ne nuotaikoj buvo smile.gif Man kaip tik Juodkienes sesute nu tai tooookia ne kokia jei atvirai  blush2.gif

Man irgi Juodkienes sesute ne prie sirdies...Noreciau pasikeisti gydytoja,bet nezinau i kokia sad.gif Nezinau kuri ten gera,kuri nelabai ir pan. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 03 11, 00:18)
Man irgi Juodkienes sesute ne prie sirdies...Noreciau pasikeisti gydytoja,bet nezinau i kokia sad.gif Nezinau kuri ten gera,kuri nelabai ir pan. sad.gif

nu shakes daba pareklamuosiu smile.gif Is tiesu tai ne smile.gif As i nieka nieka nekeisciau Lapenienes ir sesutes kuri dirba su ja smile.gif Bet tai tik mano nuomone, o sprest tau smile.gif Kompetencijos jai pakanka, turi ydu galbut kaip visi daktarai, amzinai nedasako smile.gif O kai zino kad as siek tiek is hobby nuraukiu tai is vis nepasakoja kol nepakalusiu konkreciai smile.gif bet sakau dar kart, man si gydytoja ir jos komanda SUPER! rekomenduoju smile.gif

As pati kai vaikas buvau mano gyd, buvo Sakaliene, nezinau ar dirba bet ir faina gydytoja. Bet Tau pagal gyvenama vieta turbut Lapeniene patogiau butu smile.gif

Beje kaimynka katrame kraste Virsulu gyveni??? Galima ir AZ smile.gif
Atsakyti
O gal kuri zinot apie gyd.Bieliauskiene?Gal lankotes pas sita gydytoja?Kokia nuomone butu apie ja?
Atsakyti
o pas gydytoja Vaskiene ar eina kuri nors? ka galite pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2005 02 03, 13:12)
O jūs ir vaikelį ten prirašę? Įdomu pas kurią pediatrę? Mes tai pas gyd. Rudžioniene lankomės.

Ar zinai, kad Rudzioniene trynuku laukiasi? blink.gif

Mes irgi is karoliniskiu poliklinikos varysim i ta klinika kur prie saturno yra thumbup.gif vakar as su budriene snekejau tai tikrai patikino, kad visi tyrimai yra nemokami, kadangi jie pasirase sutarti su ligoniu kasom thumbup.gif thumbup.gif Tai va vel busim pas Budriene, nes geresnes ir malonesnes daktares dar nebuvau sutikus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai??? blink.gif Kad į dekretines išėjo, tai aš jau senokai žinau, buvo mano bachūriukas apsirgęs, bet kad trynukai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šiaip tai labai fantastiška gydytoja, patiko ji man. Lauksim kol sugrįš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucia @ 2005 05 05, 16:37)
Tikrai???  blink.gif  Kad į dekretines išėjo, tai aš jau senokai žinau, buvo mano bachūriukas apsirgęs, bet kad trynukai...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šiaip tai labai fantastiška gydytoja, patiko ji man. Lauksim kol sugrįš  ax.gif

Man Budriene fainesne mirksiukas.gif Rudzioniene biski pro pirstus ziuri i kai kuriuos dalykus. Mano drauge lankesi pas ja, tai dabar sake irgi pereis pas Budriene thumbup.gif kadangi Rudzioniene ir Budriene buvo viena kita pavaduojancios gydytojos, tai zinau ir apie viena ir apie kita mirksiukas.gif

Bet as jau cia nebe apie 5 poliklinikos pediatrus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 03 14, 18:52)
O gal kuri zinot apie gyd.Bieliauskiene?Gal lankotes pas sita gydytoja?Kokia nuomone butu apie ja?

Na mes jau metai kai lankomės pas Bieliauskienę ir atsiliepimai visai neblogi. Normaliai apžiūri, niekada neskuba, paklausinėja. Neskuba rašyti antibiotikų, visada pažiūri ką prieš vartojom ir kokie buvo rezultatai. Davė namų telefoną, kad nereikėtų eiti tik tyrimo atsakymo sužinoti, gali ir pasiskambinti. Mums patinka, tikrai kol kas nekeisiu smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot apie seimos gydytoja V.Vaitkiene is Vilniaus sveikatos namu? Kaip ji?
Atsakyti
Mes irgi lankomes pas Budrienę, bet nepasakyčiau, kad man labai super būtų.... šiaip nervina, kad iš karto rašo antibiotikus, nors ir žino mano nuostatą, kad antibiotikai tik kraštutiniu atveju ir beje be jokio tyrimo.... vien dėl to, kad mano pasnos neskiepytos, kiekvieną kartą tenka atklausyti kokie baisūs jų liežuviai ir kaip reikia antibiotikų, nes jai baisu. O kai nuėjom pas LORą, tai iš viso... atklausiau tokią paskaitą apie skiepus ir panašiai, kad man dingo bet koks noras pas ją eiti, nors man pačiai reikia ten eiti.... vienu žodžiu, gąsdinimų profės.

geriauia buvo, kai eilini kartą mums israse antibiotikus ir, kaip motyva, kad juos nusipirkciau, pasake, kad jie gi labai pigus... blink.gif blink.gif
Atsakyti